نوروز 1404مبارک! تا پایان امشب - بیشترین تخفیف تا امروز (%۷۰ و %۹۰) ویژه جشنواره نوروزی 1404 فقط 24 ساعت دریافت

بازی سازی

آموزش‌های بازی‌سازی لرن‌فایلز برای موتورهای Unity، Unreal Engine و سایر موتورهای بازی‌سازی، به شما کمک می‌کند تا به صورت سریع و حرفه‌ای فرا بگیرید.


    آموزش آنریل انجین (Unreal Engine)

    آنریل انجین یک موتور بازی گرافیک رایانه ای سه بعدی است که توسط اپیک گیمز توسعه یافته و اولین بار در سال ۱۹۹۸ در بازی آنریل که یک بازی تیراندازی اول شخص بود، به نمایش گذاشته شد. در این آموزش به این موتور بازی سازی مسلط خواهید شد.

    -70%
    8,330,000 تومان
    2,499,000 تومان
    514 رای

    آموزش استیبل دیفیوژن

    آموزش استیبل دیفیوژن به شما کمک می‌کند تا با مدل یادگیری ماشین Stable Diffusion آشنا شوید. این مدل برای تولید تصاویر از توصیفات به زبان طبیعی طراحی شده و برخلاف مدل‌هایی مانند دال-ای، متن‌باز است و محدودیتی برای تولید تصاویر ندارد.

    -70%
    4,998,000 تومان
    1,499,400 تومان
    1127 رای

    آموزش پروژه محور یونیتی

    در دوره آموزش پروژه محور یونیتی با هم از ابتدا تا انتهای یک بازی پلتفرمر دو بعدی (2D Platformer) را در یونیتی پیاده‌سازی خواهیم کرد به این معنا که از تحلیل پروژه شروع می‌کنیم و کار را با نصب بازی بر روی سیستم به اتمام می‌رسانیم. 

    -70%
    1,680,000 تومان
    504,000 تومان
    703 رای

    آموزش یونیتی (Unity) - صفر تا صد یونیتی

    نقطه صفر شروع یادگیری بازی سازی برای پلتفرم های مختلف آموزش بازی سازی با یونیتی است. آموزش بازی سازی با یونیتی تهیه شده تا بتوانیم بازی سازی را از مبتدی تا پیشرفته با موتور بازی سازی یونیتی (انجین بازی سازی یونیتی) با هم به طور اصولی یاد بگیریم.

    -70%
    2,980,000 تومان
    894,000 تومان
    1058 رای

    آموزش سی شارپ (#C) در یونیتی (Unity)

    یونیتی (Unity) یک موتور بازی سازی است که با آن می توانید بازی های ویدئویی برای اندروید، IOS، وب سایت ، کنسول ها و کامپیوتر های شخصی بسازید. در آموزش یونیتی در سی شارپ، بازی سازی با این زبان پر قدرت را با هم یاد میگیریم.

    -70%
    1,992,000 تومان
    597,600 تومان
    551 رای

    دوره آموزش UDK پروژه محور

    در آموزش UDK پروژه محور قصد داریم تا یک بازی مسابقه ماشین با UDK بسازیم. ایجاد پستی و بلندی ، افزودن آسمان به محیط، Static Mesh، ساخت Texture، ساخت Material باران، ماشین حریف، هوش مصنوعی برای ماشین و تعریف مسیر حرکت، Unreal Kismet، مباحثی هستند که با هم یاد میگیریم.

    -70%
    655,000 تومان
    196,500 تومان
    639 رای

    دوره آموزش یونیتی برای اندروید

    در آموزش یونیتی برای اندروید می‌آموزیم که چگونه از بازی ساخته شده خروجی اندروید گرفته و آن را در اپ استورها منتشر کنیم. مباحثی همچون معرفی یونیتی، جاوا اسکریپت، مدل‌های آماده، موزیک و انیمیشن در یونیتی تدریس می‌شود.

    -70%
    660,000 تومان
    198,000 تومان
    1043 رای

    دوره بازی سازی با UDK

    در آموزش بازی سازی با UDK با مباحث مختلفی از حوزه بازی سازی آشنا خواهیم شد. UDK به عنوان یکی از قوی ترین برنامه های ساخت بازی در دنیا شناخته شده است، چرا که یک نسخه ی تقریبا کامل از موتور Unreal Engine3 می باشد. می توان گفت این آموزش مکمل خوبی برای بازی سازی یونیتی است.

    -70%
    870,000 تومان
    261,000 تومان
    1155 رای

    دوره بازی سازی با XNA

    در این دوره بازی سازی با XNA را با هم یاد میگیریم و به مباحثی همچون کار با موتور XNA و ویژگی های آن، توابع مورد نیاز، کار با Content Pipline، ایجاد Texture در بازی، کار با کلاس SpriteBatch، انیمیشن ها، SpriteFont، حرکت اسپرایت ها و سیستم تشخیص برخورد به صورت کامل می پردازیم.

    -70%
    399,000 تومان
    119,700 تومان
    1090 رای
ایمیل خود را وارد کنید
و از آموزش های جدید این بخش با خبر شوید!
توسعه بازی های ویدیویی (که گاهی به اختصار گیم دولوپمنت یا گیمدِو گفته میشه) فرایند ساخت یک بازی ویدیویی هست. این کار یه فرآیند چند رشته ایه که شامل برنامه نویسی، طراحی، هنر، صدا، رابط کاربری و نویسندگی میشه. هر کدوم از این بخش ها میتونه شامل مهارت های تخصصی تری باشه؛ مثلا بخش هنری شامل مدل سازی سه بعدی اشیا، مدل سازی شخصیت، انیمیشن، جلوه های بصری و غیره میشه.توسعه بازی همچنین توسط مدیریت پروژه، تولید و تضمین کیفیت پشتیبانی میشه. تیم های توسعه میتونن شامل صدها نفر، یه گروه کوچیک یا حتی یه نفر باشن.

بازی سازی چیست؟

بازی ها از طریق فرایند توسعه نرم افزار ساخته میشن. ساخت بازی هم یه راه برای بروز خلاقیت محسوب میشه و هم برای کسب درآمد انجام میشه. ساخت بازی یه ترکیب از هنر و علم در نظر گرفته میشه. معمولا هزینه توسعه بازی توسط یه ناشر تأمین میشه. بازی هایی که خوب ساخته بشن راحت تر سودآوری دارن، اما تخمین هزینه های مالی بازی مثل هزینه های توسعه هر ویژگی جداگانه خیلی مهمه.

نقش های مختلف در فرایند بازی سازی

تهیه کننده بازی ویدیویی

فرایند توسعه بازی تحت نظارت تهیه کننده های داخلی و خارجی انجام میشه. تهیه کننده ای که برای استودیو توسعه دهنده کار میکنه، تهیه کننده داخلی نام داره و وظایفی مثل مدیریت تیم توسعه، تنظیم برنامه ها، گزارش پیشرفت، استخدام و تخصیص نیرو و کارهای مشابه رو بر عهده داره. از طرف دیگه، تهیه کننده ای که برای ناشر کار میکنه، تهیه کننده خارجی نام داره و مسئول نظارت بر پیشرفت توسعه دهنده و مدیریت بودجه هست.وظایف تهیه کننده شامل روابط عمومی، مذاکره بر سر قراردادها، ایجاد ارتباط بین تیم و ذینفعان، حفظ برنامه زمانی و بودجه، تضمین کیفیت، مدیریت تست های بتا و بومی سازی بازی میشه. این نقش ممکنه با عنوان هایی مثل مدیر پروژه، رهبر پروژه، یا کارگردان هم شناخته بشه.

ناشر بازی ویدیویی

ناشر بازی ویدیویی شرکتیه که بازی های ویدیویی رو منتشر میکنه؛ این بازی ها یا به صورت داخلی توسعه داده میشن یا توسط یک استودیوی خارجی ساخته میشن. درست مثل ناشران کتاب یا فیلم های DVD، ناشران بازی ویدیویی هم مسئول تولید و بازاریابی محصول خودشون هستن که شامل تحقیقات بازار و تمام جنبه های تبلیغات میشه.ناشرها معمولاً تأمین مالی توسعه بازی رو بر عهده دارن، که گاهی با پرداخت به یه استودیوی مستقل (که به این روش توسعه خارجی میگن) و گاهی با تأمین هزینه های یه تیم داخلی که استودیو نام داره، انجام میشه. به همین دلیل، ناشران اغلب مالک حقوق مالکیت فکری (IP) بازی هم هستن.ناشرهای بزرگ معمولاً خودشون بازی هاشون رو توزیع میکنن، اما ناشرهای کوچیک تر ممکنه برای توزیع، از شرکت های توزیع کننده یا ناشرهای بزرگ تر کمک بگیرن.

تیم توسعه بازی

توسعه دهنده ها میتونن از گروه های کوچیکی که بازی های ساده میسازن تا شرکت هایی با صدها کارمند که چندین عنوان بزرگ تولید میکنن، متغیر باشن. شرکت ها معمولاً وظایف توسعه بازی رو به بخش های کوچیک تری تقسیم میکنن. عناوین شغلی ممکنه متفاوت باشه، اما نقش ها در کل صنعت بازی سازی مشابه هستن.تیم توسعه از چندین عضو تشکیل شده که بعضی از اون ها ممکنه چندین نقش رو بر عهده داشته باشن، یا برعکس، یک نقش توسط چند نفر انجام بشه. اندازه تیم بسته به مقیاس بازی از ۳ نفر تا ۱۰۰ نفر یا حتی بیشتر متغیر هست. بیشترین تعداد اعضای تیم رو هنرمند ها تشکیل میدن، بعد از اون برنامه نویس ها، سپس طراح ها و در نهایت متخصص های صدا، درحالی که در بخش مدیریت معمولاً یک تا سه تهیه کننده حضور دارن. بسیاری از تیم ها همچنین یک نویسنده اختصاصی دارن که تخصصش نگارش برای بازی های ویدیویی هست. این نقش ها به صورت تمام وقت استخدام میشن، اما بعضی موقعیت ها مثل تسترها معمولاً به صورت پاره وقت کار میکنن. استفاده از پیمانکارها برای بخش هایی مثل هنر، برنامه نویسی و نویسندگی یه امر رایج در صنعت بازی سازی هست. حقوق و دستمزد این موقعیت ها بسته به تجربه و محل کار فرد متغیر هست.

فرآیند توسعه بازی

توسعه بازی یه فرآیند توسعه نرم افزاریه، چون بازی ویدیویی در اصل یه نرم افزار هست که شامل هنر، صدا و گیم پلی میشه. روش های رسمی توسعه نرم افزار اغلب نادیده گرفته میشن. بازی هایی که روش توسعه ضعیفی دارن، معمولاً از برآوردهای زمانی و بودجه ای فراتر میرن و تعداد زیادی باگ دارن. برنامه ریزی برای پروژه های فردی و گروهی اهمیت زیادی داره.بهترین نرم افزارها برای توسعه بازی

5 نرم افزار برتر توسعه بازی

در اینجا 5 نرم افزار برتر برای توسعه بازی از میان ۱۷ ابزار بررسی شده رو معرفی میکنیم:
  1. Unity   بهترین گزینه برای توسعه چندمنظوره و محبوبیت گسترده در صنعت
  2.  CryEngine  بهترین انتخاب برای خلق تصاویر با کیفیت بالا و ساخت دنیاهای بازی بسیار زیبا
  3.  Unreal Engine  بهترین گزینه برای ساخت بازی های سه بعدی حرفه ای و پیشرفته
  4.  Maya  بهترین نرم افزار برای مدل سازی و انیمیشن
  5.  Gamefroot  بهترین گزینه برای آموزش و مناسب برای مبتدیان در توسعه بازی های ۲ بعدی تحت وب

ژانرهای بازی های ویدیویی

بازی های ویدیویی در سبک ها و تجربه های متنوعی ارائه میشن. در طول دهه ها، ژانرهای مختلفی شکل گرفتن که هر کدوم نوع خاصی از تعامل و چالش ها رو برای بازیکن ها ارائه میدن. ژانرهای بازی به بازیکن ها کمک میکنن تا در نگاه اول متوجه بشن که یک بازی چه نوع تجربه ای رو ارائه میده. در این راهنما، محبوب ترین ژانرهای بازی های ویدیویی و زیرشاخه های اون ها رو بررسی میکنیم و نمونه هایی از هر کدوم رو معرفی خواهیم کرد.

ژانرهای اصلی بازی های ویدیویی:

  • ماجراجویی  (Adventure)
  • اکشن (Action)
  • ورزشی (Sports)
  • شبیه سازی  (Simulation)
  • پلتفرمر  (Platformer)
  • نقش آفرینی  (RPG - Role-Playing Game)
  • تیراندازی اول شخص (First-Person Shooter - FPS)
  • اکشن-ماجراجویی (Action-Adventure)
  • مبارزه ای  (Fighting)
  • استراتژی همزمان  (Real-Time Strategy - RTS)
  • مسابقه ای  (Racing)
  • تیراندازی  (Shooter)
  • پازل  (Puzzle)
  • کژوال  (Casual)
  • استراتژی  (Strategy Game)
  • نقش آفرینی چندنفره آنلاین گسترده (MMORPG - Massively Multiplayer Online Role-Playing  Game)
  • مخفی کاری  (Stealth)
  • مهمانی  (Party)
  • اکشن نقش آفرینی (Action RPG)
  • نقش آفرینی تاکتیکی  (Tactical Role-Playing)
  • بقا (Survival)
  • بتل رویال  (Battle Royale)
  • بازی های ماجراجویی  (Adventure Games)
آموزش هک