نوروز 1404مبارک! تا پایان امشب - بیشترین تخفیف تا امروز (%۷۰ و %۹۰) ویژه جشنواره نوروزی 1404 فقط 24 ساعت دریافت

آموزش شی گرایی در پایتون 2025؛ کاملترین آموزش OOP در پایتون

در آموزش شی گرایی در پایتون، ویدیویی 2025، شما به شکل کامل به برنامه نویسی شی گرا در زبان پایتون مسلط می‌شوید. ما در این دوره آموزشی سعی کرده‌ایم به شکل کاملاً عملی مفاهیم و اصول برنامه نویسی شی گرا در پایتون را آموزش دهیم.

دوره ویدیویی آموزش شی گرایی در پایتون تهیه شده در آکادمی لرن‌فایلز (2025) در قالب 30 ویدیوی آموزشی فارسی‌زبان به مدت 4.5 ساعت آموزش مفید (معادل بیش از 18 ساعت آموزش غیر مفید) تدریس شده است!

فهرست مطالب
  1. دوره آموزش شی گرایی در پایتون (oop در پایتون) چه مزایایی دارد؟
  2. این دوره بهترین و کاملترین دوره آموزش شی گرایی در پایتون در ایران است!
  3. آموزش شی گرایی (oop) در پایتون در یک نگاه سریع:
  4. شی گرایی در برنامه نویسی چیست؟
  5. شی گرایی در پایتون چیست؟
  6. آموزش شی گرایی در پایتون شامل چه مباحثی می شود؟
  7. چرا دوره آموزش شی گرایی در پایتون تهیه شده در لرن‌فایلز؟
  8. چهار رکن اصلی برنامه نویسی شی گرا در پایتون
  9. آنچه در آموزش شی گرایی در پایتون با هم یاد می‌گیریم
  10. حرفه‌ای ترین مدرس! از یک سِنیور (Senior Python Developer) یاد بگیرید
  11.  راهنمایی و مشورت با حرفه‌ای ها رایگان است!
  12. ارتباطات بین شی ها در پایتون
  13. آموزش شی گرایی در پایتون در زمان بسیار کمتر اما با مباحث خیلی بیشتر!
  14. مزایای برنامه نویسی شی گرا (OOP) در پایتون
  15. پیش از یادگیری»  پیشنیاز آموزش شی گرایی در پایتون؟
  16. پس از یادگیری»  دوره بعد از آموزش شی گرایی در پایتون؟
  17. سرفصل های دوره ویدیویی آموزش شی گرایی در پایتون
  18. ویدئو های نمونه از آموزش شی گرایی در پایتون:

با ما همراه باشید تا به جزئیات آموزش شی گرایی در پایتون بپردازیم.

دوره آموزش شی گرایی در پایتون (oop در پایتون) چه مزایایی دارد؟

در این دوره آموزشی، مفاهیم شی گرایی (OOP) در زبان برنامه‌نویسی پایتون به صورت کاملاً کاربردی و پروژه محور آموزش داده شده است. تمامی مطالب دوره با استفاده از پیور پایتون (بدون استفاده از فریم ورک های جانبی) پیاده سازی شده تا مخاطب به صورت عمیق با اصول شی گرایی و نحوه اجرای آن در پایتون آشنا شود.

هدف از این دوره، ارتقای سطح دانش فنی برنامه نویسان در زمینه شی گرایی و آماده سازی آن‌ها برای توسعه پروژه های مقیاس پذیر و حرفه ای با استفاده از اصول استاندارد برنامه نویسی است.

این دوره بهترین و کاملترین دوره آموزش شی گرایی در پایتون در ایران است!

با افتخار دوره لرن فایلز را با سایر دوره‌ها مقایسه کنید…

آموزش شی گرایی در پایتون از صفر تا صد، تولید شده توسط لرن فایلز به لحاظ سطح علمی، سرفصل و کیفیت بدون اغراق بهتریـن و کاملتـرین دوره‌ آموزش شی گرایی در پایتون در ایران است. (مستندات قابل ارائه است – دوره ای جامع‌تر، با کیفیت بیشتر و یا بروزتر از این دوره میشناسید؟ لطفاً از طریق این صفحه اعلام کنید!).

در ادامه مسیر آموزش برنامه نویسی رسیدیم به آموزش شی گرایی در پایتون! ما در دوره آموزش شی گرایی در پایتون، تمام مباحث مختلف در رابطه با برنامه نویسی شی گرا در پایتون را آموزش داده‌ایم.

آموزش شی گرایی (oop) در پایتون در یک نگاه سریع:

این ویدیو سریع و کوتاه را ببینید تا با آنچه در این دوره ویدیویی آموزش داده شده، بیشتر آشنا شوید:

بیایید قبل از بررسی سرفصل‌ها به تعاریف اولیه و پایه در زمینه آموزش شی گرایی در پایتون بپردازیم…

دوره اموزش شی گرایی در پایتون از صفر تا صد آکادمی لرن فایلز این فرصت را به شما خواهد داد تا با صفر تا صد برنامه نویسی شی گرا در پایتون به صورت کامل آشنا شوید و در مثال های عملی آموزش ببینید.

شی گرایی در برنامه نویسی چیست؟

برنامه نویسی شی گرا اولین بار در سال 1960 معرفی شد و اکنون اکثر زبان‌ها برنامه نویسی از آن پشتیبانی میکنند.

برنامه نویسی شی گرا یک نوع برنامه نویسی است که توسط آن میتوان کدهای خود را در کلاس‌های مختلف دسته بندی کرد و سپس از این کلاس‌ ها نمونه های کوچک تر ساخت و به اطلاعات کلاس دسترسی پیدا کرد. برای مثال میتوانید کلاسی برای اتومبیل داشته باشید که موارد مانند سرعت، قیمت یا شرکت سازنده را مشخص میکند.

برنامه نویسی شی گرا به اختصار oop نیز گفته میشود. oop مخفف کلمه Object-Oriented Programming است.

شی گرایی در پایتون چیست؟

برنامه نویسی شی گرا (OOP) در پایتون به شما کمک می کند تا کد خود را با گروه بندی داده ها و رفتارهای مرتبط در قالب اشیاء سازمان دهی کنید. در این روش، ابتدا کلاس هایی را تعریف می کنید که به عنوان نقشه های اولیه عمل می کنند و سپس اشیائی را بر اساس آن ها ایجاد می نمایید. برنامه نویسی شی گرا، مدل سازی مفاهیم دنیای واقعی را در برنامه های شما ساده تر کرده و امکان ایجاد سیستم هایی با قابلیت استفاده مجدد و مقیاس پذیری بیشتر را فراهم می سازد.

آموزش شی گرایی در پایتون شامل چه مباحثی می شود؟

در این آموزش، نحوه تعریف کلاس ها، نمونه سازی آن ها برای ایجاد اشیاء و استفاده از وراثت برای توسعه سیستم های قدرتمند در پایتون را بررسی خواهید کرد.

چرا دوره آموزش شی گرایی در پایتون تهیه شده در لرن‌فایلز؟

  • در این دوره سعی شده به شکل عملی و ویژه ورود به بازارکار آموزش داده شود تا دانشجویان دارای توانایی‌های لازم برای ورود به بازار کار شوند.
  • شما با تهیه آموزش شی گرایی در پایتون از پشتیبانی ۳۶۰ درجه مدرس دوره برخوردار خواهید شد و میتوانید با مدرس دوره ارتباط مستقیم داشته باشید و جواب سوالات خود را فوراً دریافت نمایید.
  • آموزش شی گرایی در پایتون به صورت مداوم با سوالات و نیازهای دانشجویان آپدیت می‌شود و این آپدیت‌ها برای دانشجویان دوره به صورت کاملا رایگان است و در پنل می‌توانید آن ها را رایگان دریافت نمایید.
  • تعداد زیادی ویدیوی آموزش رایگان از دوره آموزش شی گرایی در پایتون به عنوان دمو و نمونه به صورت کامل و بدون تغییر از بخش‌های مختلف آموزش برای شما در ادامه قرار گرفته است که باعث می‌شوند به راحتی بتوانید از کیفیت و سطح علمی بالای دوره آموزش برنامه نویسی شی گرا در پایتون اطمینان حاصل کنید و ارائه این تعداد بالا از ویدیو رایگان از یک دوره آن هم تنها به عنوان نمونه جهت ارزیابی شما مخاطب عزیز، نشانگر اعتماد 100درصد ما به کیفیت دوره‌هایمان است.

چهار رکن اصلی برنامه نویسی شی گرا در پایتون

برنامه نویسی شی گرا در زبان های مختلف برنامه نویسی وجود دارد و چهار مفهوم کلیدی دارد که به عنوان چهار رکن اصلی OOP شناخته شده و با آن تعریف می شود:

کپسوله سازی (Encapsulation)

کپسوله سازی امکان گروه بندی داده ها (ویژگی ها) و رفتارها (متدها) را در یک کلاس فراهم می کند تا یک واحد منسجم ایجاد شود. با تعریف متدهایی برای کنترل دسترسی و تغییر ویژگی ها، کپسوله سازی به حفظ یکپارچگی داده ها کمک کرده و موجب ایجاد کدی ماژولار و ایمن می شود.

وراثت (Inheritance)

وراثت امکان ایجاد روابط سلسله مراتبی بین کلاس ها را فراهم می کند، به گونه ای که یک کلاس فرزند می تواند ویژگی ها و متدهای یک کلاس والد را به ارث ببرد. این ویژگی باعث استفاده مجدد از کد و کاهش تکرار آن می شود.

انتزاع (Abstraction)

انتزاع بر پنهان سازی جزئیات پیاده سازی و نمایش فقط قابلیت های ضروری یک شیء تمرکز دارد. با اعمال یک رابط یکپارچه، انتزاع تعامل با اشیاء را ساده تر می کند و به توسعه دهندگان اجازه می دهد تا به جای نحوه عملکرد یک شیء، بر روی کاری که انجام می دهد تمرکز کنند.

چندریختی (Polymorphism)

چندریختی این امکان را فراهم می کند که اشیاء از انواع مختلف به عنوان نمونه هایی از یک نوع پایه ای در نظر گرفته شوند، مشروط بر این که یک رابط یا رفتار مشترک را پیاده سازی کنند. پشتیبانی پایتون از Duck Typing آن را به زبانی مناسب برای چندریختی تبدیل می کند، زیرا به شما امکان می دهد بدون نگرانی در مورد کلاس واقعی اشیاء، به ویژگی ها و متدهای آن ها دسترسی داشته باشید.

آنچه در آموزش شی گرایی در پایتون با هم یاد می‌گیریم

برای آشنایی با یادگیری شی گرایی در پایتون و سرفصل‌های آن این ویدیو را ببینید:

حالا که با سرفصل‌های دوره آموزش شی گرایی در پایتون آشنا شدید همراه ما باشید تا در ادامه جزئیات بیشتری از این آموزش را در اختیار شما دانشجویان لرن‌فایلز قرار دهیم…

حرفه‌ای ترین مدرس! از یک سِنیور (Senior Python Developer) یاد بگیرید

با افتخار مدرس دوره شی گرایی در پایتون لرن فایلز را مقایسه کنید…

آموزش پایتون توسط آقای محمد فتوحی به عنوان یک فرد حرفه‌ای و سِنیور پایتون (Senior Python Developer) تدریس شده است که در جایگاه برنامه نویس ارشد پایتون در تیم های داخل و خارج از ایران مشغول به فعالیت بوده و هست. این بدان معناست که مدرسین لرن فایلز صرفاً مدرس نیستند! بلکه متخصصین حرفه‌ای همان زمینه تخصصی هستند که سال‌ها در بازارکار تجربه‌های بسیار ارزشمندی را کسب کرده و امروز آن‌ها را برای شما در لرن فایلز ارائه کرده اند.

 راهنمایی و مشورت با حرفه‌ای ها رایگان است!

اگر چیزی ذهن شما را مشغول کرده و یا سردرگم شده اید و نیاز به یک فرد حرفه‌ای و این‌کاره دارید تا با او مشورت کنید و راهنمایی‌های لازم را دریافت کرده و مسیر برایتان روشن شود، همین الان میتوانید با متخصصین حرفه‌ای لرن‌فایلز در واحد مشاوره تخصصی تلفنی (رایگان) تماس بگیرید اینجا کلیک کنید!

حالا بعد از صحبت درباره مدرس دوره به بحث درباره شی گرایی در پایتون بپردازیم…

ارتباطات بین شی ها در پایتون

در زبان برنامه‌نویسی پایتون، اشیا می‌توانند با یکدیگر تعامل داشته و اطلاعات را مبادله کنند. این تعامل از طریق روابط مختلفی میان اشیا برقرار می‌شود. در ادامه، برخی از روش‌های رایج برای ارتباط و تبادل داده بین اشیا در پایتون را بررسی خواهیم کرد:

  • تعامل از طریق متدها (Methods)
  • تعامل از طریق ویژگی‌ها (Properties)
  • تعامل از طریق رویدادها (Events)
  • تعامل از طریق پارامترها (Parameters)

درک بهتر تعامل اشیا با یک مثال

برای درک بهتر این مفهوم، فرض کنید یک رستوران داریم که در آن مشتریان برای سفارش غذا به سفارش گیر مراجعه می کنند. در این سناریو، رستوران می تواند به عنوان یک شیء و سفارش گیر نیز به عنوان شیء دیگری در نظر گرفته شود.

نحوه تعامل این دو شیء

  1. تعامل از طریق متدها:
    برای ثبت سفارش، سفارش گیر می‌تواند متدی به نام گرفتن_سفارش داشته باشد. در این متد، مشتری اطلاعات مربوط به سفارش خود، مانند نوع غذا و تعداد آن را به عنوان پارامتر وارد می کند. سپس، سفارش‌گیر این اطلاعات را پردازش کرده و سفارش را ثبت می‌کند.
  2. تعامل از طریق ویژگی‌ها:
    رستوران می‌تواند دارای ویژگی‌هایی نظیر منو و لیست_سفارشات باشد.
    • ویژگی منو شامل لیستی از غذاهای موجود در رستوران است. ویژگی لیست_سفارشات مجموعه‌ای از سفارش‌های ثبت شده را نگهداری می کند.
    سفارش گیر می تواند از ویژگی منو برای نمایش غذاهای موجود استفاده کرده و پس از دریافت سفارش، آن را به لیست_سفارشات اضافه کند.

آموزش شی گرایی در پایتون در زمان بسیار کمتر اما با مباحث خیلی بیشتر!

با افتخار مدت زمان و محتوای دوره لرن فایلز را با سایر دوره‌ها مقایسه کنید…

این دوره از ویژگی “تایم مفید” بهره‌مند است! یعنی ما بدون اینکه بخواهیم خلاصه کنیم یا فشرده کنیم، با بروزترین متدهای تدریس بین‌المللی و استانداردهای جهانی به گونه‌ای دوره آموزش شی گرایی در پایتون را تولید کرده‌ایم که نسبت به تمام دوره‌های مشابه موجود، مطالب و مباحث خیلی بیشتری را در زمان بسیار کمتری برای شما بیان و تدریس نموده‌ایم و به عبارت دیگر در زمانی معادل یک سوم دوره‌های مشابه موجود در وب، شما مطالب بسیار بیشتری را از ما تحویل میگیرید. این باعث جلوگیری از اتلاف وقت شما به عنوان دانشجو خواهد شد. ویژگی تایم مفید، یک مزیت بسیار متفاوت و مهم در دوره‌های لرن فایلز است. با این ویژگی به صورت مفید و بدون اتلاف وقت یاد میگیرید و سریع‌تر و بدون خستگی دوره‌ها را پر انرژی یکی پس از دیگری به پایان میرسانید! همه این‌ برای آن است که زمان شما بسیار ارزشمند است.

در ادامه با ما همراه باشید تا در این آموزش دقیق تر شویم…

مزایای برنامه نویسی شی گرا (OOP) در پایتون

۱. سازماندهی بهتر

برنامه‌نویسی شی گرا به شما این امکان را می دهد که برنامه را به بخش های کوچکتر و قابل مدیریت تقسیم کنید. این ساختار سازمان یافته باعث می شود کدها مرتب تر، خواناتر و قابل درک تر باشند. همچنین، فرآیند توسعه و نگهداری پروژه آسان تر خواهد شد.

۲. قابلیت استفاده مجدد (Reuse)

با استفاده از شی گرایی، می‌توان کلاس ها و اشیائی طراحی کرد که قابلیت استفاده مجدد دارند. این امر موجب کاهش تکرار کد (Code Duplication) شده و توسعه دهندگان می توانند بدون نیاز به نوشتن مجدد کد، از بخش های از قبل تعریف شده در پروژه های مختلف استفاده کنند. این مزیت باعث افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه و زمان توسعه می شود.

۳. مدیریت بهتر پیچیدگی

برنامه نویسی شی گرا با تقسیم کد به اجزای مستقل و متمرکز، پیچیدگی را کاهش می دهد. این روش موجب می شود که:

  • خوانایی کد بهبود یابد.
  • تعمیر و نگهداری سیستم ساده‌تر شود.
  • اشکال زدایی (Debugging) سریع تر انجام شود.

با این ساختار، تغییرات و به روزرسانی ها در سیستم راحت تر اعمال شده و یافتن و اصلاح مشکلات ساده تر خواهد بود.

۴. انتزاع (Abstraction)

شی گرایی امکان ابستره سازی (Abstraction) را فراهم می کند. به این معنا که می توان پیچیدگی های داخلی یک سیستم را پنهان کرده و فقط ویژگی های ضروری و مرتبط را نمایش داد.

این قابلیت به توسعه دهندگان اجازه می دهد تا:

  • ارتباط بین اجزا را ساده تر مدیریت کنند.
  • لایه های مختلف یک برنامه را به طور جداگانه پیاده سازی کنند.
  • تغییرات در یک بخش از سیستم را بدون تأثیرگذاری روی سایر بخش ها اعمال کنند.

پیش از یادگیری»  پیشنیاز آموزش شی گرایی در پایتون؟

ما در لرن فایلز آموزش آموزش شی گرایی در پایتون را به گونه ای تدریس و تولید کرده‌ایم که این دوره برای تمام افراد اعم از مبتدی و متخصص کاربرد لازم خود را داشته باشد ولی شما برای آموختن آن نیاز دارید به زبان برنامه نویسی پایتون مسلط باشید.

اگر تمایل به طی کردن یک مسیر یادگیری کامل در زمینه پایتون و متخصص شدن در این رشته را دارید، نیاز است تا مطابق مسیر استاندارد بین المللی و طبق یک برنامه از پیش تعیین شده، حرکت کنید و قبل از این دوره، طبق مسیری که برای شما در بالای همین متن در تب “پیشنیازها” قرار داده ایم حرکت کنید و آموزش‌ها را طبق آنچه در این بخش گفته ایم، به ترتیب مشاهده کنید.

پس از یادگیری»  دوره بعد از آموزش شی گرایی در پایتون؟

بعد از دوره آموزش شی گرایی در پایتون اگر تمایل دارید به مسیر آموزشی خود ادامه دهید، طبق مسیری که برای شما در بالای همین متن در تب “پیشنیازها” قرار داده ایم حرکت کنید و آموزش‌ها را طبق آنچه در این بخش گفته ایم، به ترتیب مشاهده کنید.

حالا بعد از کلی صحبت در مورد این آموزش نوبت به سرفصل‌های اصلی دوره ویدیویی آموزش شی گرایی در پایتون رسیده است. همراه ما باشید…

سرفصل های دوره ویدیویی آموزش شی گرایی در پایتون

سرفصل‌ها کلی بوده و بسیاری از موارد ذکر نشده است و ممکن است هر بخش شامل چندین ویدیوی زیر مجموعه باشد. با ما همراه باشید با سرفصل‌های آموزش شی گرایی در پایتون:

  • مقدمه و معرفی مدرس و دوره، شیوه تدریس و پیشگفتار
  • آنچه در دوره آموزشOOP در Python با هم یاد میگیریم
  • چرا این دوره شما را از هر دوره شی گرایی در پایتون دیگری بی نیاز می کند؟
  • چرا تنها با همین دوره میتوانید حضور قدرتمندی در بازار داشته باشید؟
  • معرفی شی گرایی در پایتون و بررسی کاربرد های آن
  • چرا OOP در Python را انتخاب کنیم؟
  • چه مواقعی پیش میاد که از این تکنیک استفاده کنیم؟
  • یادگیری این دانش چقدر زمان میبرد؟
  • Object Oriented Programming چیست؟
  • بررسی اهمیت و کاربردهای OOP
  • بررسی اصول کلیدی OOP (کپسوله سازی, وراثت, چندریختی و انتزاع)
  • آشنایی با اشیاء و کلاس ها
  • تعریف و بررسی خصوصیات (Attributes) و Methods
  • بررسی و پیاده سازی پارامتر Self در پایتون
  • تعریف کلاس با استفاده از کلمه کلیدی Class
  • نمونه سازی در Instantiating اشیاء از یک کلاس
  • اضافه کردن متدها (توابع داخل کلاس)
  • بررسی کپسوله سازی و مخفی سازی داده ها
  • درک سازنده‌ها (Constructors) و مخرب‌ها (Destructors)
  • تعریف و بررسی وراثت (ساختن بر اساس کلاس های موجود)
  • تعریف و بررسی چندریختی Polymorphism (در پایتون)
  • بررسی متدهای خاص Magic Methods در پایتون
  • اضافه ‌بارگذاری عملگرها (Operator Overloading)
  • تفاوت بین متدهای نمونه، کلاس و استاتیک
  • تعریف و بررسی معماری MVC
  • پیاده‌سازی MVC
  • تعریف و بررسی تفاوت کلاس و شئ
  • بررسی سینتکس تعریف کلاس در پایتون
  • تعریف و ارائه مثال‌های ساده از کلاس و شیء
  • مروری بر مفاهیم اولیه شئ‌گرایی
  • آشنایی با وبسایت REALPYTHON
  • آشنایی با متد (Method) و چگونگی استفاده از آن
  • آشنایی با ویژگی Atrribute و نقش Self در کلاس ها
  • نوشتن یک کلاس ساده برای ماشین
  • نوشتن یک کلاس Student و بررسی رفتار متدها
  • درک عمیق‌تر مفهوم شی‌گرایی
  • تعریف و بررسی تابع Type در پایتون
  • درک بهتر این موضوع که همه چیز در پایتون یک آبجکت است
  • بررسی مفهوم کپسول‌سازی
  • چرا کپسول‌سازی مهم است؟
  • منظور از کپسول‌سازی چیست؟
  • معرفی متدهای جادویی (Dunder Methods)
  • توضیح متد درit و بررسی هدف و کاربرد آن
  • تعریف و بررسی متد Del
  • بررسی مثال‌هایی از فرآیند پاکسازی
  • توضیح و بررسی متدهای نمایش (Representation Methods)
  • تعریف و بررسی متد Str و کاربرد آن
  • تعریف و بررسی متد  Reprو تفاوت آن با Str
  • بررسی متدهای مقایسه‌ای (Comparison Methods)
  • تعریف و بررسی متد Eq
  • تعریف و بررسی متد lt
  • توضیح متدهای عملیات ریاضی
  • تعریف و بررسی متد Add
  • توضیح مشکل استفاده از انواع داده‌ای قابل تغییر (Mutable Data Types) به عنوان ویژگی کلاس
  • چرا استفاده از لیست در سطح کلاس باعث ایجاد اثرات جانبی ناخواسته می‌شود؟
  • بررسی برنامه سبد خرید که از لیست به عنوان ویژگی کلاس استفاده می‌کند
  • جلوگیری از اثرات جانبی ناخواسته در کد با استفاده از نمونه‌سازی صحیح
  • تعریف برنامه سبد خرید با استفاده از کلاس‌ها
  • ایجاد یک کلاس برای مدیریت محصولاتی که کاربر می‌خواهد به لیست خرید خود اضافه کند
  • ساختاردهی سبد خرید با استفاده از چند کلاس
  • تقسیم‌بندی کد به سه کلاس مختلف
  • بررسی کلاس UserManager با وظیفه مدیریت Register وLogin کاربران
  • بررسی کلاس ShoppingCartApp که از دو کلاس دیگر استفاده می‌کند
  • رعایت اصول برنامه‌نویسی بهینه Best Practices و SOLID
  • جداسازی Entities و تخصیص وظایف مشخص به هر کلاس
  • نمایش نحوه کارکرد و همکاری کلاس‌ها برای مدیریت اپلیکیشن
  • بررسی تفاوت بین متدهای استاتیک و کلاس
  • بررسی مثال‌هایی از کاربرد متدهای Static
  • تعریف و بررسی Class Method
  • استفاده از دکوراتور Class Method
  • مثال‌هایی از کاربرد متدهای Class
  • مقایسه متدهای استاتیک و کلاس
  • تفاوت‌های اصلی در وابستگی به کلاس یا شئ
  • کاربردهای مناسب برای هر نوع متد
  • توضیح مواردی که باید از متد Static استفاده کرد
  • توضیح مواردی که باید از متد Class استفاده کرد
  • آموزش تفاوت متدهای Static و Class از طریق یک مثال واقعی
  • معرفی و بررسی کلاس MassOperation
  • ایجاد یک متد برای عملیات جمع
  • ایجاد یک متد برای محاسبه مساحت دایره
  • آموزش تفاوت متدهای Static و Class از طریق یک مثال واقعی
  • ماژولار کردن پروژه سبد خرید
  • تعریف دایرکتوری Services
  • ایجاد ساختار پوشه‌ای برای مدیریت بهتر کدها
  • مدیریت سبد خرید (Card.py)
  • مدیریت کاربران (User.py)
  • مدیریت نمایش و پاکسازی صفحه (Screen.py)
  • نقطه ورودی برنامه (Main.py)
  • انتقال هر کلاس به ماژول مربوط به خودش برای افزایش خوانایی
  • آموزش مدیریت ارتباط بین ماژول‌ها
  • توضیح مفهوم وراثت Inheritance و هدف آن در برنامه‌نویسی OOP
  • نحوه استفاده از وراثت برای به اشتراک گذاشتن ویژگی‌ها Attributes و رفتارها Methods بین کلاس‌ها
  • پیاده‌سازی یک پروژه فروشگاه با کلاس‌های مختلف
  • کلاس Product برای تعریف محصولات عمومی
  • کلاس ElectronicsProduct برای محصولات الکترونیکی
  • نمایش نحوه وراثت کلاس ElectronicsProduct از کلاس Product و گسترش ویژگی‌های آن
  • بررسی چرایی و چگونگی وراثت
  • نحوه استفاده از کلمه کلیدی Super برای فراخوانی متدهای Parent Class
  • بررسی نحوه استفاده از متدهای با نام مشابه در کلاس‌های Parent و Child
  • افزودن یک کلاس جدید برای محصولات پوشاک
  • تعریف مفاهیم Override و Overwrite و بررسی تفاوت‌ها و کاربردهای هرکدام
  • مثال‌هایی از Override متدهای کلاس والد در کلاس‌های فرزند برای سفارشی‌سازی رفتار
  • نکات مهم در استفاده از Super
  • نحوه فراخوانی Super برای اجرای متدهای کلاس والد
  • ترتیب فراخوانی متدها با استفاده از Super
  • معرفی و بررسی انواع وراثت
  • بررسی وراثت چند سطحی Multi-Level Inheritance
  • بررسی وراثت چندگانه Multiple Inheritance
  • بررسی کاربرد وراثت چند سطحی همراه با مثال
  • بررسی کاربرد وراثت چندگانه سطحی همراه با مثال
  • مفهوم چندریختی (Polymorphism) در برنامه‌نویسی OOP
  • توانایی استفاده از یک رابط واحد برای اشیاء مختلف و اجرای رفتارهای متناسب با هر شئ
  • نمایش کاربرد Polymorphism در کد
  • کاربرد Polymorphism در پروژه‌های واقعی
  • اهمیت استفاده از Polymorphism برای انعطاف‌پذیری بیشتر در کد
  • نحوه استفاده در پروژه‌هایی با ساختار کلاس‌های مختلف، مانند مدیریت محصولات فیزیکی و دیجیتال در یک فروشگاه آنلاین
  • آشنایی با OverLoading Method
  • آموزش یک کوئری جهت بررسی میزان فضای اشغال شده توسط دیتا فایل ها
  • چرا پایتون به صورت پیش‌فرض از OverLoading Method پشتیبانی نمی‌کند؟
  • روش‌های پیاده‌سازی OverLoading Method با استفاده از تکنیک‌های خاص در پایتون
  • آشنایی با Getter و Setter در پایتون
  • تعریف و بررسی Getter
  • استفاده از Property برای تعریف Getter
  • تعریف و بررسی Setter
  • چرا باید از Getter و Setter استفاده کنیم؟
  • تعریف و بررسی کلاس User
  • پیاده‌سازی کامل Getter و Setter برای کلاس User
  • نمایش نحوه کنترل دسترسی و تغییر ویژگی‌ها با استفاده از  Property
  • بررسی نحوه مدیریت ویژگی‌های خصوصی Private Attributes در کلاس‌ها
  • اهمیت مدیریت داده‌های حساس مانند رمز عبور
  • افزایش امنیت و خوانایی کد با جلوگیری از دسترسی مستقیم به ویژگی‌های حساس
  • مفهوم Abstraction یا انتزاع در برنامه‌نویسی شی گرا (OOP)
  • مخفی کردن جزئیات پیاده‌سازی و نمایش فقط عملکردهای مهم به کاربر
  • نحوه تعریف یک کلاس Abstract با استفاده از ماژول Abstract Base Classes
  • تعریف متدهای Abstract با استفاده از دکوراتور AbstractMethod
  • نقاط کلیدی در استفاده از Abstraction
  • تعریف تایپ اردکی Duck Typing
  • مثال ساده تایپ اردکی
  • تعریف معماری MVC
  • MVC چیست و چرا باید از آن استفاده کنیم؟
  • جداسازی منطق داده‌ها، رابط کاربری و کنترل برنامه
  • افزایش مدیریت‌ پذیری پروژه‌ها، مخصوصاً در برنامه‌های مقیاس‌پذیر
  • ساختاربندی پروژه MVC به چه شکلی است
  • تعریف و بررسی Model
  • تعریف و بررسی View
  • تعریف و بررسی Controller
  • پیاده‌سازی پروژه لیست خرید در معماری MVC
  • تعریف اضافه‌بارگذاری عملگرها Operator OverLoading
  • چرا از اضافه‌ بارگذاری عملگرها استفاده کنیم؟
  • مثال ساده اضافه‌ بارگذاری عملگرها

جمع بندی دوره و ادامه مسیر شما…

  • ارائه نکات جا مانده و جمع بندی دوره
  • وضعیت بازار / پروژه / درآمد و بیان تجربه های شخصی
  • راهنمایی های لازم برای کسب درآمد از آنچه در آموزش OOP در Python با هم یاد گرفتیم!
  • آینده پایتون و اهمیت تسلط به ابزار های جدید
  • ادامه مسیر یادگیری شما

ویدئو های نمونه از آموزش شی گرایی در پایتون:

در ادامه تعدادی از ویدیوهای دوره برای شما به صورت رایگان قرار داده شده است تا شما از کیفیت کمی و کیفی دوره آموزش شی گرایی در پایتون مطمئن شوید و قبل از خرید به خوبی سطح آموزش را از همه لحاظ ارزیابی کنید:

لطفا ویدیوهای نمونه را به خوبی بررسی بفرمائید. این ویدیوها کاملا رایگان و با مدت کامل جلسه هستند.

جلسه 8 Python’s Magic Methods

جلسه 14- Class and Static Methods in Python

جلسه 20- Method OverLoading in Python

جلسه 22- Getter and Setter in Python



راهنمای دریافت دوره آموزش شی گرایی در پایتون:

جهت دریافت این آموزش با کلیک بر روی دکمه “دریافت آموزش” (بالا- ستون سمت راست) جهت خرید اقدام کنید. بلافاصله پس از پرداخت آنلاین می‌توانید وارد پنل کاربری خود در لرن فایلز شده و به ویدیوهای آموزشی و سایر امکانات دسترسی داشته باشید. (دسترسی بدون محدودیت در هر زمان و مکان)

پیش از یادگیری» پیشنیاز آموزش شی گرایی در پایتون؟

ما در آکادمی لرن فایلز آموزش شی گرایی در پایتون را به گونه‌ای تدریس و تولید کرده‌ایم که این دوره برای تمام افراد اعم از مبتدی و متخصص کاربرد لازم خود را داشته باشد، لذا شما برای شروع این دوره نیازمند آموزش های زیر هستید:

پس از یادگیری» دوره بعد از آموزش شی گرایی در پایتون؟

بعد از دوره آموزش شی گرایی در پایتون صفر تا صد اگر تمایل دارید به مسیر آموزشی خود ادامه دهید، به ترتیب زیر حرکت کنید:

امیدواریم کامل نقشه راه برای شما روشن و شفاف شده باشد.

مدرس آموزش
محمد فتوحی
5171 دانشجو
28 نظر
5 امتیاز
3 پرسش و پاسخ
23 ساعت متوسط زمان پاسخگویی
10 از 10 از 10 میزان رضایت از پاسخگویی
من یک برنامه‌نویس بک‌اند با بیش از چندین سال تجربه حرفه‌ای و همکاری با شرکای بین المللی هستم. تخصص خوبی در زبان برنامه‌نویسی پایتون و فریم‌ورک جنگو دارم و تجربه عملی گسترده‌ای در توسعه و بهینه‌سازی نرم‌افزارها به‌ویژه در مدیریت داده‌ها، امنیت و ارتقای عملکرد برنامه‌ها کسب کرده ام. مهارت‌های من شامل استفاده از ابزارهایی مانند PostgreSQL، Docker، RabbitMQ، Celery، Redis و MongoDB می شود.
آموزش های پیشنهادی
نظرات کاربران
اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “آموزش شی گرایی (oop) در پایتون”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0 نظر ثبت شده است

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

ایمیل خود را وارد کنید
تا از بروزرسانی ها و تخفیفات با خبر شوید...
آموزش هک

آموزش هک