تونل تخفیف فعال شد با 23 دوره جدید و پرطرفدار - بیشترین تخفیف تا امروز (%۷۰ و %۹۰) دریافت

آموزش آنریل انجین (2025)؛ کاملترین آموزش Unreal Engine

در آموزش آنریل انجین (Unreal Engine)، ویدیویی 2025، شما به شکل کامل به طراحی و توسعه بازی های سه بعدی ویدیویی توسط موتور بازی سازی آنریل انجین مسلط می‌شوید. آنریل انجین یک موتور بازی گرافیک رایانه ای سه بعدی است که توسط اپیک گیمز توسعه یافته و اولین بار در سال ۱۹۹۸ در بازی آنریل که یک بازی تیراندازی اول شخص بود، به نمایش گذاشته شد. در این آموزش به شکل پروژه محور ما محیط یک بازی را در حین آموزش برای شما خواهیم ساخت.

فهرست مطالب
  1. دوره آموزش آنریل انجین چه مزایایی دارد؟
  2. این دوره بهترین و کاملترین دوره آموزش آنریل انجین در ایران است!
  3. آموزش آنریل انجین (Unreal Engine)
  4. چرا دوره آموزش آنریل انجین تهیه شده در لرن‌فایلز؟
  5. آموزش آنریل انجین در یک نگاه سریع:
  6. آنریل انجین (Unreal engine) چیست؟
  7. چه بازی های معروفی با آنریل انجین توسعه داده شده است؟
  8. موتور آنریل (Unreal Engine) برای چه کاربردهایی استفاده می‌شود؟
  9. آنچه در این آموزش با هم خواهیم ساخت
  10. دلایل محبوبیت و ویژگی های موتور آنریل انجین
  11. نمونه هایی از موتور آنریل
  12. آنچه در آموزش آنریل انجین با هم یاد می‌گیریم:
  13. حرفه‌ای ترین مدرس! از یک سِنیور (Senior Game Developer) یاد بگیرید
  14. کاربردهای دیگر موتور بازی سازی آنریل انجین
  15.  راهنمایی و مشورت با حرفه‌ای ها رایگان است!
  16. دانلود و آموزش نصب آنریل انجین
  17. برنامه های مشابه موتور آنریل
  18. آموزش Unreal Engine در زمان بسیار کمتر اما با مباحث خیلی بیشتر!
  19. پیش از یادگیری»  پیشنیاز آموزش آنریل انجین؟
  20. پس از یادگیری»  دوره بعد از آموزش آنریل انجین؟
  21. سرفصل های دوره ویدیویی آموزش آنریل انجین
  22. ویدئو های نمونه از آموزش آنریل انجین:
  23. ویدیوی آنچه با هم خواهیم ساخت:
  24. جلسه 57- Getting Knowing ViewPort View
  25. جلسه 69- Introducing Rect Light
  26. جلسه 80- Using Plane Shape
  27. جلسه 109- Adding Static Mesh in BluePrint and Doing Rotation
  28. جلسه 144- Destroying Actor
  29. جلسه 164- Solving Errors in BluePrints
  30. جلسه 173- Using Widget in BluePrint
  31. برترین شرکت هایی که از موتور آنریل استفاده می کنند
  32. تاریخچه آنریل انجین
  33. آنریل انجین ۵

دوره ویدیویی آموزش آنریل انجین تهیه شده در آکادمی لرن‌فایلز (2025) در قالب 183 ویدیوی آموزشی فارسی‌زبان به مدت 14 ساعت آموزش مفید (معادل بیش از 64 ساعت آموزش غیر مفید) تدریس شده است!

دوره آموزش آنریل انجین چه مزایایی دارد؟

با شرکت در دوره آموزش آنریل انجین (Unreal Engine)، مهارت‌های خود را به سطح حرفه‌ای ارتقا دهید و تجربه عملی توسعه بازی های سه بعدی را کسب کنید! در این دوره، شما گام به گام و با همراهی ما، به شکل کاملا عملی به طراحی و پیاده‌سازی ساخت بازی در دنیای واقعی می پردازید.

از ساخت ساخت بازی های ساده تا پروژه‌های پیشرفته، تمامی مراحل با تمرکز بر نکات کاربردی، بهترین شیوه‌ها و تکنیک‌های روز بازی سازی انجام خواهد شد. اگر به دنبال یادگیری عمیق، تجربه عملی و ساخت نمونه کار قدرتمند برای رزومه خود هستید، این دوره برای شماست!

این دوره بهترین و کاملترین دوره آموزش آنریل انجین در ایران است!

با افتخار دوره لرن فایلز را با سایر دوره‌ها مقایسه کنید…

آموزش Unreal engine از صفر تا صد، تولید شده توسط لرن فایلز به لحاظ سطح علمی، سرفصل و کیفیت بدون اغراق بهتریـن و کاملتـرین دوره‌ آموزش آنریل انجین (Unreal Engine) در ایران است. (مستندات قابل ارائه است – دوره ای جامع‌تر، با کیفیت بیشتر و یا بروزتر از این دوره میشناسید؟ لطفاً از طریق این صفحه اعلام کنید!).

در ادامه مسیر آموزش بازی سازی رسیدیم به آموزش بازی سازی با آنریل انجین! ما در دوره آموزش آنریل انجین، تمام مباحث مختلف در رابطه با توسعه یک بازی ویدیویی سه بعدی را آموزش داده‌ایم.

آموزش آنریل انجین (Unreal Engine)

در دوره آموزش بازی سازی با آنریل انجین تولید شده توسط لرن فایلز برای اولین بار در ایران مطالب و سرفصل‌هایی تا این حد کامل و جامع گردآوری شده است تا شما را در بحث توسعه بازی سازی با موتور بازی سازی آنریل انجین از هر منابع آموزشی دیگری بی‌نیاز کند.

چرا دوره آموزش آنریل انجین تهیه شده در لرن‌فایلز؟

  • در این دوره سعی شده به شکل عملی و ویژه ورود به بازارکار آموزش داده شود تا دانشجویان دارای توانایی‌های لازم برای ورود به بازار کار شوند.
  • شما با تهیه آموزش Unreal Engine از پشتیبانی ۳۶۰ درجه مدرس دوره برخوردار خواهید شد و میتوانید با مدرس دوره ارتباط مستقیم داشته باشید و جواب سوالات خود را فوراً دریافت نمایید.
  • آموزش Unreal Engine به صورت مداوم با سوالات و نیازهای دانشجویان آپدیت می‌شود و این آپدیت‌ها برای دانشجویان دوره به صورت کاملا رایگان است و در پنل می‌توانید آن ها را رایگان دریافت نمایید.
  • تعداد زیادی ویدیوی آموزش رایگان از دوره آموزش آنریل انجین به عنوان دمو و نمونه به صورت کامل و بدون تغییر از بخش‌های مختلف آموزش برای شما در ادامه قرار گرفته است که به باعث می‌شوند به راحتی بتوانید از کیفیت و سطح علمی بالای دوره آموزش عملی بازی سازی اطمینان حاصل کنید و ارائه این تعداد بالا از ویدیو رایگان از یک دوره آن هم تنها به عنوان نمونه جهت ارزیابی شما مخاطب عزیز، نشانگر اعتماد 100درصد ما به کیفیت دوره‌هایمان است.

آموزش آنریل انجین در یک نگاه سریع:

این ویدیو سریع و کوتاه را ببینید تا با آنچه در این دوره ویدیویی آموزش داده شده، بیشتر آشنا شوید:

بیایید قبل از بررسی سرفصل‌ها به تعاریف اولیه و پایه در زمینه آموزش آنریل انجین بپردازیم…

دوره اموزش آنریل انجین از صفر تا صد آکادمی لرن فایلز این فرصت را به شما خواهد داد تا با صفر تا صد ساخت یک بازی به صورت کامل و عملی آشنا شوید و در مثال های عملی طریقه ساخت بازی سه بعدی را آموزش ببینید.

آنریل انجین (Unreal engine) چیست؟

موتور بازی سازی آنریل (Unreal Engine) یک موتور بازی پرکاربرد است که به دلیل انعطاف پذیری و قدرت بالای خود شناخته می شود. شرکت اپیک گیمز (Epic Games) این موتور را طراحی کرده است تا به توسعه دهندگان ابزاری کامل برای خلق بازی های سه بعدی با کیفیت بصری بالا و تجربه های مجازی جذاب ارائه دهد. چه یک مبتدی باشید و چه یک توسعه دهنده با تجربه، موتور آنریل با مستندات گسترده، آموزش ها و منابع آنلاین متنوع، از مسیر یادگیری شما پشتیبانی می کند.

چه بازی های معروفی با آنریل انجین توسعه داده شده است؟

این موتور که در ساخت بازی های مشهوری مانند فورتنایت (Fortnite)، راکت لیگ (Rocket League) و چرخ دنده های جنگ (Gears of War) مورد استفاده قرار گرفته است، به عنوان یکی از گزینه های پیشرو در صنعت بازی سازی شناخته می شود. علاوه بر این، موتور آنریل در زمینه های دیگری همچون شبیه سازی معماری، تجربه های واقعیت مجازی و تولید فیلم نیز کاربرد دارد.

موتور آنریل (Unreal Engine) برای چه کاربردهایی استفاده می‌شود؟

موتور آنریل یک موتور بازی قدرتمند و معتبر است و برای طراحی بازی های ویدیویی مورد استفاده قرار می گیرد. این موتور مجموعه ای جامع از ابزارها و فناوری ها را در اختیار توسعه دهندگان قرار می دهد تا بتوانند گرافیک سه بعدی تعاملی و تجربه های مجازی جذاب ایجاد کنند. موتور آنریل که بیش از دو دهه در حال توسعه بوده، به یک پلتفرم پیشرفته و چندمنظوره تبدیل شده است.

آنچه در این آموزش با هم خواهیم ساخت

در این ویدیو به بررسی کوتاه آنچه که در این آموزش به عنوان یک بازی سه بعدی خواهیم ساخت خواهیم پرداخت:

امیدوارم از دیدن فضای این بازی لذت برده باشید.

دلایل محبوبیت و ویژگی های موتور آنریل انجین

این دلایل شامل توانمندی های فنی، عملکرد بالا و کیفیت بصری چشمگیر آن است. این موتور ابزارها و گردش های کاری لازم را برای ساخت بازی های سطح بالا با گرافیک واقع گرایانه ارائه می دهد. برخی از ویژگی های مهم آن عبارتند از:

  • نورپردازی پویا، که امکان استفاده از سایه های نرم مبتنی بر فاصله و نورهای متحرک را فراهم می کند.
  • شبیه سازی پیشرفته فیزیک، شامل شبیه سازی سیالات، فیزیک مو، تخریب اشیا و موارد دیگر.

ساختار ماژولار این موتور به توسعه دهندگان اجازه می دهد تا کد خود را به صورت منظم و تفکیک شده نگه دارند و بدون ایجاد اختلال در بازی، محتوا را به روزرسانی یا اضافه کنند. علاوه بر این، موتور آنریل دارای مجموعه ای گسترده از قابلیت های جلوه های ویژه (VFX) و ابزارهای رندرینگ است و ویژگی های متنوعی مانند شبیه سازی فیزیک، ابزارهای انیمیشن، سیستم های صوتی، قابلیت های شبکه ای و یک سیستم اسکریپت نویسی بصری قدرتمند به نام بلوپرینت (Blueprints) را ارائه می دهد که برای افرادی با تجربه محدود در برنامه نویسی نیز قابل استفاده است.

کاربردهای موتور آنریل فراتر از طراحی بازی های ویدیویی است و این موتور در زمینه های مختلفی از جمله شبیه سازی های معماری، مدل سازی، تجربه های واقعیت مجازی، موزیک ویدیوها و فیلم های انیمیشنی نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

نمونه هایی از موتور آنریل

موتور آنریل (Unreal Engine) زیربنای بسیاری از بازی های موفق و تجربه های تعاملی بوده است. یکی از برجسته ترین نمونه ها بازی فورتنایت (Fortnite) است که توسط شرکت اپیک گیمز (Epic Games) توسعه یافته و منتشر شده است. از زمان انتشار، فورتنایت به یک پدیده جهانی تبدیل شده است. برخی موفقیت این بازی را نه تنها به گیم پلی جذاب آن بلکه به قابلیت های موتور آنریل نسبت می دهند که امکان تجربه چندنفره روان، گرافیک چشمگیر و به روزرسانی های مداوم برای حفظ تازگی بازی را فراهم کرده است.

مجموعه بازی های چرخ دنده های جنگ (Gears of War) که به خاطر گیم پلی اکشن سوم شخص پرهیجان خود شناخته می شود نیز با استفاده از موتور آنریل توسعه یافته است. این مجموعه به دلیل گرافیک پیشرفته، روایت سینمایی و حالت های چندنفره جذاب مورد تحسین قرار گرفته است. این سری بازی یکی از مهم ترین مجموعه های مرتبط با موتور آنریل محسوب می شود و توانایی این موتور را در ارائه تجربه های بازی اکشن با کیفیت بالا به نمایش می گذارد.

سایر بازی های محبوب ساخته شده با موتور آنریل عبارتند از:

  • BioShock Infinite
  • Batman: Arkham Knight
  • Hellblade: Senua’s Sacrifice
  • Mortal Kombat 11

آنچه در آموزش آنریل انجین با هم یاد می‌گیریم:

برای آشنایی با آموزش آنریل انجین (Unreal Engine) و سرفصل‌های آن این ویدیو را ببینید:

حالا که با سرفصل‌های دوره آموزش آنریل انجین آشنا شدید همراه ما باشید تا در ادامه جزئیات بیشتری از این آموزش را در اختیار شما دانشجویان لرن‌فایلز قرار دهیم…

حرفه‌ای ترین مدرس! از یک سِنیور (Senior Game Developer) یاد بگیرید

با افتخار مدرس دوره آموزش آنریل انجین (Unreal Engine) لرن فایلز را مقایسه کنید…

آموزش آنریل انجین توسط آقای سعید زمانی به عنوان یک فرد حرفه‌ای و سِنیور بازی سازی (Senior Game Developer) تدریس شده است که در جایگاه بازی ساز ارشد در تیم های داخل و خارج از ایران مشغول به فعالیت بوده و هست. این بدان معناست که مدرسین لرن فایلز صرفاً مدرس نیستند! بلکه متخصصین حرفه‌ای همان زمینه تخصصی هستند که سال‌ها در بازارکار تجربه‌های بسیار ارزشمندی را کسب کرده و امروز آن‌ها را برای شما در لرن فایلز ارائه کرده اند.

آیا انریل انجین کاربرد دیگری دارد؟ این سوالی است که در ادامه به آن می پردازیم…

کاربردهای دیگر موتور بازی سازی آنریل انجین

موتور آنریل در کاربردهای غیر از بازی نیز مورد استفاده قرار می گیرد. به عنوان مثال، شرکت های معماری از این موتور برای ایجاد شبیه سازی های واقعی از ساختمان ها و محیط ها استفاده می کنند. قابلیت های رندرینگ آنی این موتور به معماران و طراحان امکان می دهد تا طرح های خود را به صورت تعاملی به نمایش بگذارند. این ویژگی نقش مهمی در ارائه مفاهیم به مشتریان و سرمایه گذاران ایفا می کند.

 راهنمایی و مشورت با حرفه‌ای ها رایگان است!

اگر چیزی ذهن شما را مشغول کرده و یا سردرگم شده اید و نیاز به یک فرد حرفه‌ای و این‌کاره دارید تا با او مشورت کنید و راهنمایی‌های لازم را دریافت کرده و مسیر برایتان روشن شود، همین الان میتوانید با متخصصین حرفه‌ای لرن‌فایلز در واحد مشاوره تخصصی تلفنی (رایگان) تماس بگیرید اینجا کلیک کنید!

یکی از دغدغه های دانشجویان دوره آموزش آنریل انجین دانلود آنریل انجین و نصب آنریل انجین هست که در ادامه در این باره توضیح دادیم…

دانلود و آموزش نصب آنریل انجین

یکی از خصوصیات آموزش آنریل انجین تهیه شده در لرن فایلز آموزش نصب آنریل انجین می باشد. ویدیوی نصب این موتور قدرتمند بازی سازی به شکل رایگان در اختیار عموم علاقمندان به بازی سازی با آنریل انجین قرار گرفته است. ضمنا آخرین نسخه نرم افزار آنریل انجین را می توانید بعد از خرید دوره آموزش آنریل انجین از سایت لرن فایلز دانلود کنید.

برنامه های مشابه موتور آنریل

در حالی که موتور آنریل (Unreal Engine) یک موتور بازی قدرتمند و پرکاربرد است، برنامه های دیگری نیز وجود دارند که قابلیت های مشابهی در زمینه طراحی بازی های ویدیویی ارائه می دهند، از جمله:

  • یونیتی (Unity): یک موتور بازی محبوب که مجموعه کاملی از ابزارهای توسعه بازی را ارائه می دهد. یونیتی دارای رابط کاربری آسان، پشتیبانی از چندین پلتفرم و یک جامعه قوی از توسعه دهندگان است. این موتور برای ساخت بازی های موفق در سبک های مختلف مورد استفاده قرار گرفته است.
  • کرای انجین (CryEngine): این موتور بازی که بر روی گرافیک با کیفیت بالا و رندرینگ واقع گرایانه تمرکز دارد، برای توسعه بازی های بصری چشمگیر استفاده شده است. کرای انجین به ویژه برای ایجاد محیط های وسیع و فضای باز مشهور است و امکانات پیشرفته ای در زمینه رندرینگ و مجموعه ابزارهای توسعه بازی ارائه می دهد.
  • گادوت انجین (Godot Engine): یک موتور بازی متن باز که دارای رابط کاربری ساده و پشتیبانی از چندین پلتفرم است. این موتور بر سادگی، دسترسی پذیری و توسعه مبتنی بر جامعه تاکید دارد. گادوت به دلیل سبک بودن و نداشتن هزینه های لایسنس، در بین توسعه دهندگان مستقل محبوبیت زیادی کسب کرده است.

هر یک از این موتورها دارای نقاط قوت، ویژگی ها و جامعه پشتیبان خاص خود هستند. انتخاب موتور مناسب برای پروژه شما باید بر اساس نیازهای خاص پروژه، پلتفرم های هدف، ترجیحات و تخصص تیم توسعه، بودجه و مقیاس پذیری انجام شود. بررسی و مقایسه این موتورها به شما کمک می کند تا بهترین گزینه را برای دستیابی به اهداف پروژه خود انتخاب کنید.

آموزش Unreal Engine در زمان بسیار کمتر اما با مباحث خیلی بیشتر!

با افتخار مدت زمان و محتوای دوره لرن فایلز را با سایر دوره‌ها مقایسه کنید…

این دوره از ویژگی “تایم مفید” بهره‌مند است! یعنی ما بدون اینکه بخواهیم خلاصه کنیم یا فشرده کنیم، با بروزترین متدهای تدریس بین‌المللی و استانداردهای جهانی به گونه‌ای دوره آموزش آنریل انجین را تولید کرده‌ایم که نسبت به تمام دوره‌های مشابه موجود، مطالب و مباحث خیلی بیشتری را در زمان بسیار کمتری برای شما بیان و تدریس نموده‌ایم و به عبارت دیگر در زمانی معادل یک سوم دوره‌های مشابه موجود در وب، شما مطالب بسیار بیشتری را از ما تحویل میگیرید. این باعث جلوگیری از اتلاف وقت شما به عنوان دانشجو خواهد شد. ویژگی تایم مفید، یک مزیت بسیار متفاوت و مهم در دوره‌های لرن فایلز است. با این ویژگی به صورت مفید و بدون اتلاف وقت یاد میگیرید و سریع‌تر و بدون خستگی دوره‌ها را پر انرژی یکی پس از دیگری به پایان میرسانید! همه این‌ برای این است که زمان شما بسیار ارزشمند است.

پیش از یادگیری»  پیشنیاز آموزش آنریل انجین؟

ما در لرن فایلز آموزش آنریل انجین را به گونه ای تدریس و تولید کرده‌ایم که این دوره برای تمام افراد اعم از مبتدی و متخصص کاربرد لازم خود را داشته باشد و شما برای آن نیازی به پیشنیاز ندارید.

اگر تمایل به طی کردن یک مسیر یادگیری کامل در زمینه بازی سازی و متخصص شدن در این رشته را دارید، نیاز است تا مطابق مسیر استاندارد بین المللی و طبق یک برنامه از پیش تعیین شده، حرکت کنید و قبل از این دوره، طبق مسیری که برای شما در بالای همین متن در تب “پیشنیازها” قرار داده ایم حرکت کنید و آموزش‌ها را طبق آنچه در این بخش گفته ایم، به ترتیب مشاهده کنید.

پس از یادگیری»  دوره بعد از آموزش آنریل انجین؟

بعد از دوره آموزش Unreal Engine اگر تمایل دارید به مسیر آموزشی خود ادامه دهید، طبق مسیری که برای شما در بالای همین متن در تب “پیشنیازها” قرار داده ایم حرکت کنید و آموزش‌ها را طبق آنچه در این بخش گفته ایم، به ترتیب مشاهده کنید.

حالا بعد از کلی صحبت در مورد این آموزش و تکنولوژی‌های آن نوبت به سرفصل‌های اصلی دوره ویدیویی آموزش آنریل انجین رسیده است. همراه ما باشید…

سرفصل های دوره ویدیویی آموزش آنریل انجین

سرفصل ها کلی بوده و بسیاری از موارد ذکر نشده است و ممکن است هر بخش شامل چندین ویدیوی زیر مجموعه باشد. با ما همراه باشید با سرفصل های آموزش آنریل انجین:

  • مقدمه و معرفی مدرس و دوره، شیوه تدریس و پیشگفتار
  • آنچه در دوره آموزش Unreal Engine با هم یاد می‌گیریم
  • چرا این دوره شما را از هر دوره Unreal Engine دیگری بی نیاز می‌کند؟
  • چرا تنها با همین دوره می‌توانید حضور قدرتمندی در بازار داشته باشید؟
  • معرفی Unreal Engine و بررسی کاربرد‌‌های آن
  • چرا Unreal Engine را انتخاب کنیم؟
  • در چه مواقعی از این تکنیک استفاده کنیم؟
  • یادگیری این دانش چقدر زمان میبرد؟
  • دانلود، نصب و مدیریت پروژه در Unreal Engine 5 & Epic Games Launcher
  • پیاده‌سازی مکانیک‌های بازی با BluePrint & C++
  • استفاده از Nanite برای مدل‌های با جزئیات بالا و Lumen برای نورپردازی واقع‌‌گرایانه
  • ایجاد تکسچرهای باکیفیت و متریال‌های فیزیک‌بنیان با Quixel Megascans & PBR Materials
  • ساخت افکت‌های ذراتی و شبیه‌سازی آتش، دود و باران با Niagara System & Particle Effects
  • توسعه هوش مصنوعی، مسیر‌یابی با NavMesh و تعامل NPCها با AI & Behavior Trees
  • کار با Character Animation & Skeletal Meshes
  • شبیه‌سازی تخریب،Ragdoll Physics و Cloth Simulation
  • ساخت و طراحی محیط، ایجاد Terrain ،Foliage و سیستم نورپردازی پیشرفته
  • طراحی منوهای بازی، اینتراکتیو کردن ویجت‌ها و 3D Widgets در UI & HUD with UMG
  • راه‌اندازی Dedicated Server، پیاده‌سازی Replication و Online Subsystems
  • بهینه‌سازی عملکرد بازی، کاهش Draw Calls، LOD Optimization و Garbage Collection
  • خروجی گرفتن برای Windows، Android، IOS و Cloud Deployment
  • آشنایی با تاریخچه Unreal Engine
  • معرفی اولین بازی ساخته شده با Unreal Engine
  • معرفی کاربردهای Unreal Engine
  • بررسی کاربرد Unreal Engine در بازی سازی
  • بررسی کاربرد Unreal Engine در معماری
  • بررسی کاربرد Unreal Engine در شبیه سازی
  • چرا باید Unreal Engine را یاد بگیریم؟
  • موارد مورد‌نیاز برای شروع کار با Unreal Engine
  • کامپیوتر رومیزی بهتر است یا لپ‌تاپ؟
  • مزایا و محدودیت‌های کامپیوتر رومیزی برای کار با Unreal Engine
  • مزایا و محدودیت‌های کامپیوتر و لپ‌تاپ برای Unreal Engine
  • چه مقدار دانش کامپیوتر برای Unreal Engine نیاز هست؟
  • سخت افزار مورد نیاز برای استفاده از Unreal Engine
  • بررسی پیشنهاد Epic Games
  • تجربه فردی در کار با Unreal Engine
  • چه سخت‌ افزاری برای بازی سازی با Unreal Engine مناسب هست؟
  • چه سخت افزاری برای معماری با Unreal Engine مناسب هست؟
  • بررسی روش‌های نصب Unreal Engine
  • آموزش دانلود از Epic Games Launcher
  • آموزش نصب Unreal Engine
  • آموزش دانلود آخرین ورژن Unreal Engine
  • دانلود آخرین ورژن Unreal Engine از LearnFiles
  • راهنمای نصب Epic Games
  • ساخت اکانت Epic Games
  • شروع نصب Unreal Engine
  • روش استفاده از Epic Games
  • روش استفاده از Epic Games
  • چطور از Epic Games استفاده کنیم؟
  • آشنایی با فروشگاه Epic Games
  • Unreal Engine در Epic Games
  • بررسی مارکت پلیس Epic Games
  • روش دانلود Unreal Engine
  • آموزش دانلود Unreal Engine در Epic Games
  • آموزش نصب Unreal Engine
  • بررسی فرایند نصب Unreal Engine
  • آموزش نصب Unreal Engine
  • بررسی حجم کلی Unreal Engine
  • استفاده از Unreal Editor
  • آشنایی با Unreal Editor
  • آشنایی با پیش فرض‌های Unreal
  • ساخت اولین پروژه با Unreal Engine
  • شوتر اول شخص Unreal Engine
  • روش نام‌گذاری پروژه Unreal Engine
  • شروع به کار با Unreal Engine
  • آشنایی با محیط Unreal Engine
  • منطق یادگیری Unreal Engine
  • شروع به یادگیری Unreal Engine
  • موارد مهم و مورد‌نیاز برای یادگیری Unreal Engine
  • یادگیری Unreal Engine را از کجا آغاز کنیم؟
  • آشنایی با فضای Unreal Engine
  • شخصی‌سازی فضای Unreal Engine
  • آشنایی با مفهوم ViewPort
  • چگونگی کار با ViewPort
  • آشنایی با Content Browser
  • آشنایی با فضای ViewPort
  • استفاده از ماوس و کیبورد در Unreal Engine
  • کلیدهای حرکتی در محیط
  • حرکت در فضای ViewPort
  • کنترل دوربین در Unreal Engine
  • تغییر سرعت حرکت در Unreal Engine
  • آشنایی با OutLiner
  • انتخاب اجزای محیط
  • نامگذاری اجزا
  • ترتیب پوشه‌بندی پروژه
  • روش‌های مختلف انتخاب اجزا
  • بررسی حذف اکتورها
  • سازماندهی پروژه Unreal Engine
  • جستجو در Unreal Engine
  • آشنایی اولیه با Contet Browser
  • مرتب کردن اجزای پروژه
  • حرکت میان Folderها
  • ایجاد Folderهای جدید
  • استاندارد نامگذاری
  • آشنایی اولیه با Details
  • انتخاب Actorهای مرتب با Details
  • شناخت اجزای مورد استفاده در پروژه
  • ایجاد Level جدید
  • نامگذاری Levelها
  • ذخیره کردن در Unreal Engine
  • کار با فضای Content Browser
  • روش باز کردن Level
  • انتخاب Level به عنوان Level پیش‌فرض
  • آشنایی با Project Setting
  • گزینه‌های تغییر وضعیت
  • انتخاب موارد پیش‌فرض
  • اضافه کردن Static Mesh
  • آشنایی با گزینه‌های نمایش
  • Lit چیست؟
  • بررسی گزینه UnLit
  • نمایش بدون نور
  • چطور بدون نور محیط را ببینیم؟
  • آشنایی با مقدمات نور در Unreal Engine
  • اضافه کردن اولین نور در محیط
  • آشنایی با جهت تابش نور در محیط
  • قرار دادن Directional Light
  • اضافه کردن Sky Atmosphere
  • اضافه کردن آسمان در محیط
  • منبع نور در Unreal Engine
  • تغییر موقعیت مکانی المان‌های محیط
  • ایجاد فضای کار در Unreal Engine
  • آشنایی با Height Fog
  • تاثیر Height Fog روی محیط
  • مه چه تاثیری روی محیط ما خواهد داشت
  • عمق دادن به فضای کار
  • اضافه کردن ابر به محیط
  • آشنایی با تنظیمات Details
  • چگونه محیط را در Unreal Engine شخصی‌سازی کنیم
  • کاهش ارتفاع ابرها
  • ایجاد فضای واقعی در Unreal Engine
  • ایجاد فضای Realistic در Unreal Engine
  • ایجاد Sky Light
  • نحوه ایجاد نور محیط طبیعی
  • ایجاد فضای واقعی در Unreal Engine
  • تنظیم نور محیط در Unreal Engine
  • آشنایی با Actor
  • ماهیت Actorها چه چیزی است؟
  • شناخت کاربردی Actorها
  • آشنایی با مفهوم Static Mesh
  • Static Mesh در Unreal Engine
  • تشخیص ماهیت Static Mesh
  • آشنایی با مدل‌سازی در Unreal Engine
  • بررسی مفهوم Vertex
  • بررسی مفهوم Edge
  • استفاده از نمای WireFrame
  • آشنایی اولیه با Details
  • آشنایی با Componentها
  • مفهوم اولیه Transform
  • میانبرهای Transform
  • انتخاب بین Location ,Rotation ,Scale
  • آشنایی با فضای سه‌بعدی
  • کابرد فضای سه‌بعدی در Unreal Engine
  • مقایسه فضای سه‌بعدی و دو‌بعدی
  • تفاوت بین فضای سه‌بعدی و دو‌بعدی
  • آشنایی با Transform
  • حرکت دادن Actor در محیط
  • حرکت دادن Abject در محیط
  • استفاده از ViewPort
  • میانبرهای Unreal Engine
  • تغییر Actor در محیط با استفاده از ViewPort
  • تغییر Actor در محیط با استفاده از Transform
  • استفاده از اعداد برای دقت بیشتر در حرکت ‌دادن Actorها
  • آشنایی با محورهای X ,Y ,Z
  • آشنایی با چرخش Actor در محیط
  • استفاده از کلیدهای میان‌بر در بخش Transform
  • آشنایی با Rotation در Unreal Engine
  • روش استفاده از Scale
  • چگونه سایز Actorها را تغییر دهیم؟
  • آشنایی کامل با بخش Transform Unreal Engine
  • تغییر همزمان سایز Actorها در محیط
  • استفاده از میانبرهای ViewPort
  • برگشت به وضعیت اولیه Actorها
  • آشنایی با استفاده از میانبرهای کاربردی در Unreal Engine
  • مخفی کردن Actorها در Level
  • آماده کردن فضا برای اسکرین‌شات گرفتن
  • انتخاب Actorها در محیط
  • ساخت اولین متریال در Unreal Engine
  • آشنایی اولیه با محیط متریال
  • آشنایی با تولید متریال در Unreal Engine
  • مقدماتی از ساختار BluePrint در Unreal Engine
  • BluePrint چیست؟
  • محیط کد‌نویسی در Unreal Engine
  • بررسی نودها در Unreal Engine
  • تغییرات نمایش متریال‌ها
  • آشنایی اولیه با Details
  • موارد کاربردی برای ساخت متریال در Unreal Engine
  • ساخت رنگ در متریال
  • استفاده از نودها در متریال
  • کلید‌های میانبر برای پیدا‌کردن نودهای متریال
  • آشنایی با رنگ در متریال
  • جستجو در نودهای متریال
  • اضافه کردن متریال به Static Mesh
  • تغییر متریال در Unreal Engine
  • اعمال متریال روی اکتورها درمحیط
  • روش‌های مختلف اعمال متریال
  • آشنایی با روش‌های میانبر تغییر متریال
  • روش‌های دوپلیکیت کردن در Unreal Engine
  • بررسی دوپلیکیت Static Meshها
  • چگونه یک کپی از Static Mesh ایجاد کنیم؟
  • ساخت متریال متالیک در Unreal Engine
  • ساخت متریال فلز در Unreal Engine
  • تغییر حالت زبر بودن متریال
  • روش شفاف کردن متریال
  • تغییر متریال با توجه به محیط
  • ایجاد متریال شیشه در Unreal Engine
  • استفاده از Opacity در متریال
  • ایجاد متریال نورانی در Unreal Engine
  • تغییر حالت نور محیط از روز به شب
  • بررسی Emissive متریال
  • تغییر شدت نور متریال
  • تغییر نور در متریال‌های نورانی
  • چطور اتصال نودها را تغییر دهیم؟
  • کلیدهای میانبر BluePrintها
  • آشنایی با Textureها
  • روش شخصی‌سازی متریال‌
  • از کجا Texture مناسب دانلود کنیم؟
  • Import کردن داخل Unreal Engine
  • وارد‌ کردن Assetها در Unreal Engine
  • اضافه کردن Texture در متریال
  • روش‌های مختلف Import Texture در متریال
  • آشنایی با Normal Map
  • بررسی تاثیر Meshهای پیچیده روی Game
  • وب‌سایت دانلود Mesh به صورت رایگان
  • آشنایی با ساختار Mesh مناسب
  • آشنایی با ساختار Normal Map
  • روش ساخت Normal Map
  • چرا باید از Normal Map استفاده کنیم؟
  • اضافه کردن Normal Map به متریال در Unreal Engine
  • ایجاد حالت Tiling در متریال
  • آشنایی با نود Texture Coordinate
  • قرار دادن همزمان دو ورودی در نودها
  • اضافه کردن نود Panner
  • چطور یک متریال متحرک داشته باشیم؟
  • آشنایی با نود Add
  • استفاده همزمان از دو نود در متریال‌ها
  • آشنایی اولیه با متریال Instanced
  • تاثیر اجرای متریال Instanced روی زمان کار و بهینه‌سازی پروژه
  • تبدیل نودهای متریال به پارامتر
  • ساخت یک متریال Instance
  • تغییر پارامترها در متریال Instance
  • بررسی ساختار Performance
  • آشنایی با فروشگاه Unreal Engine
  • آشنایی با Fab
  • روش استفاده از Assetهای آماده
  • نحوه ایمپورت کردن در Unreal Engine
  • آشنایی با متریال‌های Quixel
  • تغییر‌دادن تنظیمات متریال
  • آشنایی با ORM
  • قرار دادن Textureهای مختلف در متریال
  • استفاده از متریال‌های Quixel با تکسچرهای دیگر
  • آشنایی با ابزارهای ViewPort Unreal Engine
  • بررسی Local Transform
  • بررسی World Transform
  • حرکت‌ دادن Actor در محیط
  • آشنایی با Snap ViewPort
  • حرکت دادن آزادانه در محیط
  • اضافه کردن کاراکتر به پروژه
  • روش‌های حذف‌کردن فایل از پروژه
  • آشنایی با Game Mode
  • آشنایی با کاراکتر اول شخص
  • آشنایی با فرایند تولید بازی‌های کامپیوتری
  • تیم‌های بزرگ بازی‌سازی به چه شکل عمل می‌کنند؟
  • بازی‌سازی به عنوان یک توسعه‌دهنده مستقل
  • آشنایی اولیه با قواعد Level Design
  • آشنایی با Block Mesh
  • آشنایی اولیه با قواعد Level Design
  • آشنایی با Block Mesh
  • آشنایی اولیه با قواعد Level Design
  • آشنایی با Block Mesh
  • ایجاد یک محیط ساده
  • طراحی محیط با استفاده از Shapeهای ساده
  • طراحی محیط با Unreal Engine
  • طراحی محیط ساده در Unreal Engine
  • آشنایی باPivot Point  
  • روش‌های جدید Scale
  • تغییر موقعیت Pivot Point
  • آشنایی با تنظیمات اولیه محیط
  • تنظیمات نور فضای داخلی در Unreal Engine
  • تنظیمات Exposure
  • تنظیمات نور در Unreal Engine
  • تنظیمات Point Light
  • تنظیم شدت نور
  • تنظیمات شعاع نور
  • تغییر رنگ نور
  • آشنایی با حرارت نور
  • تنظیمات مربوط به Light Source
  • آشنایی با Light Profiles
  • آشنایی با Spot Light
  • تغییر زاویه تابش نور
  • تغییرات شعاع داخلی و خارجی Spot Light
  • آشنایی با Rect Light
  • تنظیمات نمایش نور محیط
  • تنظیم کردن Height نور
  • تنظیم کردن Weidth نور
  • کارایی Rect Light
  • آشنایی بیشتر با Level Design
  • اضافه کردن Actor داخل محیط
  • چطور پروژه را اجرا کنیم؟
  • آشنایی با قواعد Level Design
  • چطور یک محیط خوب برای Game طراحی کنیم؟
  • سناریونویسی برای بازی
  • طراحی پازل برای Game
  • شروع به وارد‌کردن Static Mesh
  • آشنایی با Fab
  • جستجو در Fab
  • ایمپورت کردن Static Mesh
  • فولدربندی در Imported Assets
  • بررسی Static Meshهای قرار گرفته داخل محیط
  • آمادگی برای شناخت BluePrintها
  • گروه‌بندی Actorها
  • خارج کردن Actorها از داخل گروه
  • گروه‌بندی Static Meshها
  • خارج کردن Static Meshها از داخل گروه
  • پیدا کردن Assetها در Content Browser
  • ادیت Static Mesh در داخل Unreal Engine
  • آشنایی با ابزارهای مدل‌سازی در داخل Unreal Engine
  • ادیت Pivot Point
  • آشنایی با Quixel Megascans
  • بررسی Import Materia
  • قرار‌دادن متریال روی Actorها و Static Meshها
  • بررسی تنظیمات متریال
  • آشنایی با UV
  • استفاده از تنظیمات UV
  • آشنایی باUV در مدل‌سازی Unreal Engine
  • آشنایی با Plane
  • ادیت محیط در Unreal Engine
  • مدلسازی در Unreal Engine
  • اضافه کردن نورهای مختلف در محیط
  • تغییرات Cast Shadow
  • حذف سایه از محیط
  • اضافه کردن نورهای بیشتر به محیط
  • آموزش Import کردن Static Mesh در Unreal Engine
  • تنظیمات Import کردن
  • Import کردن کاراکتر در Unreal Engine
  • تغییر سایز Mesh در حین Import کردن
  • بهینه‌سازی در Unreal Engine
  • معرفی LOD
  • چطور پروژه خود را بهینه‌سازی کنیم؟
  • نحوه ایجاد LOD
  • طریقه فعال کردن Nanite
  • چگونه از Nanite استفاده کنیم؟
  • گزینه‌های نمایش Nanite
  • آشنایی با ساختار Nanite
  • آشنایی کلی با نحوه آموزش بلوپرینت Unreal Engine
  • BluePrint بهتر است یا C++؟
  • BluePrint نیاز به دانش برنامه نویسی دارد؟
  • BluePrint مناسب چه کسی است؟
  • C++ مناسب چه افرادی است؟
  • BluePrint مناسب چه کاری است؟
  • C++ مناسب چه کاری است؟
  • چرا باید از BluePrint استفاده کنیم؟
  • دلیل استفاده از C++
  • BluePrint یا C++
  • آشنایی با مفهوم کلاس
  • آشنایی با کلاس BluePrint
  • آشنایی با کلاس کراکتر
  • آشنایی با Game Mode
  • چطور کراکترهای مختلف رو در پروژه استفاده کنیم؟
  • اعمال و استفاده از Game Mode
  • آشنایی با فضای BluePrint
  • شخصی‌سازی فضای BluePrint
  • ViewPort در BluePrintها
  • آشنایی با Componentها
  • اضافه کردن BluePrint کلاس‌های دلخواه
  • حذف و اضافه کردن Componentهای مختلف داخل BluePrint
  • اضافه کردن استاتیک مش به BluePrint
  • ساختن Actor BluePrint
  • آشنایی با سلسه مراتب در Componentها
  • آشنایی با My BluePrint
  • آشنایی با فضای کدنویسی BluePrint
  • ران‌کردن پروژه در Unreal Engine
  • آشنایی با گزینه‌های مختلف پلی کردن
  • چطور ماوس را مشاهده کنیم؟
  • بررسی توقف بازی
  • خارج شدن از فضای پلی
  • آشنایی با Debugging
  • آشنایی با Construction Script
  • آشنایی با Event Graph
  • نود Begin Play
  • نحوه استفاده از BluePrint
  • ساختار عملکرد BluePrint به چه شکل است؟
  • آشنایی با نود Print String
  • آشنایی با Print String Node
  • نمایش عبارتی روی صفحه
  • آشنایی با خطایابی در BluePrint
  • آشنایی با Collision
  • بررسی رفتار Collision
  • اهمیت کارایی Collision
  • تنظیمات Static Mesh
  • تنظیمات مختلف Static Mesh
  • چطور روی Static Mesh کالیژن قرار دهیم؟
  • شخصی سازی Static Mesh
  • تغییر کارایی Collision
  • استفاده از Trigger Box
  • راه‌های مختلف استفاده از Collision
  • اضافه کردن Componentها
  • استفاده از Collision در BluePrint
  • کپی کردن BluePrint در داخل Level
  • نکات کاربردی Unreal Engine
  • آشنایی کامل با Event
  • Eventچیست؟
  • چطور از Event استفاده کنیم؟
  • آشنایی با ساختار Event
  • نحوه فراخوانی Event
  • ایجاد یک Custom Event
  • استفاده از on Component Begin OverLap
  • استفاده از on Component End OverLap
  • نمایش Actor در داخل محیط
  • استفاده از Hidden in Game
  • کابردهای مختلف Collision
  • دریافت Actorهای وارد شده به Collision
  • استخراج اطلاعات از Collision
  • آشنایی با نود Branch
  • نود Branch چه کاری انجام میدهد؟
  • برقراری شرط در Unreal Engine به وسیله نود Branch
  • مقایسه برابر بودن دو Actor
  • استفاده از رفرنس کاراکتر در Unreal Engine
  • بررسی نود Equal
  • متغیرها چه چیزهایی هستند؟
  • آشنایی با متغیرها در Unreal Engine
  • نحوه ایجاد یک متغیر جدید
  • ایجاد متغیر جدید
  • تغییر مقدار اولیه متغیر
  • تغییر نوع متغیر
  • استفاده از Set در Variableها
  • نمایش یک متغیر روی صفحه نمایش
  • استفاده از Delay در BluePrint
  • ایجاد تاخیر در اجرای BluePrint
  • تبدیل نوع متغیر به String در نود Print String
  • قرار دادن مقدار اولیه برای متغیرها
  • استفاده سریعتر از Get
  • اضافه کردن Static Mesh در BluePrint
  • آشنایی با نود Add Relative Rotation
  • روتیت دادن Static Mesh به وسیله BluePrint
  • آشنایی با Functionها
  • تفاوت بین Function و Event
  • آشنایی با کارایی Functionها در BluePrint
  • باز کردن یک درب در Unreal Engine
  • آشنایی با نود TimeLine
  • ایجاد یک Float در نود TimeLine
  • تغییر وضعیت از حالت A به حالت B
  • آشنایی با ورودی‌های نود TimeLine
  • ایجاد Float Track در TimeLine
  • تنظیمات نود TimeLine
  • آشنایی با نود Lerp
  • نود Lerp چه کاری انجام میدهد؟
  • ورودی آلفا در نود Lerp
  • ساختار Rotation چگونه است؟
  • معرفی Vector
  • استفاده از Promote to Variable
  • اختصاص‌دادن مقدار مشخصی در متغیر
  • باز‌کردن یک درب با انیمیشن
  • اختصاص ورودی Target در نودها
  • انجام اعمال ریاضی در BluePrintها
  • آشنایی با Eventها
  • آشنایی دقیق با Functionها
  • استفاده از توابع در Unreal Engine
  • توابع چه چیزهایی هستند؟
  • چطور از Functionها در BluePrint استفاده کنیم؟
  • ایجاد یک تابع جدید در BluePrintها
  • ساخت Function در BluePrint
  • آشنایی با ساختار Function
  • فراخوانی Function
  • اضافه کردن ورودی و خروجی به توابع و Functionها
  • اضافه کردن ورودی و خروجی به Functionها
  • آشنایی با Macroها
  • ایجاد یک Macro در BluePrint
  • ایجاد ورودی و خروجی برای Macro
  • مقایسه Macro Function و Event
  • بررسی ویژگی‌ها و معایب Macro
  • بررسی ویژگی‌ها و معایب Function
  • بررسی ویژگی‌ها و معایب Event
  • استفاده از متغیرهای ,Actor خارج از BluePrint
  • آشنایی با Instance Editable
  • ایجاد Dynamic متریال
  • دسترسی به پارامترهای متریال در داخل BluePrint
  • بررسی کارایی Instance Editable
  • آشنایی اولیه با وراثت
  • انجام پروژه بدون استفاده از شی‌گرایی
  • اهمیت استفاده از وراثت در BluePrintها
  • آشنایی دقیق با وراثت
  • دلایل استفاده از وراثت در BluePrintها
  • چرا باید از وراثت در Unreal Engine استفاده کنیم؟
  • مثال‌های دقیق در مورد وراثت در کدنویسی
  • توضیح وراثت به زبان ساده در کدنویسی Unreal Engine
  • استفاده کاربری از وراثت در Unreal Engine
  • ایجاد یک کلاس Parent در Unreal Engine
  • ایجاد Child در BluePrintها
  • ساختن یک Child که ازParent ارث‌بری داشته باشد
  • مشاهده تغییرات Parent در Child
  • مفهوم وراثت با مثال کاربردی
  • تاثیر استفاده از وراثت در توسعه پروژه
  • تغییر موارد Parent در Child
  • چطور یک متغیر را درChild ، Override کنیم؟
  • ایجاد یک کلاسChild  از رویChild دیگر
  • Override کردن Functionها در بلوپرینت
  • دسترسی به Function در بلوپرینت Child
  • ایجاد تغییر توابع به وسیله بلوپرینت Child
  • آشنایی با Casting در BluePrintها
  • باز‌کردن درب با روش Casting
  • آشنایی با متغیر Boolean
  • ایجاد یک شرط با استفاده از Boolean
  • چطور از دو شرط همزمان استفاده کنیم؟
  • استفاده از دو Boolean برای یک شرط
  • آشنایی با And
  • بررسی نود Or
  • بررسی Not Node
  • بررسی نود Nand
  • بازنگری روند بازی
  • قوانین نامگذاری متغیرها
  • تبدیل یک Static Mesh به BluePrint
  • روش‌های مختلف ایجاد BluePrint
  • آشنایی با Casting
  • Get Actor of Class چه کاری انجام میدهد؟
  • اضافه کردن Static Mesh در BluePrint
  • دسترسی به Details در BluePrint
  • چطور یک Static Mesh را مرئی و نامرئی کنیم؟
  • استفاده از قابلیت Visibility
  • ایجاد یک Child از Parent BluePrint
  • ساخت یک Function از روی نودهای BluePrint
  • استفاده مجدد از Function در BluePrint
  • بررسی Overriding Functions
  • Override کردن فانکشن‌ها در BluePrint
  • استفاده مجدد از Functionها در بلوپرینت Child
  • بررسی ایراد ارتباط مستقیم بین BluePrintها
  • چطور BluePrintها را به شکل دقیق ارتباط دهیم
  • بررسی اشکالات Casting
  • آشنایی با روش‌های مختلف ارتباط در BluePrintها
  • ارتباط BluePrintها و کاراکتر
  • اشکالات توسعه در پروژه‌های Unreal Engine
  • رفع مشکلات توسعه در Unreal Engine
  • آشنایی با Inputهای کاراکتر
  • نحوه صحیح ارتباط بین BluePrintها
  • BluePrint Communicationچیست؟
  • ایجاد Interface
  • استفاده از Interfaceها
  • آشنایی با نحوه عملکرد Interfaceها
  • چطور ارتباط بهتری بین BluePrintها داشته باشیم؟
  • چک کردن وجود Interface
  • استفاده از Interfaceها برای BluePrint بهینه
  • نحوه ارتباط صحیح بین دو BluePrint
  • آشنایی با Event Dispatcher
  • استفاده از Level BluePrint
  • ارتباط بین BluePrintها چطور انجام میشود؟
  • بررسی Call Dispatchers
  • بررسی Binding Dispatchers
  • ایجاد رفرنس از BluePrintها در Level BluePrint
  • Deligateها در BluePrint
  • آشنایی با متغیر Vector 3
  • حرکت دادن یک Actor در محیط
  • استفاده از نود Set Actor Location
  • ایجاد Loop در BluePrint
  • ایجاد Loop در TimeLine
  • آشنایی با سیستم ذرات در Unreal Engine
  • بررسی Niagara System
  • ایجاد یک آتش در Unreal Engine
  • آشنایی با تنظیمات Niagara System
  • اضافه کردن plugin به پروژه
  • فعال کردن plugin‌های پیش‌فرض
  • استفاده از Particle System
  • اضافه کردن Niagara به Actor
  • ایجاد نقطه Spawn
  • غیرفعال کردن حرکت پلیر
  • انتقال پلیر به نقطه CheckPoint
  • آشنایی با متغیر Transform
  • استفاده از نود Set Actor Transform
  • استفاده از Float در BluePrint
  • ایجاد قابلیت حرکت داینامیک در BluePrint
  • استفاده از نودLerp  
  • بررسی نود Set Actor Location
  • Override کردن Functionها
  • استفاده از قابلیت استفاده مجدد در Functionها
  • ایجاد یک Function در بلوپرینت Parent
  • ادیت محیط در ViewPort
  • گروه‌بندی Actorها
  • استفاده از نماهای مختلف در Unreal Engine
  • طراحی محیط در Unreal Engine
  • بررسی Select و DeSelect
  • آشنایی با نود Destroy Actor
  • استفاده از نود Set Actor Transform
  • فعال کردن Current Camera Location
  • Spawn کردن کارکتر
  • تغییر لوکشین کاراکتر
  • استفاده دقیق از BluePrint اینترفیس
  • تغییر سایز کاراکتر
  • استفاده بهتر از BluePrintها
  • قرار‌دادن چندین Static Mesh داخل BluePrint
  • استفاده از نود Set Relative Rotation
  • آشنایی با نود Destroy Component
  • فرایند تعامل در Unreal Engine
  • ایجاد تعامل در BluePrint
  • آشنایی با Input Actions
  • طریقه ایجاد یک ورودی برای کاراکتر
  • استفاده از Input Mapping
  • ایجاد دکمه ورودی جدید
  • اضافه کردن Input Action در Input Mapping
  • اضافه کردن دکمه ورودی
  • اعمال کردن ورودی برای Input Action
  • انجام یک اکشن به وسیله دکمه و ورودی‌های مختلف
  • استفاده از Input اکشن در BluePrint
  • ایجاد تعامل به صورت دستی
  • استفاده از چند Interface در BluePrint
  • ایجاد متغیر از نوع Actor
  • Overrideکردن فانکشن در بلوپرینت Child
  • ایجاد یک بلوپرینت چایلد
  • Override کردن Static Mesh
  • تغییر سایز Static Mesh
  • استفاده از Loop در BluePrint
  • بررسی Get All Actors of Class
  • انتخاب تمام اکتورهای داخل Level
  • تغییر بلوپرینت در Child BluePrint
  • استفاده از هوش مصنوعی در Unreal Engine
  • آشنایی با نود AI Move to
  • ایجاد بلوپرینت Character
  • حرکت دشمن با هوش مصنوعی
  • دنبال کردن پلیر توسط دشمن
  • نحوه استفاده از Nav Mesh
  • نمایش موقعیت Nav Mesh
  • حرکت AI در محیط
  • تاثیر Collision روی Nav Mesh
  • استفاده از Spawn Actor from Class
  • ظاهر‌کردن Actor داخل محیط
  • استفاده از بلوپرنیت برای ظاهر کردن Actorها
  • اگر کاراکتر AI حرکت نکند چکار کنیم؟
  • تنظیمات AI در حالت Spawned
  • بررسی مجدد پروژه Unreal Engine
  • آشنایی با نود Flip Flop
  • ایجاد یک لوپ در BluePrint
  • خاموش و روشن کردن لایت در BluePrint
  • دوباره نویسی متغیرها
  • استفاده از متغیر در BluePrintهای دیگر
  • یادگیری مفهوم Overriding
  • آشنایی با حالت‌های مختلف نمایش
  • بررسی Scalability
  • نمایش Frame Rate
  • افزایش Frame Rate در Unreal Engine
  • آشنایی با Real Time
  • تاثیر Real Time در Unreal Engine
  • آشنایی با سیستم صوت در Unreal Engine
  • افکت‌های صوتی در Unreal Engine
  • از کجا موسیقی و افکت‌های صوتی دانلود کنیم؟
  • ارتباط محیط پروژه و موسیقی
  • معرفی وب‌سایت Pixabay
  • دانلود رایگان افکت‌های صوتی
  • آشنایی با فرمت‌ها صوتی قابل استفاده در Unreal Engine
  • بررسی فرمت Wave
  • ایپمورت فایل‌های صوتی در Unreal Engine
  • آشنایی با فایل‌های استریو در Unreal Engine
  • آشنایی با فایل‌های مونو در Unreal Engine
  • پخش موزیک در Unreal Engine
  • بررسی Loop کردن موزیک
  • چطور موسیقی همواره در حال پخش باشد
  • نود Play Sound 2D
  • فیلتر‌کردن جستجو در Content
  • ترفندهای Unreal Engine
  • استفاده از نود Do Ones
  • ایجاد ترتیب انجام دادن یک نود
  • مشاهده نحوه انجام دادن BluePrint
  • استفاده از BookMark در Unreal Engine
  • ذخیره ‌کردن موقعیت در ViewPort
  • استفاده از نود End Overlap
  • اشکال‌یابی بلوپرینت Unreal Engine
  • ریست کردن متغیر
  • رفع Errorها در BluePrint
  • درکErrorهای به وجود آمده در BluePrint
  • آشنایی با نود isValid
  • بررسی وجود‌ داشتن یا عدم وجود داشتن اکتوری در BluePrint
  • ساخت یک نود Do Once
  • خارج شدن از حالت Loop
  • ایجاد صداهای سه‌بعدی در Unreal Engine
  • بررسی فید شدن صدا
  • استفاده از Sound Cue
  • استفاده از Sound Attenuiation
  • تنظیمات صدای سه‌بعدی در Unreal Engine
  • آشنایی با UI
  • رابط کاربری در Unreal Engine
  • ایجاد Widget
  • آشنایی با Widget
  • بخش Designer Widget
  • بخش Graph Widget
  • آشنایی باPallet درWidgetها
  • استفاده از Canvas Panel
  • نمایش Widget در ViewPort
  • نود Create Widget
  • نود Add to ViewPort
  • اضافه کردن تصویر به Widget
  • آشنایی با Anchor Point
  • ثابت کردن یک المان در ویجت‌ها
  • تغییر سایز درست Widget
  • تغییر تصویر در Image Widget
  • ایجاد یک کلید Button در Widget
  • بررسی تنظیمات Button
  • اضافه کردن Textبه Button
  • تغییر سایز Text
  • تغییر سایز کلید مطابق با Text
  • تغییر اندازه Text
  • تاثیر Padding در Text
  • استفاده از Widget داخل BluePrint
  • روش حذف کردن Widget
  • ایجاد Text داینامیک داخل Widgetها
  • اورراید کردن Widget
  • استفاده درست از Widgetها
  • استفاده مجدد در Widgetها
  • Expand کردن فانکشن
  • ایجاد منو برای بازی
  • دوپلیکیت کردن لول‌ها در Unreal Engine
  • ایجاد جزئیات بیشتر در Widgetها
  • ساختن منو در Unreal Engine
  • ساخت Level جدید در Unreal Engine
  • Game Mode جدید برای Unreal Engine
  • اضافه کردن Game Mode به Level
  • قرار دادن دوربین برای Menu
  • فیزیک در Unreal Engine
  • تغییر کراکتر در Unreal Engine
  • اضافه کردن Menu
  • ایجاد یک منوی مرتب
  • استفاده از Horizental Box
  • استفاده از Vertical Box
  • ساختن یک منوی حرفه‌ای
  • استفاده از نود Quit Game
  • چطور از پروژه خارج شویم؟
  • استفاده از نود Open Level

ویدئو های نمونه از آموزش آنریل انجین:

در ادامه تعدادی از ویدیوهای دوره برای شما به صورت رایگان قرار داده شده است تا شما از کیفیت کمی و کیفی دوره آموزش Unreal Engine مطمئن شوید و قبل از خرید به خوبی سطح آموزش را از همه لحاظ ارزیابی کنید:

لطفا ویدیوهای نمونه را به خوبی بررسی بفرمائید. این ویدیوها کاملا رایگان و با مدت کامل جلسه هستند.

ویدیوی آنچه با هم خواهیم ساخت:

جلسه 57- Getting Knowing ViewPort View

جلسه 69- Introducing Rect Light

جلسه 80- Using Plane Shape

جلسه 109- Adding Static Mesh in BluePrint and Doing Rotation

جلسه 144- Destroying Actor

جلسه 164- Solving Errors in BluePrints

جلسه 173- Using Widget in BluePrint

در ادامه به مشخصات دوره آموزش آنریل انجین می‌پردازیم:



راهنمای دریافت دوره آموزش آنریل انجین:

جهت دریافت این آموزش با کلیک بر روی دکمه “دریافت آموزش” (بالا- ستون سمت راست) جهت خرید اقدام کنید. بلافاصله پس از پرداخت آنلاین می‌توانید وارد پنل کاربری خود در لرن فایلز شده و به ویدیوهای آموزشی و سایر امکانات دسترسی داشته باشید. (دسترسی بدون محدودیت در هر زمان و مکان)

در ادامه به بررسی بیشتر آنریل انجین می پردازیم…

برترین شرکت هایی که از موتور آنریل استفاده می کنند

چندین شرکت بزرگ از موتور آنریل (Unreal Engine) در فرآیند توسعه بازی های خود استفاده می کنند. برخی از شرکت های برجسته در این زمینه شامل اپیک گیمز (Epic Games) که توسعه دهنده خود موتور آنریل است، الکترونیک آرتز (Electronic Arts)، اکتیویژن (Activision)، نایک (Nike)، سونی (Sony)، لگو (LEGO) و هارمونیکس (Harmonix) هستند. انعطاف پذیری و قابلیت های گسترده موتور آنریل، آن را به یک انتخاب برتر برای هم استودیوهای کوچک مستقل و هم توسعه دهندگان بزرگ بازی تبدیل کرده است.

مزایای موتور آنریل

همانطور که مشاهده می شود، موتور آنریل مزایای بسیاری را برای توسعه دهندگان بازی و متخصصان در صنایع مختلف ارائه می دهد. برخی از مهم ترین مزایای آن عبارتند از:

  • قدرتمند و مجهز به ویژگی های پیشرفته که امکان ایجاد بازی های بصری چشمگیر را فراهم می کند.
  • انعطاف پذیر و سازگار با طیف گسترده ای از پلتفرم ها و دستگاه ها.
  • مستندات گسترده و منابع آموزشی برای یادگیری آسان.
  • پشتیبانی قوی از سوی جامعه توسعه دهندگان و به روزرسانی مداوم توسط شرکت اپیک گیمز.
  • سیستم اسکریپت نویسی بصری بلوپرینت که برای افراد بدون تجربه برنامه نویسی مناسب است.
  • قابلیت ادغام با نرم افزارها و کتابخانه های شخص ثالث برای افزایش کارایی توسعه.
  • بازار فعال برای دارایی ها که توسعه دهندگان می توانند از آن برای بهینه سازی پروژه استفاده کنند.

تاریخچه آنریل انجین

در ادامه به تاریخچه مفصلی از موتور بازی سازی آنریل انجین خواهیم پرداخت:

اولین نسل موتور آنریل

اولین نسل از موتور آنریل توسط تیم سوئینی، بنیانگذار اپیک گیمز، ساخته شد. سوئینی پس از ایجاد ابزارهای ویرایشی برای بازی های اشتراک گذاری خود ZZT و Jill of the Jungle، در سال ۱۹۹۵ شروع به نوشتن موتوری برای تولید بازی کرد که بعدها به یک بازی تیراندازی اول شخص با نام آنریل تبدیل شد.

این موتور پس از سال ها توسعه، با انتشار بازی در سال ۱۹۹۸ به کار گرفته شد، اگرچه میکروپروس و لجند انترتینمنت خیلی زودتر به این فناوری دسترسی داشتند و در سال ۱۹۹۶ مجوز آن را دریافت کرده بودند. طبق مصاحبه ای، سوئینی ۹۰ درصد کدهای موتور را، از جمله گرافیک، ابزار و شبکه، نوشته است.

در ابتدا، این موتور کاملا به رندر نرم افزاری متکی بود، به این معنی که محاسبات گرافیکی توسط پردازنده انجام می شد. با این حال، با گذشت زمان، این موتور توانست از قابلیت های ارائه شده توسط کارت های گرافیکی اختصاصی، با تمرکز بر Glide API که مخصوص شتاب دهنده های ۳دی اف اکس طراحی شده بود، بهره ببرد.

با اینکه در آن زمان اوپن جی ال و دایرکت تری دی پشتیبانی می شدند، به دلیل نقص در مدیریت تکسچر، عملکرد کندتری نسبت به Glide ارائه می دادند. سوئینی از کیفیت درایورهای OpenGL برای سخت افزارهای معمولی انتقاد کرد و آنها را بسیار مشکل ساز، دارای نقص و آزمایش نشده توصیف کرد و کد موجود در پیاده سازی آن را در مقایسه با پشتیبانی ساده تر و تمیزتر Direct3D، ترسناک نامید.

در بخش صدا، اپیک از Galaxy Sound System استفاده می کرد، نرم افزاری که به زبان اسمبلی ایجاد شده بود و فناوری های EAX و Aureal را ادغام می کرد و امکان استفاده از موسیقی MOD را فراهم می آورد که به طراحان مرحله انعطاف پذیری در نحوه پخش موسیقی متن بازی در نقاط خاصی از نقشه ها می داد. استیو پولج، نویسنده پلاگین Reaper Bots برای Quake، سیستم هوش مصنوعی را بر اساس دانشی که در شرکت قبلی خود یعنی IBM در طراحی پروتکل های روتر کسب کرده بود، توسعه داد.

به گفته سوئینی، سخت ترین بخش موتور برای برنامه نویسی، رندر کننده بود، زیرا مجبور شد الگوریتم اصلی آن را چندین بار در طول توسعه بازنویسی کند. علیرغم نیاز به تلاش شخصی قابل توجه، وی این موتور را پروژه مورد علاقه خود در اپیک دانست و افزود که نوشتن اولین موتور آنریل یک مسیر ۳.۵ ساله و گسترده از صدها موضوع منحصر به فرد در نرم افزار بود که بسیار روشنگرانه به شمار می رفت.

از جمله ویژگی های این موتور می توان به تشخیص برخورد، نورپردازی رنگی و نوع محدودی از فیلترینگ تکسچر اشاره کرد. این موتور همچنین یک ویرایشگر مرحله به نام UnrealEd را در خود جای داده بود که در اوایل سال ۱۹۹۶ از عملیات هندسه جامد سازنده بی درنگ پشتیبانی می کرد و به نقشه سازان اجازه می داد تا طرح بندی مرحله را در لحظه تغییر دهند.

با اینکه آنریل برای رقابت با اید سافت ویر، سازنده بازی های دووم و لرزش، طراحی شده بود، جان کارمک، یکی از بنیانگذاران اید سافت ویر، این بازی را به دلیل استفاده از رنگ های ۱۶ بیتی تحسین کرد و به اجرای جلوه های بصری مانند مه حجمی اشاره نمود.

بازی آنریل به خاطر نوآوری های گرافیکی مورد توجه قرار گرفت، اما سوئینی در مصاحبه ای با یوروگیمر در سال ۱۹۹۹ اذعان داشت که بسیاری از جنبه های بازی اصلاح نشده اند و به شکایات گیمرها درباره نیاز به سیستم های قوی و مشکلات گیم پلی آنلاین اشاره کرد.

اپیک در طول توسعه بازی آنریل تورنومنت، با افزودن چندین بهبود در موتور، که بهینه سازی عملکرد در سیستم های رده پایین و بهبود کد شبکه را شامل می شد، این مشکلات را برطرف کرد. همچنین، هوش مصنوعی ربات ها برای نمایش هماهنگی در محیط های مبتنی بر تیم اصلاح شد. این بازی از الگوریتم فشرده سازی S3TC پشتیبانی می کرد که کیفیت تصویر را افزایش داده و امکان استفاده از تکسچرهای با وضوح بالا ۲۴ بیتی را بدون کاهش عملکرد فراهم می آورد.

آنریل انجین ۵

آنریل انجین ۵ در ۱۳ مه ۲۰۲۰ معرفی شد و از تمامی سیستم های موجود از جمله کنسول های نسل بعدی پلی استیشن ۵ و ایکس باکس سری ایکس/اس پشتیبانی می کند. کار بر روی این موتور حدود دو سال قبل از معرفی آن آغاز شده بود. این موتور در ۲۶ مه ۲۰۲۱ به صورت دسترسی اولیه ارائه شد و در ۵ آوریل ۲۰۲۲ به طور رسمی در اختیار توسعه دهندگان قرار گرفت.

یکی از ویژگی های اصلی این نسخه، Nanite است که امکان استفاده از مواد با منبع عکاسی با جزئیات بالا را فراهم می کند. فناوری هندسه مجازی سازی Nanite به اپیک این امکان را داد که از مزایای خرید خود از Quixel، بزرگ ترین کتابخانه فتوگرامتری جهان در سال ۲۰۱۹، بهره ببرد. هدف آنریل انجین ۵ این بود که ایجاد دنیای بازی های دقیق را برای توسعه دهندگان، بدون نیاز به صرف زمان زیاد برای تولید دارایی های جدید آسان کند.

Nanite می تواند تقریبا هر نمایش سه بعدی موجود، از جمله مدل های زیبراش و CAD، را وارد کند که امکان استفاده از دارایی های با کیفیت فیلم را فراهم می آورد. این فناوری به طور خودکار سطوح جزئیات این اشیا را متناسب با سکوی هدف و فاصله، تنظیم می کند، کاری که قبلا یک هنرمند باید انجام می داد.

Lumen دیگر بخش کلیدی آنریل انجین ۵ است که به عنوان یک راه حل روشنایی جهانی کاملا پویا شناخته می شود و بلافاصله به تغییرات صحنه و نور واکنش نشان می دهد. این فناوری نیاز هنرمندان و توسعه دهندگان را به ایجاد یک Lightmap برای یک صحنه مشخص از بین برده و به جای آن بازتاب های نور و سایه ها را در لحظه محاسبه می کند و امکان شبیه سازی بلادرنگ منابع نور را فراهم می سازد.

Virtual Shadow Map یکی دیگر از مؤلفه های جدید این موتور است که به عنوان روش جدید نگاشت سایه برای ارائه سایه زنی دقیق با وضوح بالا معرفی شده است. این فناوری با دارایی های با کیفیت فیلم و جهان های باز بزرگ و نورپردازی پویا سازگار بوده و کیفیت بالای سایه ها را بدون پرش ناگهانی آنها تضمین می کند.

از دیگر ویژگی های جدید موتور می توان به Niagara برای دینامیک سیالات و ذرات و Chaos برای موتور فیزیک اشاره کرد.

پیش از یادگیری» پیشنیاز آموزش آنریل انجین

ما در آکادمی لرن فایلز آموزش آنریل انجین را به گونه‌ای تدریس و تولید کرده‌ایم که این دوره برای تمام افراد اعم از مبتدی و متخصص کاربرد لازم خود را داشته باشد، اما شما برای شروع این دوره نیاز به آموزش دیگری ندارید.

اگر به دنبال نقشه راه بعد از دوره آموزش آنریل انجین هستید همراه ما باشید.

پس از یادگیری» دوره بعد از آموزش آنریل انجین؟

بعد از دوره آموزش آنریل انجین اگر تمایل دارید به مسیر آموزشی خود ادامه دهید، به ترتیب زیر حرکت کنید:

امیدواریم کامل نقشه راه برای شما روشن و شفاف شده باشد.

این آموزش تاکنون نیاز به آپدیت نداشته است و کاملاً بروز می باشد!

چنانچه احساس می‌کنید این آموزش نیاز به آپدیت و بروزرسانی دارد لطفاً این موضوع را با ما در میان بگذارید.

 

  • در آپدیت باکس این آموزش، موردی یافت نشد.
مدرس آموزش
سعید زمانی
1156 دانشجو
0 نظر
3 امتیاز
1 پرسش و پاسخ
74 ساعت متوسط زمان پاسخگویی
توسعه‌دهنده ارشد آنریل انجین با بیش از 10 سال تجربه در بازی‌سازی، معماری و شبیه‌سازی. متخصص در توسعه گیم‌پلی پیشرفته، طراحی سیستم‌های پیچیده و پیاده‌سازی مکانیک‌های تعاملی با Unreal Engine، همراه با تسلط بر بلوپرینت و ++C. مهارت در بهینه‌سازی عملکرد، پردازش موازی و بهینه‌سازی مصرف منابع برای افزایش نرخ فریم و کیفیت بصری. تجربه در رندرینگ پیشرفته، نورپردازی واقع‌گرایانه (Ray Tracing)، شبیه‌سازی فیزیکی و توسعه شیدرها. تخصص در طراحی هوش مصنوعی، سیستم‌های ناوبری و شبکه (Multiplayer & Networking) برای بازی‌های چندنفره. توسعه‌دهنده ابزارهای داخلی و پلاگین‌های اختصاصی برای بهینه‌سازی تولید. تمرکز بر خلق تجربه‌های نوآورانه و واقع‌گرایانه، ارائه راهکارهای بهینه‌سازی و معماری نرم‌افزار و ارتقای سطح فنی بازی‌سازی.
آموزش های پیشنهادی
نظرات کاربران
اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “آموزش آنریل انجین (Unreal Engine)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0 نظر ثبت شده است

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

ایمیل خود را وارد کنید
تا از بروزرسانی ها و تخفیفات با خبر شوید...
آموزش هک

آموزش هک