ساخت بازی با یونیتی
بلاگ آکادمی لرن فایلز
بلاگ آکادمی لرن فایلز
یونیتی یک موتور بازی سازی چند سکویی می باشد که با زبان های مختلف برنامه نویسی می توانید در آن برنامه بنویسید مانند سی شارپ در یونیتی ، مک در یونیتی، یونیتی با اندروید و … ساخت بازی با یونیتی بسیار آسان است چون محیط شما ویژوال است و نیاز زیادی به کدنویسی ندارید. مواردی که در مقاله ی امروز بررسی می کنیم: آموزش ساخت بازی دو بعدی در یونیتی، ساخت بازی اندروید با unity، آموزش ساخت بازی با یونیتی ۵، ساخت بازی با یونیتی بدون برنامه نویسی ، ویژگی های یونیتی ۵ و موارد دیگر…
ساخت بازی با یونیتی بسیار ساده و شیرین است شما می توانید انواع بازی ها را با موتور یونیتی بسازید برای اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید آموزش رایگان ساخت بازی با unity ما را در بلاگ لرن فایلز دنبال کنید.
موتور یونیتی تنها یک موتور برای ساخت بازی های سه بعدی نیست بلکه ساخت بازی دوبعدی در یونیتی امکان پذیر است. برای آموزش ساخت بازی دوبعدی در یونیتی نیاز است تا با موتور یونیتی و کاربرد های آن آشنا شوید. همچنین از دوره ویدئویی آموزش سی شارپ در یونیتی به عنوان یک زبان مدرن، شی گرا و یک پایه محکم برای طراحی بازی و توسعه بازی خود استفاده نمایید. این موتور یک پلت فرم کامل برای ساخت بازی دوبعدی در یونیتی است. که شما را قادر می سازد تا به سیستم عامل های عمده و جدیدی که در حال گسترش هستند، سرعت بخشید تا روند توسعه خود را ارتقا دهید، بازی خود را بهینه کنید، با مخاطب ارتباط برقرار کنید و موفقیت تجاری کسب کنید.
شروع کار با توسعه اندرویدی موضوع تنظیمات اندروید تنظیمات Unity Manual شامل یک طرح اولیه از وظایفی است که باید قبل از اجرای کد در دستگاه اندرویدی خود و یا در شبیه ساز آندروید انجام دهید.
اگر هنگام راه اندازی نصب برخی موارد ضروری را از دست ندهید، Unity محیط توسعه خود را هنگام ساختن اندروید تایید می کند و از شما می خواهد که اجزای موجود در آن را ارتقاء یا دانلود کنید. Unity API های اسکریپت را فراهم می کند که به شما امکان دسترسی به داده های مختلف و تنظیمات را از دستگاه های Android می دهد.
برخی از دوره های ویدئویی که در زمینه آموزش بازی سازی تولید کرده ایم! دانلود کنید:
آموزش پروژه محور یونیتی
آموزش سی شارپ در یونیتی
آموزش مقدماتی تا پیشرفته یونیتی
آموزش بازی سازی با یونیتی برای IOS
آموزش بازی سازی با یونیتی برای اندروید
آموزش بازی سازی باانریل انجین
آموزش بازی سازی با UDK
آموزش پروژه محور UDK - ساخت بازی ماشین
آموزش بازی سازی با XNA
آموزش بازی سازی با Game Maker
بیشتر بخوانید:
ساخت بازی با یونیتی ۵ قابلیت های بیشتری را برای طراحی بازی در اختیار شما قرار می دهد و شما می توانید با یک کلیک دستگاه های زیادی مانند موبایل ها، رایانه ها، سیستم واقعیت مجازی vr، وب ، کنسول و … را پوشش دهید. یونیتی چهار پیشرفت های زیادی مثل mecanim، Workflow بهتر، کار در لینوکس و خیلی چیز های دیگر به همراه آورد. اما ساخت بازی با یونیتی ۵ فراتر رفته و باعث شده تا یونیتی به یک موتور بازی سازی ارزان و آسان تبدیل شود و کل صنعت بازی سازی را متحول کند.
یونیتی ۵ ویژگی های گرافیکی زیادی دارد. برای نور پردازی، یک سیستم نوردهی سراسری واقعی ارائه شده که برای کامپیوتر و موبایل و کنسول قابل استفاده است. پیشرفت های سایه گذاری شامل اعمال رفلکس اجسام فیزیکی می باشد. بروز رسانی های دیگری نیز در زمینه ی UI ها بوجود آمده که سیستم طراحی خلاقانه ای برای بازی های دو بعدی و سه بعدی فراهم می کند. ( این برای کاربران نسخه ی ۴ نیز هم اکنون قابل ارائه است).
پیشرفت های صوتی شامل میکس ومسترینگ به شکل واقعی است که به شما امکان می دهد تا گراف های صدا را ترکیب کرده و بین آن ها تیکه های جداگانه اضافه و حدف کنید. حالا شما می توانید افکت ها را در هر جایی از میکس قرار دهید و براحتی بین گروه های مختلف صوت و تصویر حرکت کنید.
افکتور های حجدید فیزیکی تعبیه شده اند که کمک می کنند نیروی تانژانتی بر روی سطح براحتی اعمال شود. یک افکتور محیطی نیز ارائه شده که برخوردهای یک طرفه را بدون اصطکاک امکان پذیر نموده است.
tree های ترکیب به شما امکان کنترل وزن های انیمیشن در زمان اجرا را می دهند. ماشین وضعیت به شما امکان انتقال داده های ورودی و نود های خروجی به وضعیت های دیگر را می دهد. از طریق دلتا انیمیشن می توانید هر شی را جابجا کنید.
این پیشرفت به شما امکان می دهد براحتی و بدون نیاز به پلاگین های وب بر روی اینترنت بازی را بارگذاری کنید.
خبر بسیار خوب برای تبلیغات موبایلی. حالا هیچ SDK شخص ثالثی برای کار مورد نیاز نیست. می توانید تبلیغات را براحتی از طریقی پورتال اینترنتی مدیریت کنید. محتوی را با API ساده فعال کنید و به شکل دینامیک بعد از پست کردن بارگذاری کنید. سرویس های کلود دیگر نیز در اختیار کاربران قرار گرفته اند.
یک Editor 64 بیت، سرعت بیشتر در یکپارچه سازی ، سیستم Bundle جدید و API های دو بعدی فیزیکی جدید، بروز رسانی برای Nvidia PhysX و تنظیمات نور در صحنه ی فراگیر و خیلی چیز های دیگر. برای اطلاعات بیشتر به بلاگ ما مراجعه کنید
ساخت بازی بدون برنامه نویسی هم ممکن است! یونیتی با داشتن منابع و کتابخانه های آماده و فراوان ساخت بازی را برای شما راحتتر کرده است. پکیج playmaker یونیتی ساخت بازی بدون برنامهنویسی را برای شما ممکن می سازد. ویرایشگر playmaker به شما امکان کدنویسی، ایجاد گراف انیمیشن، هوشمصنوعی و … را می دهد. بدون این پکیج استفاده از یونیتی کمی سخت خواهد شد.
یونیتی امروزه سهم زیادی در تولید بازی های دو و سه بعدی در دستگاه های اندرویدی دارد. قبل از شروع آموزش ساخت بازی اندروید در یونیتی باید کیت SDK، کیت توسعهی جاوا JDK و کیت توسعهی محلی یا همان NDk در اختیار برنامه نویس باشد. و نسخه ی دستگاه اندرویدی ۴.۱ به بعد باشد. اطلاعات بیشتر در مورد مراحل نصب و آموزش ساخت بازی اندروید در یونیتی را در مقاله اندروید در یونیتی مطالعه فرمایید.