مهم (تخفیف درصد بالا): جهت حمایت از کاربران و کسب و کارهای آسیب دیده تا پایان امشب 50 و 90 درصد تخفیف فعال شد... جزئیات

آموزش جاوا (2025)؛ کاملترین آموزش Java

در آموزش جاوا، ویدیویی 2025، شما به صورت کامل به برنامه نویسی و توسعه نرم افزار با زبان جاوا مسلط می شوید. جاوا یک زبان برنامه نویسی شی گرا است که در سال 1995 توسط سان میکروسیستمز (که بعدا توسط اوراکل خریداری شد) معرفی شد و از آن زمان به یکی از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی تبدیل شده است. در این آموزش، به صورت پروژه محور، شما با نوشتن کدهای جاوا و توسعه برنامه های کاربردی، مفاهیم مختلف برنامه نویسی را یاد خواهید گرفت و به صورت عملی با محیط توسعه جاوا آشنا خواهید شد.

فهرست مطالب
  1. دوره آموزش جاوا چه مزایایی دارد؟
  2. این دوره بهترین و کاملترین دوره آموزش جاوا در ایران است!
  3. آموزش جاوا (Java)
  4. چرا دوره آموزش جاوا تهیه شده در لرن‌فایلز؟
  5. آموزش جاوا در یک نگاه سریع:
  6. جاوا چیست؟
  7. چرا به جاوا نیاز داریم؟
  8. آیا جاوا رایگان است؟
  9. جاوا برای چه کاری استفاده می شود؟
  10. آنچه در آموزش جاوا با هم یاد می‌گیریم:
  11. چرا جاوا انتخاب محبوبی در میان توسعه دهندگان نرم افزار امروزی است؟
  12. حرفه‌ای ترین مدرس! از یک سِنیور (Senior Java Developer) یاد بگیرید
  13. جاوا چگونه کار می کند؟
  14. تاریخچه برنامه نویسی
  15. محیط زمان اجرای جاوا
  16.  راهنمایی و مشورت با حرفه‌ای ها رایگان است!
  17. چگونه در جاوا برنامه نویسی کنیم
  18. نسخه استاندارد جاوا چیست؟
  19. AWS SDK برای جاوا چیست؟
  20. آموزش جاوا در زمان بسیار کمتر اما با مباحث خیلی بیشتر!
  21. سرفصل های دوره ویدیویی آموزش جاوا
  22. ویدئو های نمونه از آموزش جاوا:
  23. جلسه 16- Logical Operators
  24. جلسه 18- Type Casting
  25. جلسه 24- String Pool
  26. جلسه 30- Enum Use Cases – Part1
  27. جلسه 66- Inheritance
  28. جلسه 100- BufferedReader
  29. جلسه 114- Delete Records

دوره ویدیویی آموزش جاوا تهیه شده در آکادمی لرن‌فایلز (2025) در قالب 133 ویدیوی آموزشی فارسی‌زبان به مدت 14 ساعت آموزش مفید (معادل بیش از 56 ساعت آموزش غیر مفید) تدریس شده است!

دوره آموزش جاوا چه مزایایی دارد؟

با شرکت در دوره آموزش جاوا، مهارت های خود را به سطح حرفه ای ارتقا دهید و تجربه عملی برنامه نویسی را کسب کنید! در این دوره، شما گام به گام و با همراهی ما، به شکل کاملا عملی به طراحی و پیاده سازی پروژه های برنامه نویسی در دنیای واقعی می پردازید.

از ساخت برنامه های ساده تا پروژه های پیچیده، تمامی مراحل با تمرکز بر نکات کاربردی، بهترین شیوه ها و تکنیک های روز برنامه نویسی انجام خواهد شد. اگر به دنبال یادگیری عمیق، تجربه عملی و ساخت نمونه کار قدرتمند برای رزومه خود هستید، این دوره برای شماست!

این دوره بهترین و کاملترین دوره آموزش جاوا در ایران است!

با افتخار دوره لرن فایلز را با سایر دوره‌ها مقایسه کنید…

آموزش Java از صفر تا صد، تولید شده توسط لرن فایلز به لحاظ سطح علمی، سرفصل و کیفیت بدون اغراق بهتریـن و کاملتـرین دوره‌ آموزش جاوا (Java) در ایران است. (مستندات قابل ارائه است – دوره ای جامع‌تر، با کیفیت بیشتر و یا بروزتر از این دوره میشناسید؟ لطفاً از طریق این صفحه اعلام کنید!).

در ادامه مسیر آموزش برنامه نویسی به آموزش جاوا رسیدیم! ما در دوره آموزش جاوا، تمام مباحث مختلف در رابطه با توسعه نرم افزار و برنامه نویسی شی گرا را آموزش داده ایم.

آموزش جاوا (Java)

در دوره آموزش برنامه نویسی با جاوا تولید شده توسط لرن فایلز برای اولین بار در ایران مطالب و سرفصل‌هایی تا این حد کامل و جامع گردآوری شده است تا شما را در بحث توسعه نرم افزار و برنامه نویسی با زبان جاوا از هر منابع آموزشی دیگری بی‌نیاز کند.

چرا دوره آموزش جاوا تهیه شده در لرن‌فایلز؟

  • در این دوره سعی شده به شکل عملی و ویژه ورود به بازارکار آموزش داده شود تا دانشجویان دارای توانایی های لازم برای ورود به بازار کار شوند.
  • شما با تهیه آموزش جاوا از پشتیبانی ۳۶۰ درجه مدرس دوره برخوردار خواهید شد و می توانید با مدرس دوره ارتباط مستقیم داشته باشید و جواب سوالات خود را فوراً دریافت نمایید.
  • آموزش جاوا به صورت مداوم با سوالات و نیازهای دانشجویان آپدیت می شود و این آپدیت ها برای دانشجویان دوره به صورت کاملاً رایگان است و در پنل می توانید آن ها را رایگان دریافت نمایید.
  • تعداد زیادی ویدیوی آموزش رایگان از دوره آموزش جاوا به عنوان دمو و نمونه به صورت کامل و بدون تغییر از بخش های مختلف آموزش برای شما در ادامه قرار گرفته است که به باعث می شوند به راحتی بتوانید از کیفیت و سطح علمی بالای دوره آموزش عملی برنامه نویسی اطمینان حاصل کنید و ارائه این تعداد بالا از ویدیو رایگان از یک دوره آن هم تنها به عنوان نمونه جهت ارزیابی شما مخاطب عزیز، نشانگر اعتماد 100درصد ما به کیفیت دوره هایمان است.

آموزش جاوا در یک نگاه سریع:

بیایید قبل از بررسی سرفصل ها به تعاریف اولیه و پایه در زمینه آموزش جاوا بپردازیم…

دوره اموزش جاوا از صفر تا صد آکادمی لرن فایلز این فرصت را به شما خواهد داد تا با صفر تا صد برنامه نویسی به زبان جاوا به صورت عملی آشنا شوید و در مثال های عملی طریقه توسعه برنامه های کاربردی را آموزش ببینید.

جاوا چیست؟

زبان برنامه نویسی جاوا یک زبان برنامه نویسی رایگان و شی گرا است که امروزه بسیاری از سازمان ها و شرکت های بزرگ در سراسر دنیا از آن استفاده می کنند. از این زبان امروزه می توان برای توسعه انواع اپلیکیشن های دسکتاپ، اپلیکیشن های تحت وب و همین طور اپلیکیشن های مخصوص گوشی های هوشمند استفاده کرد و از مزایای فوق العاده آن نهایت بهره را برد.

یکی از ویژگی های کلیدی و بسیار مهمی که باعث شده است تا امروزه بسیاری از افراد به دنبال تهیه آموزش جاوا و یادگیری این زبان برنامه نویسی باشند سادگی و قابل فهم بودن آن است. یادگیری این زبان حتی برای افراد مبتدی نیز ساده و راحت است، البته این مسئله به شرطی است که شما از آموزش های مناسبی برای یادگیری این زبان استفاده کنید تا بتوانید مفاهیم پیچیده آن را به ساده ترین شکل ممکن بیاموزید.

نکته مهمی که باید بدانید این است که کدهایی که با زبان جاوا می نویسید پرتابل خواهند بود. شعار معروف این زبان برنامه نویسی این است که یک بار کدهای خود را بنویسید و در سیستم های مختلف آن را اجرا کنید؛ بنابراین محدودیتی در اجرای کدهایی که به این زبان نوشته اید نخواهید داشت. این زبان یک زبان برنامه نویسی بسیار کارآمد با عملکردی فوق العاده است. به همین علت است که در سال های اخیر همواره جز 5 زبان برنامه نویسی برتر در دنیا بوده است و امروزه دارای جامعه برنامه نویسان و توسعه دهندگان بسیار گسترده ای است.

چرا به جاوا نیاز داریم؟

جاوا یک زبان برنامه نویسی و پلتفرم محاسباتی است که نخستین بار توسط شرکت سان میکروسیستمز در سال ۱۹۹۵ منتشر شد. این زبان از آغاز ساده اش به یک پلتفرم قابل اعتماد تبدیل شده که بسیاری از خدمات و برنامه های امروزی بر پایه آن ساخته شده اند. محصولات نوآورانه و خدمات دیجیتال جدید که برای آینده طراحی شده اند همچنان به جاوا متکی هستند.

در حالی که بیشتر برنامه های جاوای مدرن ترکیبی از زمان اجرای جاوا و برنامه ها هستند، هنوز بسیاری از برنامه ها و حتی برخی وب سایت ها وجود دارند که بدون نصب جاوای دسکتاپ بر روی سیستم شما کار نخواهند کرد. وب سایت java.com برای مصرف کنندگانی است که ممکن است هنوز برای برنامه های دسکتاپ خود به جاوا نیاز داشته باشند – مخصوصاً برنامه هایی که برای جاوای ۸ طراحی شده اند. توسعه دهندگان و همچنین کاربرانی که می خواهند برنامه نویسی جاوا را یاد بگیرند باید به وب سایت dev.java مراجعه کنند و کاربران تجاری باید برای اطلاعات بیشتر به oracle.com/java مراجعه کنند.

آیا جاوا رایگان است؟

بله، جاوا برای استفاده شخصی رایگان است.

جاوا همچنین برای توسعه رایگان است: توسعه دهندگان می توانند تمام کیت های توسعه و ابزارهای مفید دیگر را در https://www.oracle.com/javadownload/ پیدا کنند.

چرا باید هر سه ماه یکبار به آخرین پچ جاوا آپدیت کنم؟

آخرین پچ های جاوا شامل بهبودهای مهمی هستند که عملکرد، ثبات و امنیت برنامه های جاوایی که بر روی دستگاه شما اجرا می شوند را بهبود می بخشند. نصب این بروزرسانی ها اطمینان حاصل می کند که برنامه های جاوای شما با جدیدترین نسخه ادامه به کار خواهند برد.

جاوا برای چه کاری استفاده می شود؟

چرا زبان برنامه نویسی جاوا برای استفاده رایگان و چندمنظوره است، برای ساخت نرم افزارهای محلی و توزیع شده استفاده می شود. برخی از کاربردهای رایج جاوا عبارتند از:

۱. توسعه بازی:

بسیاری از بازی های محبوب موبایل، کامپیوتر و ویدئویی با استفاده از جاوا ساخته شده اند. حتی بازی های مدرن که فناوری های پیشرفته ای مانند یادگیری ماشین یا واقعیت مجازی را ادغام می کنند نیز با استفاده از تکنولوژی جاوا ساخته می شوند.

۲. رایانش ابری:

جاوا اغلب به عنوان WORA (یکبار بنویس و در هر جایی اجرا کن) شناخته می شود، که آن را برای برنامه های مبتنی بر ابر غیرمتمرکز ایده آل می کند. ارائه دهندگان ابر از زبان جاوا برای اجرای برنامه ها بر روی طیف گسترده ای از پلتفرم های پایه استفاده می کنند.

۳. داده های کلان:

جاوا برای موتورهای پردازش داده ای که می توانند با مجموعه داده های پیچیده و مقادیر عظیمی از داده های زمان واقعی کار کنند استفاده می شود.

۴. هوش مصنوعی:

جاوا یک قدرت بزرگ در کتابخانه های یادگیری ماشین است. پایداری و سرعت آن آن را برای توسعه برنامه های هوش مصنوعی مانند پردازش زبان طبیعی و یادگیری عمیق ایده آل می کند.

۵. اینترنت اشیاء:

جاوا برای برنامه نویسی حسگرها و سخت افزار در دستگاه های لبه ای که می توانند به طور مستقل به اینترنت متصل شوند استفاده می شود.

آنچه در آموزش جاوا با هم یاد می‌گیریم:

برای آشنایی با آموزش جاوا (Java) و سرفصل‌های آن این ویدیو را ببینید:

حالا که با سرفصل‌های دوره آموزش جاوا آشنا شدید همراه ما باشید تا در ادامه جزئیات بیشتری از این آموزش را در اختیار شما دانشجویان لرن‌فایلز قرار دهیم…

چرا جاوا انتخاب محبوبی در میان توسعه دهندگان نرم افزار امروزی است؟

جاوا محبوب است زیرا برای سهولت استفاده طراحی شده است. برخی از دلایلی که توسعه دهندگان همچنان جاوا را به دیگر زبان های برنامه نویسی ترجیح می دهند عبارتند از:

منابع آموزشی با کیفیت بالا

جاوا مدت زیادی است که وجود دارد، بنابراین منابع آموزشی زیادی برای برنامه نویسان تازه کار در دسترس است. مستندات دقیق، کتاب های جامع و دوره های آموزشی از توسعه دهندگان در مسیر یادگیری پشتیبانی می کنند. علاوه بر این، مبتدیان می توانند قبل از حرکت به سمت جاوای پیشرفته، شروع به نوشتن کد در جاوای پایه کنند.

توابع و کتابخانه های داخلی

هنگام استفاده از جاوا، توسعه دهندگان نیازی به نوشتن هر تابع جدید از ابتدا ندارند. در عوض، جاوا یک اکوسیستم غنی از توابع و کتابخانه های داخلی برای توسعه انواع برنامه ها فراهم می کند.

پشتیبانی فعال از جامعه

جاوا دارای بسیاری از کاربران فعال و یک جامعه است که می تواند در مواجهه با چالش های کدنویسی از توسعه دهندگان پشتیبانی کند. نرم افزار پلتفرم جاوا همچنین به طور منظم نگهداری و به روزرسانی می شود.

ابزارهای توسعه با کیفیت بالا

جاوا ابزارهای مختلفی برای پشتیبانی از ویرایش خودکار، اشکال زدایی، تست، استقرار و مدیریت تغییرات ارائه می دهد. این ابزارها زمان و هزینه برنامه نویسی جاوا را بهینه می کنند.

مستقل از پلتفرم

کد جاوا می تواند بر روی هر پلتفرم زیربنایی مانند ویندوز، لینوکس، iOS یا اندروید بدون نیاز به نوشتن مجدد اجرا شود. این ویژگی آن را در محیط امروزی، جایی که می خواهیم برنامه ها را بر روی چندین دستگاه اجرا کنیم، بسیار قدرتمند می سازد.

امنیت

کاربران می توانند کد جاوای غیرمطمئن را از طریق شبکه دانلود کرده و آن را در یک محیط امن اجرا کنند که نمی تواند آسیبی وارد کند. کد غیرمطمئن نمی تواند سیستم میزبان را با ویروس آلوده کند و همچنین نمی تواند فایل ها را از هارد دیسک بخواند یا بنویسد. سطوح امنیتی و محدودیت های موجود در جاوا همچنین قابل پیکربندی هستند.

حرفه‌ای ترین مدرس! از یک سِنیور (Senior Java Developer) یاد بگیرید

با افتخار مدرس دوره آموزش جاوا (Java) لرن فایلز را مقایسه کنید…

آموزش جاوا توسط آقای سعید کاظمی به عنوان یک فرد حرفه ای و سِنیور برنامه نویسی (Senior Java Developer) تدریس شده است که در جایگاه برنامه نویس ارشد در تیم های داخل و خارج از ایران مشغول به فعالیت بوده و هست. این بدان معناست که مدرسین لرن فایلز صرفاً مدرس نیستند! بلکه متخصصین حرفه ای همان زمینه تخصصی هستند که سال ها در بازار کار تجربه های بسیار ارزشمندی را کسب کرده و امروز آن ها را برای شما در لرن فایلز ارائه کرده اند.

بیایید به بررسی سوالات دیگری در زمینه آموزش جاوا بپردازیم…

جاوا چگونه کار می کند؟

تمام زبان های برنامه نویسی وسیله ای برای ارتباط با ماشین ها هستند. سخت افزار ماشین تنها به ارتباطات الکترونیکی پاسخ می دهد. زبان های برنامه نویسی سطح بالا مانند جاوا به عنوان پلی بین زبان انسانی و زبان سخت افزار عمل می کنند. برای استفاده از جاوا، یک توسعه دهنده نیاز به درک دو مورد دارد:

۱. زبان جاوا و API ها

این ارتباط جلویی بین توسعه دهنده و پلتفرم جاوا است.

۲. ماشین مجازی جاوا

این ارتباط پشتی بین پلتفرم جاوا و سخت افزار زیرین است. بیایید به هر یک از این موارد به تفصیل نگاه کنیم.

جاوا API چیست؟

جاوا نحو و معناشناسی زبان برنامه نویسی جاوا را تعریف می کند. این شامل واژگان و قوانین پایه ای است که برای نوشتن الگوریتم ها مانند نوع داده های اولیه، بلوک های if/else، حلقه ها و غیره استفاده می شود.

API ها اجزای نرم افزاری مهمی هستند که همراه با پلتفرم جاوا ارائه می شوند. اینها برنامه های جاوای از پیش نوشته شده هستند که می توانند قابلیت های موجود را به راحتی در کد شما وارد کنند. به عنوان مثال، شما می توانید از API های جاوا برای دریافت تاریخ و زمان، انجام عملیات ریاضی یا دستکاری متن استفاده کنید.

هر کد برنامه نویسی جاوای نوشته شده توسط یک توسعه دهنده معمولاً ترکیبی از کدهای جدید و از پیش موجود از API ها و کتابخانه های جاوا است.

ماشین مجازی جاوا چیست؟

ماشین مجازی جاوا به عنوان یک لایه اضافی انتزاعی بین پلتفرم جاوا و سخت افزار زیرین عمل می کند. کد منبع جاوا فقط می تواند بر روی دستگاه هایی که JVM (ماشین مجازی جاوا) روی آنها نصب شده است اجرا شود. دلیل نیاز به ماشین مجازی جاوا در تاریخچه برنامه نویسی نهفته است.

تاریخچه برنامه نویسی

هنگامی که زبان های برنامه نویسی طبیعی برای اولین بار توسعه یافتند، آنها به دو دسته وسیع تقسیم شدند، بسته به اینکه چگونه با سخت افزار زیرین ارتباط برقرار می کردند.

کامپایلرها: برنامه کامل با نحو شبیه به زبان طبیعی انگلیسی با کامپایلرها نوشته می شود و سپس زبان آن کد را به کد ماشین کامپایل (یا ترجمه) می کند. کد کامپایل شده سپس بر روی سخت افزار اجرا می شود.

مترجمان: با مترجمان، هر دستور کد سطح بالا به طور آنی به کد ماشین ترجمه می شود. دستورات نوشته شده فوراً توسط سخت افزار اجرا می شوند قبل از اینکه به دستور بعدی پرداخته شود.

محیط زمان اجرای جاوا

برنامه جاوا اولین زبانی بود که هر دو روش بالا را با استفاده از ماشین مجازی جاوا (JVM) ترکیب کرد. کامپایلر کد جاوا، ماشین مجازی جاوا نام دارد. هر فایل جاوا ابتدا به بایت کد کامپایل می شود. بایت کد جاوا فقط می تواند در JVM اجرا شود. سپس JVM بایت کد را تفسیر می کند تا آن را بر روی پلتفرم سخت افزاری زیرین اجرا کند.

بنابراین اگر برنامه بر روی یک ماشین ویندوزی اجرا شود، JVM آن را برای ویندوز تفسیر می کند. اما اگر بر روی یک پلتفرم متن باز مانند لینوکس اجرا شود، JVM آن را برای لینوکس تفسیر می کند.

 راهنمایی و مشورت با حرفه‌ای ها رایگان است!

اگر چیزی ذهن شما را مشغول کرده و یا سردرگم شده اید و نیاز به یک فرد حرفه‌ای و این‌کاره دارید تا با او مشورت کنید و راهنمایی‌های لازم را دریافت کرده و مسیر برایتان روشن شود، همین الان میتوانید با متخصصین حرفه‌ای لرن‌فایلز در واحد مشاوره تخصصی تلفنی (رایگان) تماس بگیرید اینجا کلیک کنید!

بیایید بیشتر درباره محتوای این آموزش بدانیم…

چگونه در جاوا برنامه نویسی کنیم

برای شروع برنامه نویسی در جاوا، باید نسخه جاوا را روی سیستم خود نصب کنید. چهار نسخه اصلی جاوا وجود دارد:

  • نسخه استاندارد جاوا (Java SE)
  • نسخه شرکتی جاوا (Java EE)
  • نسخه میکرو جاوا (Java ME)

نسخه استاندارد جاوا چیست؟

نسخه استاندارد جاوا، پلتفرم اصلی برنامه نویسی جاوا است. این نسخه شامل تمام کتابخانه ها و API هایی است که هر برنامه نویسی برای توسعه جاوا به آن نیاز دارد. کیت توسعه جاوای باز (OpenJDK) پیاده سازی رایگان و متن باز نسخه استاندارد جاوا است.

Amazon Corretto یک توزیع رایگان، چندپلتفرمی و آماده برای تولید از OpenJDK است. این نسخه می تواند به عنوان جایگزین برای بسیاری از توزیع های Java SE استفاده شود و پشتیبانی بلندمدت و بدون هزینه از سوی آمازون را ارائه می دهد. این امکان را به شما می دهد که همان محیط را در کلود و روی دستگاه محلی خود اجرا کنید.

AWS SDK برای جاوا چیست؟

AWS SDK برای جاوا استفاده از خدمات AWS را با ارائه مجموعه ای از کتابخانه ها که برای توسعه دهندگان جاوا آشنا و یکسان هستند، ساده می کند. این SDK از انتزاعات سطح بالاتر برای تسهیل توسعه پشتیبانی می کند. کتابخانه های جاوای متن باز متمرکز بر AWS همراه با مثال های کد و راهنمای مرجع API جاوا در دسترس هستند.

مثال های کد SDK شامل مثال های کد جاوا و موارد استفاده واقعی برای خدمات AWS است که به تسریع توسعه برنامه های شما کمک می کند. علاوه بر این، راهنمای مرجع API، عملیات API را برای جدیدترین نسخه AWS SDK برای جاوا شرح می دهد. راهنمای مرجع همچنین درخواست ها، پاسخ ها و خطاهای نمونه برای پروتکل های خدمات وب پشتیبانی شده را فراهم می کند.

آموزش جاوا در زمان بسیار کمتر اما با مباحث خیلی بیشتر!

با افتخار مدت زمان و محتوای دوره لرن فایلز را با سایر دوره ها مقایسه کنید…

این دوره از ویژگی «تایم مفید» بهره مند است! یعنی ما بدون اینکه بخواهیم خلاصه کنیم یا فشرده کنیم، با بروزترین متدهای تدریس بین المللی و استانداردهای جهانی به گونه ای دوره آموزش جاوا را تولید کرده ایم که نسبت به تمام دوره های مشابه موجود، مطالب و مباحث خیلی بیشتری را در زمان بسیار کمتری برای شما بیان و تدریس نموده ایم و به عبارت دیگر در زمانی معادل یک سوم دوره های مشابه موجود در وب، شما مطالب بسیار بیشتری را از ما تحویل می گیرید. این باعث جلوگیری از اتلاف وقت شما به عنوان دانشجو خواهد شد. ویژگی تایم مفید، یک مزیت بسیار متفاوت و مهم در دوره های لرن فایلز است. با این ویژگی به صورت مفید و بدون اتلاف وقت یاد می گیرید و سریع تر و بدون خستگی دوره ها را پر انرژی یکی پس از دیگری به پایان می رسانید! همه این‌ برای این است که زمان شما بسیار ارزشمند است.

حالا بعد از کلی صحبت در مورد این آموزش نوبت به سرفصل های اصلی دوره ویدیویی آموزش جاوا رسیده است. همراه ما باشید…

سرفصل های دوره ویدیویی آموزش جاوا

سرفصل ها کلی بوده و بسیاری از موارد ذکر نشده است و ممکن است هر بخش شامل چندین ویدیوی زیر مجموعه باشد. با ما همراه باشید با سرفصل های آموزش جاوا:

  • مقدمه و معرفی مدرس و دوره، شیوه تدریس و پیشگفتار
  • آنچه در دوره آموزش زبان برنامه نویسی جاوا با هم یاد میگیریم
  • چرا این دوره شما را از هر دوره زبان برنامه نویسی جاوا دیگری بی نیاز میکند؟
  • چرا تنها با همین دوره می‌توانید حضور قدرتمندی در بازار داشته باشید؟

چند قدم قبل از شروع

  • معرفی زبان برنامه نویسی Java و بررسی کاربرد‌‌های آن
  • چرا زبان برنامه نویسی جاوا را انتخاب کنیم؟
  • در چه مواقعی از این تکنیک استفاده کنیم؟
  • یادگیری این دانش چقدر زمان می برد؟

سرفصل های دوره

  • معرفی زبان برنامه نویسی جاوا
  • بررسی مزایای زبان جاوا
  • بررسی سطوح زبان‌های برنامه نویسی
  • آشنایی با WORA
  • بررسی Java Virtual Machine
  • مروری بر تاریخچه زبان جاوا
  • بررسی تفاوت‌های Java SE ,Java EE ,Java ME ,Java FX
  • بررسی تفاوت‌های Java EE ,Java SE ,Java ME
  • معرفی نسخه SE Java
  • معرفی نسخه Java EE
  • معرفی نسخه Java ME
  • بررسی برنامه‌های مقیاس پذیر
  • بررسی توسعه برنامه‌های توزیع شده
  • برنامه نویسی موبایل با جاوا
  • بررسی ویژگی Portable بودن جاوا
  • کاربردهای زبان جاوا
  • بررسی زبان رسمی برنامه نویسی اندروید
  • معرفی JRE ,JDK and JVM
  • بررسی معماری JVM
  • بررسی ساختار JVM
  • معرفی Class Loader در JVM
  • آشنایی با Runtime Data Area
  • بررسی تفاوت حافظه Heap و Stack
  • بررسی معماری و ساختار Java Virtual Machine
  • آشنایی با Stack Frame
  • بررسی تفاوت‌های Oracle JDK vs Open JDK
  • مقایسه عملکرد Open JDK وOrcle JDK
  •  معرفی Amazon Corretto JDK
  • نحوه نصب JDK
  • بررسی Amazon Corretto
  • نحوه تنظیم Environment Variable
  • آشنایی باJava Home
  • اولین برنامه جاوا در NotePad
  • بررسی IDE و مزایای آن
  • معرفی و بررسی IntelliJ
  • آشنای با Code Completion
  • معرفی IDE یا محیط یکپارچه توسعه
  • نحوه نصب IntelliJ IDE
  • نحوه نصب IntelliJ
  • معرفی نسخه‌های مختلف IntelliJ
  • نحوه کرک کردن IntelliJ
  • آشنایی با Jetbrains Toolbox
  • بررسی مفاهیم پایه زبان برنامه نویسی جاوا
  • بررسی متد Main جاوا
  • بررسی دلیل Public بودن متد Main
  • بررسی دلیل Static بودن متد Main
  • بررسی متغیرها و ثابت‌ها (Variables and Constants)
  • بررسی تفاوت متغیرها و ثابت‌ها
  • بررسی کلمه کلیدی برای تعریف ثابت‌ها
  • معرفی انواع داده‌ها (Data Types) در جاوا
  • متغییرها شامل چه داده‌هایی می‌شوند؟
  • بررسی انواع داده‌های Primitive
  • معرفی نوع داده Boolean
  • معرفی نوع داده Short
  • معرفی پرکاربرد‌ترین نوع داده
  • بررسی نوع داده Long
  • بررسی نوع داده Byte
  • بررسی داده‌های اعشاری
  • بررسی محاسبات با دقت بالا
  • روش ذخیره سازی یک کاراکتر
  • بررسی داده Double
  • مقایسه Primitive vs None Primitive
  • مقایسه Wrapper Class vs Primitive Data Types
  • بررسی Primitive و Wrapper Class
  • بررسی محدوده متغیرها (Variable’s Scope)
  • بررسی استفاده از متغیرهای کلاس در متد
  • Java Variables Scope
  • Instance Variables vs Local Variables
  • نحوه کامنت گذاری
  • بررسی کامنت‌های تک خطی
  • بررسی کامنت‌های چند خطی
  • دلیل استفاده از کامنت‌ها در برنامه نویسی
  • بررسی عملگر کوچکتر یا مساوی
  • معرفی عملگرهای حسابی (Arithmetic Operators)
  • بررسی عملیات قابل انجام روی متغیرها
  • بررسی عملگرهای ریاضی
  • بررسی عملگر جمع و ضرب
  • بررسی عملگر تقسیم و باقیمانده
  • معرفی عملگرهای منطقی
  • بررسی عملگر Or
  • بررسی عملگر And
  • بررسی عملگر Not
  • بررسی اولویت عملگرها (Operator Precedence)
  • بررسی اولویت عملگرهای ریاضی
  • بررسی عملگرها با اولویت یکسان
  • بررسی اولویت عملگر تقسیم و ضرب
  • بررسی اولویت پرانتز
  • تبدیل داده‌ها به یکدیگر (Type Casting)
  • نحوه تبدیل و تغییر نوع داده
  • معرفی انواع Type Casting
  • بررسی تبدیل نوع داده Int به Double
  • بررسی Implicit Typecasting
  • بررسی Explicit Typecasting
  • بررسی رشته یا Stringها  
  • بررسی کاربرد Stringها
  • راه‌های تعریف String
  • معرفی String Pool
  • معرفی String Literal در جاوا
  • بررسی متدهای مهم کلاس String
  • بررسی کاربرد متد Length
  • بررسی کاربرد متد Charat
  • کاربرد متد Touppercase در کلاس String
  • بررسی متد Touppercase
  • نحوه حذف فاصله‌ها در متن
  • روش جایگزین کردن حروف
  • بررسی متد Replace در String
  • بررسی متد StartSwith
  • بررسی متد EndSwith
  • متدهای مهم String
  • کاربرد متد Join در String
  • نحوه تبدیل انواع داده به رشته
  • نحوه تبدیل به String
  • جستجوی یک عبارت در رشته‌ها
  • جستجوی کلمه در متن
  • نحوه یافتن String
  • بررسی متد Indexof
  • معرفی String Pool و کاربرد آن
  • روش بهینه تعریف String
  • بررسی ساختار حافظه Heap
  • بررسی برابر بودن رشته‌ها
  • تعریف رشته با کلمه کلیدی New
  • الحاق رشته‌ها با هم (String Concatenation)
  • بررسی Concatenating Strings
  • نحوه اتصال رشته‌ها به یکدیگر
  • بررسی نحوه Concat رشته‌ها
  • بررسی متد Concatenate
  • بررسی و مقایسه رشته‌ها
  • بررسی Naming Convention
  • روش کار متد Equals
  • نحوه کار با اعداد در کنار رشته‌ها
  • بررسی ترکیب Stringها و اعداد
  • الحاق مقدار عددی با String
  • بررسی کاراکترهای خاص (Special Characters)
  • نحوه استفاده از کاراکترهای خاص در رشته‌ها
  • نحوه افزودن بک اسلش در رشته
  • بررسی و نحوه تعریف خط جدید
  • نحوه ایجاد تب در رشته
  • معرفی و بررسی Enum
  • بررسی نوع داده Enum
  • بررسی مقادیر ثابت Enum
  • نحوه استفاده از Enumها و معرفی کاربردهای آن
  • معرفی StringBuilder و دلیل استفاده از آن
  • نحوه ساخت رشته قابل تغییر
  • روش کار با رشته‌های بزرگ
  • بررسی نحوه کار با StringBuilder
  • بررسی متدهایStringBuilder
  • بررسی متد Append
  • متد Insert در کلاس StringBuilder
  • نحوه کار با StringBuilder و متدهای آن
  • بررسی تفاوت‌های StringBuilder و StringBuffer
  • بهترین زمان استفاده از StringBuffer
  • بهترین زمان استفاده از StringBuilder
  • بررسی پکیج‌ها و نحوهImport کردن آن‌ها
  • بررسی علت پکیج بندی پروژه‌ها
  • معرفی و بررسی پکیج
  • بررسی کاربرد پکیج‌ها
  • معرفی انواع پکیج‌ها
  • نحوه Import کردن پکیج‌ها به صورت استاتیک
  • بررسی تفاوت Built-In Packages Vs User-Defined Packages
  • بررسی روش‌های Import کردن پکیج‌ها یا کلاس‌ها
  • نحوه گرفتن ورودی از کنسول
  • نحوه گرفتن ورودی از کاربر از طریق کنسول
  • بررسی کاربرد کلاس Scanner
  • بررسی متد Nextline
  • نحوه ذخیره ورودی کاربر در متغیر
  • معرفی کلمه کلیدی Final
  • معرفی و بررسی متغیر Final
  • بررسی کاربردهای کلمه کلیدی Final
  • بررسی Final در متد و کلاس
  • نحوه مقدار دهی متغیر Final
  • نحوه مقدار دهی Final در Constructor
  • معرفی ساختارهای شرطی
  • بررسی دستور If و If/Else برای تصمیم گیری
  • بررسی ساختارهای کنترلی
  • نحوه شرط گذاشتن در زبان جاوا
  • بررسی ساختار زنجیره ای If/Else
  • بررسی ساختار شرطی متوالی
  • بررسی ساختار If-Else-If
  • بررسی شرط‌های متوالی
  • بهترین تمرین برای ساختارهای متوالی شرطی
  • بررسی نحوه کار با Switch Case
  • نحوه استفاده از Switch
  • بررسی کاربرد Break
  • بررسی کاربرد Default در سوییچ
  • معرفی عملگر شرطی Ternary Operator
  • بررسی ساختار کنترلی شرطی مختصر
  • بررسی Ternary Operator
  • بررسی حلقه‌های تکرار (Loops)
  • معرفی حلقه تکرار For
  • معرفی انواع حلقه تکرار
  • بررسی کاربرد حلقه‌های تکرار
  • بررسی ساختار حلقه تکرار
  • بررسی حلقهFor
  • معرفی حلقه تکرار While
  • نحوه کار حلقه While
  • معرفی انواع حلقه‌های تکرار
  • معرفی حلقه تکرار Do/While
  • مقایسه تفاوت حلقه تکرار While وDo While
  • بررسی کاربردهای حلقه Do While
  • معرفی و بررسی دستور Break 
  • بررسی نحوه کار Break
  • نحوه توقف تکرار حلقه
  • معرفی دستور Continue
  • نحوه رد کردن اجرای دستورات در حلقه
  • نحوه استفاده از Continue
  • معرفی و بررسی توابع یا متدها (Methods-Functions)
  • کاربرد Methodها در جاوا
  • بررسی اجزای تشکیل دهنده متد
  • نحوه تشخیص نوع خروجی متد
  • نحوه تعریف تابع یا متد
  • بررسی متد Main
  • بررسی Access Modifier در متدها
  • بررسی دلیل استفاده از متدها
  • بررسی کاربرد متدها
  • بررسی پارامترهای ورودی در متد
  • نحوه فراخوانی متدها و استفاده از مقادیر بازگشتی
  • بررسی متدهای استاتیک
  • نحوه نوشتن متد جمع دو عدد
  • نحوه تعریف متد استاتیک
  • نحوه استفاده از توابع
  • استفاده از خروجی متدها
  • معرفی آرایه‌ها
  • بررسی پیمایش مقادیر آرایه
  • نحوه مرتب سازی آرایه‌ها
  • معرفی ArrayList
  • معرفی برخی از متدها ArrayList
  • معرفی Regex و کاربرد آن
  • بررسی عبارات با قاعده
  • نحوه پیدا کردن یکسری عبارات در متن
  • نحوه پیدا کردن عدد در متن با Regex
  • نحوه کار با Regex
  • معرفی متاکاراکترها
  • بررسی متاکاراکترها در Regex
  • بررسی کاربرد متاکاراکترها در Regex
  • نحوه صحت سنجی ایمیل با Regex
  • بررسی پکیج Regex
  • معرفی Quantifiers
  • نحوه پیدا کردن کاراکترها با استفاده از Regex
  • بررسی یک یا چند عدد در رشته
  • نحوه تعریف شروع یک عبارت در Regex
  • معرفی Object Oriented Programming
  • تعریف شی گرایی
  • بررسی روش‌های موجود بجز شی گرایی
  • معرفی برنامه نویسی رویه‌ای
  • معرفی برنامه نویسی ساختار یافته
  • بررسی معایب برنامه نویسی رویه‌ای
  • بررسی معایب برنامه نویسی ساختار یافته
  • مدل سازی دنیای واقعی در شی گرایی
  • معرفی زبان Smaltalk
  • ویژگی‌های اصلی زبان‌های شی گرا
  • معرفی کپسوله سازی
  • نحوه بهبود نگهداری کد با استفاده از اصول شی گرایی
  • بررسی معایب شی گرایی
  • بررسی پیچیدگی در شی گرایی
  • توضیح مفهوم کلاس و شی
  • کلاس در شی گرایی چیست؟
  • بررسی خصوصیات در کلاس‌ها
  • بررسی رفتارها در کلاس‌ها
  • معرفی کلاس
  • نحوه ایجاد شی
  • معرفی متدها و رفتارها در کلاس
  • تعریف خصوصیات در کلاس
  • معرفی Constructorها
  • معرفی و بررسی Constructor یا سازنده
  • زمان فراخوانی سازنده‌ها
  • نحوه ایجاد سازنده در کلاس
  • بررسی سازنده‌های با پارامتر
  • آشنایی با Encapsulation یا کپسوله سازی یا محصور سازی
  • بررسی کپسوله کردن در شی گرایی
  • آشنایی با Encpsulation
  • نحوه پیاده سازی کپسوله سازی
  • نحوه مخفی سازی اطلاعات در شی گرایی
  • بررسی روش‌های دسترسی به خصوصیات کلاس
  • بررسی متدهای Getter و Setter
  • آشنایی باInheritance یا ارث بری
  • بررسی مزایای ارثبری در شی گرایی
  • بررسی قابلیت توسعه پذیری با ارث بری
  • بررسی کلمه کلیدی Super
  • نحوه استفاده از کلمه کلیدی Super
  • بررسی نحوه ارثبری در جاوا
  • نحوه Override کردن متد در جاوا
  • نحوه فراخوانی متدهای کلاس والد
  • نحوه استفاده از Extends در جاوا
  • آشنایی با Polymorphism یا چند ریختی
  • تعریف مفهوم چند ریختی
  • معرفی متد Overloading
  • بررسی تفاوت‌های Method Overloading و Method Overriding
  • آشنایی با Abstraction یا انتراع
  • بررسی مفهوم انتزاع در شی گرایی
  • بررسی مثال‌هایی از انتزاع در جاوا
  • آشنایی با Abstract Class
  • نحوه تعریف کردن کلاس Abstract
  • آشنایی با Interfaceها
  • معرفی Interface
  • بررسی راه‌های رسیدن به انتزاع
  • نحوه استفاده از Interfaceها در جاوا
  • بررسی ویژگی‌های Interfaceها
  • بررسی وراثت چندگانه
  • بررسی چند ریختی با استفاده از Interfaceها  
  • بررسی متدهای بدون بدنه در Interfaceها
  • آشنایی با کلمه کلیدی Implements
  • بررسی Default Methods در جاوا
  • تعریف Interface
  • معرفی کلمه کلیدی Interface
  • تعریف متدهای انتزاعی در Interfaceها
  • بررسی متدهای Abstract
  • بررسی اینترفیس Shape و کلاس‌های پیاده سازی آن
  • آشنایی با سازنده‌ها در Interface
  • محاسبه مساحت با شی گرایی
  • معرفی Constructor Overloading
  • بررسی سازنده با پارامتر
  • بررسی سازنده پیش فرض
  • آشنایی با Access Modifier
  • بررسی کنترل دسترسی به کلاس در جاوا
  • نحوه کنترل دسترسی به فیلدها
  • آشنایی با Private
  • معرفی Protected
  • آشنایی با Public
  • بررسی متد Equals
  • معرفی کلاس Object
  • بررسی دسترسی به فیلدهای یک کلاس
  • بررسی نحوه عملکرد متد Equals در جاوا
  • بررسی ارث بری همه کلاس‌های جاوا از Object
  • مقایسه رفرنس Objectها  
  • مقایسه آدرس حافظه در جاوا
  • بررسی مفهوم Exception Handling
  • نحوه مدیریت خطا در جاوا
  • نحوه مدیریت حالات استثنا در جاوا
  • بررسی مفهوم Exception Handling
  • معرفی و کار با Try-Catch
  • بررسی کنترل خطا در جاوا
  • بررسی بلاک Finally
  • بررسی زمان اجرای بلاک Finally
  • نحوه بستن Connection در Finally
  • بررسی تفاوت‌های Checked vs Unchecked Exceptions
  • نحوه هندل کردن Checked Exception
  • نحوه تشخیص نوع خطا را در جاوا
  • بررسی ارث بری کلاس‌های خطا
  • بررسی کلمه کلیدی Throw و کاربردهای آن
  • بررسی نحوه پرتاب خطا در جاوا
  • نحوه پرتاب استثنا در Java
  • بررسی ویژگی‌های کلاس‌های خطا
  • بررسی هندل کردن خطا در لایه‌های بالاتر
  • بررسی مفهوم Exception Propagation
  • نحوه ارسال خطا به لایه‌های بالاتر
  • بررسی تفاوت Errors و Exceptions
  • بررسی زمان‌های رخ دادن Error وException  
  • نحوه ایجاد کلاس خطای سفارشی (Custom Exception Class)
  • نحوه ساخت کلاس خطای سفارشی
  • نحوه پرتاب خطای سفارشی
  • نحوه ساخت کلاس Exception
  • نحوه پیاده سازی کلاس خطا
  • معرفی Collections Framework
  • معرفی Framework و کاربرد آن
  • آشنایی با Collections در جاوا
  • نحوه سرچ کردن در Collectionsها
  • پیاده سازی الگوریتم‌های بهینه در Collections
  • بررسی قابلیت استفاده مجدد از Collections
  • بررسی بهینه بودن Collections Framework
  • بررسی کاهش زمان توسعه با Collections Framework
  • معرفی و نحوه کار با ArrayList
  • بررسی زمان استفاده از ArrayList
  • نحوه نگهداری لیستی از داده‌ها
  • بررسی متد Add در ArrayList
  • آشنایی با متد Get
  • معرفی و نحوه کار با Linkedlist
  • بررسی و معرفی ساختمان داده
  • نحوه ذخیره سازی داده‌ها در حافظه
  • بررسی زمان مناسب استفاده از LinkedList
  • نحوه ذخیره سازی داده در LinkedList
  • بهینه بودن حافظه LinkedList
  • معرفی و نحوه کار با Stack
  • آشنایی با ساختمان داده Stack
  • معرفی LIFO
  • معرفی کاربردهای Stack
  • بررسی متد Pop در Stack
  • بررسی متد Push در Stack
  • آشنایی با متد Peed در Stack
  • معرفی و نحوه کار با HashSet
  • آشنایی با HashSet
  • بررسی پرفورمنس HashSet
  • نحوه استفاده از HashSet
  • بررسی متد Retainall در HashSet
  • معرفی و نحوه کار با HashMap
  • بررسی مقدار کلیدی داده‌های
  • بررسی زمان مناسب استفاده ازHashMap
  • نحوه پیاده سازی متد Put
  • نحوه کار با متد Get
  • کاربرد HashMap در جاوا
  • آشنایی با متد Containskey
  • آشنایی با متد Hashcode
  • بررسی کاربرد Hashcode در جاوا
  • نحوه پیاده سازی متد Hashcode
  • بررسی ساختمان داده Hashset ,Hashcode
  • آشنایی و نحوه کار با Interface Comparator
  • بررسی مرتب سازی اشیا
  • نحوه کار با متد Compare
  • مرتب سازی معکوس با استفاده ازComparator
  • نحوه مرتب سازی اشیا در جاوا
  • نحوه مرتب سازی List
  • بررسی نحوه کار با Java Io
  • نحوه کار با فایل‌ها در زبان جاوا
  • معرفی و نحوه کار با InputStream و OutputStream
  • خواندن فایل‌ها بصورت OutputStream
  • نحوه ذخیره سازی فایل متنی در جاوا
  • معرفی و نحوه کار FileOutputStream
  • بررسی کاربرد InputStream
  • بررسی مفهوم Byte Stream
  • نحوه ویرایش فایل در جاوا
  • نحوه کار با فایل‌ها در جاوا
  • معرفی FileInputStream
  • نحوه کار با کلاس FileInputStream
  • نحوه خواندن فایل‌ها در جاوا
  • نحوه خواندن تمام مقادیر فایل در جاوا
  • معرفی و نحوه کار با کلاس FileReader و FileWriter
  • بررسی FileReader برای خواندن رشته
  • نحوه خواندن فایل رشته ای در جاوا
  • نحوه نوشتن فایل متنی در جاوا با استفاده از FileWriter
  • بررسی نحوه کار با FileWriter
  • آشنایی با متد Read  
  • معرفی متد Close در FileWriter
  • نحوه کار با کلاس BufferedReader
  • بررسی BufferedReader در جاوا
  • بررسی مفهوم بافر
  • مزایای استفاده از BufferedReader
  • معرفی فضای موقتی حافظه
  • نحوه خواندن اطلاعات از حافظه اصلی
  • نحوه خواندن اطلاعات از دیسک
  • آشنایی با متد Readline در جاوا
  • تعریف BufferredReader
  • نحوه خواندن فایل‌ها در جاوا
  • نحوه استفاده از BufferredReader
  • نحوه خواندن تمام خطوط فایل در جاوا
  • بررسی مفهوم Deserialization و Serialization
  • نحوه Serialization در جاوا
  • نحوه Deserialization در جاوا
  • نحوه تبدیل Object به Byte Stream
  • بررسی اینترفیس Serializable در جاوا
  • نحوه کار با Serialization در جاوا
  • بررسی کلمه کلیدی Transient
  • نحوه نادیده گرفتن یک فیلد در سریالایز کردن
  • بررسی کاربرد کلمه کلیدی Transient
  • معرفی Functional Interface
  • بررسی کاربرد Annotation در Functional Interface
  • نحوه استفاده از Functional Interfaces در جاوا
  • کار با برخی Built in Functional Interfaces
  • بررسی Lamda Expression
  • آشنایی باConsumer
  • معرفی Function
  • تعریف و کاربرد Predicate
  • نحوه کار با Functional Interface
  • بررسی و کار با Stream
  • بررسی Stream API در جاوا
  • آشنایی با کاربردهای Stream
  • نحوه فیلتر کردن در Stream
  • بررسی روش‌های Imperative و Declarative
  • روش‌های برنامه نویسی Imperative
  • بررسی ویژگی‌های Streamها  
  • نحوه مپ کردن در Streamها 
  • نحوه کار با Filter در Stream API
  • روش‌های برنامه نویسی Imperative
  • بررسی ویژگی‌های Streamها  
  • بررسی مپ کردن در Streamها   
  • نحوه کار با Filter در Stream API
  • نحوه پیاده سازی فیلتر از طریق Stream
  • روش‌های ساخت Streamها در جاوا
  • نحوه استفاده از Functional Interface در Streamها
  • نحوه کار با Map در Stream API
  • نحوه استفاده از Map در Streamها
  • بررسی تبدیل مقادیر در Stream  
  • بررسی کار با Nonematch و Anymatch
  • نحوه استفاده از Anymatch در Stream جاوا
  • بررسی مقادیر Nonematch در جاوا
  • معرفی و پایگاه داده MySQL
  • نحوه ذخیره اطلاعات به صورت ساختار یافته
  • معرفی پایگاه داده MySQL
  • استفاده از پایگاه داده در نرم افزارها
  • آموزش نصب MySQL
  • نحوه ایجاد پایگاه داده
  • بررسی جداول در Databaseها
  • معرفی JDBC (Java Data Base Connectivity)
  • نحوه اتصال به پایگاه داده در جاوا
  • نحوه استفاده از Connector
  • نحوه استفاده از JDBC برای اتصال به پایگاه داده MySQL
  • نحوه اتصال به پایگاه داده MySQL
  • نحوه نوشتن URL دیتابیس
  • اتصال به پایگاه داده MySQL از طریق JDBC
  • نحوه انجام عملیات نوشتن در پایگاه داده
  • نحوه افزودن رکورد به Database در جاوا
  • بررسی دستور Insert Into در MySQL
  • کار با Statement در جاوا برای اجرای Query
  • بررسی انجام عملیات خواندن از پایگاده داده
  • نحوه خواندن داده‌ها در MySQL
  • نحوه اجرای دستور Select در MySQL
  • نحوه استفاده از متد Executequery در JDBC
  • نحوه گرفتن داده در ResultSet
  • انجام عملیات ویرایش در پایگاه داده
  • نحوه ویرایش رکورد در MySQL با استفاده از JDBC
  • اجرای دستور Update در جاوا
  • ویرایش سطر پایگاه داده در جاوا با استفاده از JDBC
  • نحوه کار با Prepared Statement در جاوا
  • نحوه Commit کردن تغییرات در JDBC
  • نحوه انجام عملیات حذف در پایگاه داده
  • نحوه اجرای دستور Delete در MySQL
  • بررسی عملیات CRUD در جاوا و MySQL
  • معرفی Threadو MultiThreading
  • معرفی Multithreading یا برنامه نویسی چند نخی
  • بررسی مفهوم Thread در کامپیوتر
  • بررسی تفاوت‌های Threadn و Process
  • آشنایی با پروسه
  • بررسی روش‌های ایجاد یک Thread
  • بررسی تفاوت‌های متد Startو Run
  • ایجاد Thread با استفاده از Lambda
  • بررسی چرخه عمر یا LifeCycle یک Thread
  • بررسی Threadدر حالت اجرا
  • بررسی الگوریتم‌های زمان بندی سیستم عامل
  • آشنایی با حالات مختلف یک Thread در جاوا
  • نحوه تغییر حالت Thread در جاوا
  • آشنایی با متد Thread.sleep
  • نحوه استفاده از متد Sleep
  • بررسی انتظار در Thread
  • بررسی تغییر حالت Thread بهWaiting
  • نحوه فراخوانی متد Sleep
  • آشنایی با متد Join
  • اجرای متوالی تسکها در جاوا
  • نحوه استفاده از متد Join
  • کاربردهای متد Join در برنامه نویسی چند نخی
  • بررسی مفهوم ThreadPool
  • بررسی استخر تردها در جاوا
  • بررسی استخر نخ ThreadPool
  • بررسی مثال رستوران در هم زمانی جاوا
  • تعریف و بررسی ThreadPool
  • نحوه استفاده بهینه از ThreadPool
  • نحوه کار ExecutorService
  • آشنایی باExecutor
  • نحوه مدیریت Threadها
  • معرفی مفهوم Thread Syhnchronization
  • بررسی مفهوم Synchronization
  • بررسی مشکل هم زمانی در جاوا
  • نحوه مدیریت هم زمانی در جاوا
  • آشنایی با متدهای Synchronized
  • تعریف Race Condition
  • نحوه قفل کردن ترد در جاوا
  • بررسی کلمه کلیدی Synchronized
  • بررسی حافظه Heap و Stack
  • آشنایی با حافظه Stack
  • مدیریت حافظه در زبان جاوا
  • معرفی حافظه Heap
  • بررسی تفاوت‌های Heap و Stack
  • بررسی Garbage Collection
  • معرفی Garbage Collector در جاوا
  • آشنایی با زباله جمع کن GC
  • آشنایی با زبان‌های Memory Safe
  • نحوه کار Garbage Collector در جاوا
  • نحوه حذف آبجکت‌های بدون استفاده     
  • بررسی MemoryLeak در جاوا
  • بررسی مفهوم Java Reflection
  • معرفی Java Reflection
  • بررسی زمان استفاده از Reflection  
  • بررسی کاربردهای Java Reflection
  • نحوه فراخوانی متد از طریق Reflection در جاوا
  • روش استفاده از Constructor در Java Reflection
  • بررسی کلمه کلیدی Volatile
  • بررسی کاربرد Volatile در جاوا
  • بررسی سلسه مراتب حافظه‌ها
  • بررسی حافظه کش پردازنده
  • نحوه کار رجیسترها در پردازنده
  • جلوگیری از کش کردن مقدار با استفاده از Volatile
  • بررسی مفهوم Thread Safety
  • آشنایی با Thread Safety
  • بررسی مفهوم Thread Safety
  • روش‌های Thread Safe کردن متد
  • نحوه استفاده از Synchronized در جاوا
  • بررسی الگوریتم Mutex در سیستم عامل
  • مفهوم Atomic Variables
  • بررسی متغیرهای Atomic در جاوا
  • بررسی کاربرد Atomic Variables
  • بررسی AtomicInteger در جاوا
  • آشنایی با متد Addandget در AtomicInteger
  • معرفی الگوریتم Compare و Swap
  • بررسی متغیرهای اتمی در جاوا
  • آشنایی با متغیرهای اتمی
  • نحوه استفاده از متغییرهای اتمی در جاوا
  • معرفی و بررسی مفهوم Thread Local
  • کاربردهای Thread Local در جاوا
  • بررسی علت تغییرناپذیر بودن رشته‌ها
  • دلیل تغییرناپذیر بودن رشته‌ها
  • بررسی Thread Safety
  • بررسی String Pool در جاوا
  • بررسی Immutable بودن Stringها در جاوا
  • معرفی و بررسی مفهوم Memory Leak
  • نحوه هندل کردن Memory Leak در جاوا
  • بررسی دلایل ایجاد Memory Leak
  • نحوه پیشگیری از Memory Leak در جاوا
  • سخن پایانی و نقشه راه

جمع بندی دوره و ادامه مسیر شما…

  • جمع بندی کلی دوره و مباحثی که با هم یاد گرفتیم
  • چگونه خودمون رو آپدیت و به روز نگه داریم
  • قبل از مصاحبه استخدامی باید چیکار کنیم؟
  • آینده زبان برنامه نویسی جاوا و مسیر پیش رو…

ویدئو های نمونه از آموزش جاوا:

در ادامه تعدادی از ویدیوهای دوره برای شما به صورت رایگان قرار داده شده است تا شما از کیفیت کمی و کیفی دوره آموزش جاوا مطمئن شوید و قبل از خرید به خوبی سطح آموزش را از همه لحاظ ارزیابی کنید:

لطفا ویدیوهای نمونه را به خوبی بررسی بفرمائید. این ویدیوها کاملا رایگان و با مدت کامل جلسه هستند.

جلسه 16- Logical Operators

جلسه 18- Type Casting

جلسه 24- String Pool

جلسه 30- Enum Use Cases – Part1

جلسه 66- Inheritance

جلسه 100- BufferedReader

جلسه 114- Delete Records

در ادامه به مشخصات دوره آموزش جاوا می‌پردازیم:



راهنمای دریافت دوره آموزش جاوا:

جهت دریافت این آموزش با کلیک بر روی دکمه “دریافت آموزش” (بالا- ستون سمت راست) جهت خرید اقدام کنید. بلافاصله پس از پرداخت آنلاین می‌توانید وارد پنل کاربری خود در لرن فایلز شده و به ویدیوهای آموزشی و سایر امکانات دسترسی داشته باشید. (دسترسی بدون محدودیت در هر زمان و مکان)

پیش از یادگیری» پیشنیاز آموزش جاوا

ما در آکادمی لرن فایلز آموزش جاوا را به گونه‌ای تدریس و تولید کرده‌ایم که این دوره برای تمام افراد اعم از مبتدی و متخصص کاربرد لازم خود را داشته باشد، اما شما برای شروع این دوره نیاز به آموزش دیگری ندارید.

اگر به دنبال نقشه راه بعد از دوره آموزش جاوا هستید همراه ما باشید.

پس از یادگیری» دوره بعد از آموزش جاوا؟

بعد از دوره آموزش جاوا اگر تمایل دارید به مسیر آموزشی خود ادامه دهید، به ترتیب زیر حرکت کنید:

امیدواریم کامل نقشه راه برای شما روشن و شفاف شده باشد.

این آموزش تاکنون نیاز به آپدیت نداشته است و کاملاً بروز می باشد!

چنانچه احساس می‌کنید این آموزش نیاز به آپدیت و بروزرسانی دارد لطفاً این موضوع را با ما در میان بگذارید.

  • در آپدیت باکس این آموزش، موردی یافت نشد.
مدرس آموزش
سعید کاظمی
413 دانشجو
0 نظر
0 امتیاز
- پرسش و پاسخ
- متوسط زمان پاسخگویی
من سعید کاظمی، مهندس ارشد نرم‌افزار با بیش از ۸ سال تجربه تخصصی در طراحی و توسعه سیستم‌های Enterprise-grade مبتنی بر Java و اکوسیستم Spring هستم. در همکاری با سازمان‌هایی از جمله بلوبانک، شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، توسن‌تکنو در نقش ‌های Technical Lead و Backend Architect در پروژه‌های مطرح فعالیت داشته و دارم. تخصص من در توسعه سرویس ‌های مبتنی بر Microservices Architecture، طراحی مبتنی بر DDD، پیاده‌سازی معماری ‌های Clean و کار با ابزارهای پیشرفته‌ مثل Spring Boot، Spring Cloud، Spring Batch و Spring Security هست. در زمینه DevOps هم تسلط دارم. به‌عنوان مدرس، تمرکزم روی آموزش بر اساس تجربیات واقعی در بازار کار ایران و خارج از ایران خواهد بود.
آموزش های پیشنهادی
نظرات کاربران
اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “آموزش جاوا (Java)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0 نظر ثبت شده است

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

ایمیل خود را وارد کنید
تا از بروزرسانی ها و تخفیفات با خبر شوید...
آموزش هک

آموزش هک