کاملتـرین آموزش زبان دارت (ویدیویی-۲۰۲۴) – آموزش Dart از مقدماتی تا پیشرفته
مدرس : محسن رحمدلی
حمایت از دانشجویان و کسبوکارهای آسیبدیده با ۵۰و۸۵ درصد تخفیف-تا امشب
دریافتمدرس : محسن رحمدلی
قیمت آموزش: ۱ میلیون و ۶۹۲ هزار تومان
همین الان یادگیری را آغاز کنید !
در آموزش زبان دارت (Dart)، بروزترین و کاملترین دوره آموزش زبان دارت (Dart) در ایران، ویدیویی ۲۰۲۴، شما به شکل کامل به زبان برنامهنویسی دارت مسلط میشوید. زبان برنامه نویسی دارت یک زبان برنامهنویسی شیگرا، همه منظوره و سطح بالا است که توسط گوگل توسعه یافته است. این زبان با هدف ساخت برنامههای سریع، قابل اعتماد و با کیفیت بالا برای پلتفرمهای مختلف طراحی شده است. (اطلاعات بیشتر در سایت رسمی زبان Dart). در دوره آموزش زبان دارت از آخرین نسخه و جدیدترین ورژن دارت (Dart) استفاده شده تا با هم به صورت گام به گام زبان دارت را یاد بگیرید.
در آموزش زبان دارت (Dart) تولید شده توسط لرن فایلز برای اولین بار در ایران مطالب و سرفصلهایی تا این حد کامل و جامع گردآوری شده است تا شما را از دیگر آموزشها بینیاز کند.
دوره آموزش زبان برنامه نویسی دارت از صفر، تولید شده توسط لرن فایلز به لحاظ سطح علمی، سرفصل و کیفیت بدون اغراق بهترین دوره آموزش دارت در ایران است (مستندات قابل ارائه است – دوره ای جامعتر، با کیفیت بیشتر و یا بروزتر از این دوره میشناسید؟ لطفاً از طریق این صفحه اعلام کنید!).
ما در دوره آموزش زبان دارت، تمام مباحث و مسایل مختلف برنامهنویسی با زبان دارت را آموزش دادهایم و شما نیاز به هیچ گونه مرجع و داکیومنت آموزشی دیگری مانند کتاب آموزش زبان دارت یا آموزش زبان دارت pdf نخواهید داشت.
دوره ویدیویی آموزش مقدماتی و پیشرفته زبان دارت (Dart) تهیه شده در آکادمی لرنفایلز (۲۰۲۴) در قالب ۱۰۹ ویدیوی آموزشی فارسیزبان به مدت ۸ ساعت آموزش مفید (معادل بیش از ۳۲ ساعت آموزش غیر مفید) تدریس شده است!
*** ضمناً آموزش زبان دارت به صورت مداوم با سوالات و نیازهای دانشجویان آپدیت میشود.
در این دوره تلاش شده تا تمام مباحث مربوط به زبان برنامه نویسی دارت به وضوح توضیح و ارائه داده شود. از این روی شما نیازمند به منبع دیگری برای آموزش زبان دارت نیستید. ضمن آنکه مدرس این دوره پشتیبانی ۳۶۰ درجه از دوره آموزش دارت خواهد داشت و شما می توانید سوالات خود را از مدرس دوره پرسیده و جواب را دریافت نمایید. همچنین اگر دوره آموزش دارت را تهیه کردید میتوانید از آپدیتهای این دوره همیشه استفاده نمایید.
آقای محسن رحمدلی برنامهنویس موبایل با بیش از چندن سال تجربه با شرکت های خارجی (مانند Uber Eats) و داخلی (مانند Snapp) است.
تخصص حرفهای ایشان در زمینه زبان برنامه نویسی دارت و فریمورک فلاتر میباشد.
این ویدیو سریع و کوتاه را ببینید تا با آنچه در دوره آموزش زبان دارت با هم یاد میگیریم، بیشتر آشنا شوید:
بیایید قبل از بررسی سرفصلها به تعاریف اولیه و پایه در زمینه آموزش زبان (Dart) بپردازیم…
دوره اموزش زبان دارت از صفر تا صد آکادمی لرن فایلز به شما این امکان را می دهد تا با صفر تا صد زبان دارت به صورت کامل آشنا شوید و کاربردهای زبان دارت را در مثالهای واقعی با این زبان پرطرفدار یاد بگیرید.
اگر علاقمند به یادگیری برنامه نویسی موبایل و توسعه اپیلیکیشن های اندروید هستید آموزش زبان دارت یکی از بهترین گزینهها برای شماست. دوره جامع آموزش زبان دارت یک دوره محبوب و کاربردی است که شما را به مهارت های لازم در این زبان برنامه نویسی میرساند.
آموزش صفر تا صد دارت (Dart) برای شما منتشر شده است تا بعد از فراگیری آن بتوانید وارد عرصه برنامه نویسی در سیستم عامل اندروید، IOS و ویندوز شوید. لرن فایلز به عنوان سایت آموزش زبان دارت به زبان فارسی بعد از آموزش همچنان در کنار شماست و سوالات و اشکالاتتان توسط مدرس این دوره برطرف خواهد شد.
پیشنهاد ما به شما این است که به دنبال آموزش زبان دارت رایگان (آموزش زبان دارت رایگان) نباشید چراکه در این نوع آموزشها مباحث به شکلی کاملاً کلی تدریس میشود و از جامعیت دوره آموزش دارت تصویری فارسی لرن فایلز برخوردار نیستند. ضمناً نمی توانید بعد از آموزش زبان دارت رایگان در دیگر پلتفرمها از پشتیبانی ۳۶۰ درجه و رفع اشکال و آپدیت همیشگی برخوردار شوید.
اگر علاقمند به آموزش زبان دارت هستید باید بدانید که زبان Dart یک زبان برنامهنویسی شیگرا، همه منظوره و سطح بالا است که توسط گوگل توسعه یافته است. این زبان با هدف ساخت برنامههای سریع، قابل اعتماد و با کیفیت بالا برای پلتفرمهای مختلف طراحی شده است. دارت به دلیل سادگی ساختار، قابلیتهای شیگرایی قوی و پشتیبانی از برنامهنویسی واکنشی، به سرعت محبوبیت پیدا کرده است.
زبان برنامه نویسی دارت (Dart) در سال ۲۰۰۸ رونمایی شد ولی خیلی بین کاربران محبوب نشد. اما با روی کار آمدن فلاتر (Flutter)، دارت دوباره بر سر زبانها افتاد و گوگل توسط این فریمورک قدرتمند، زبان غیر محبوب خود را به شدت محبوب کرد.
دارت یک زبان Open Source است که توسعهدهندگان زیادی در آن مشارکت دارند که این مسئله باعث محبوبیت بیشتر آن شده است. یکیدیگر از علل محبوبیت این زبان میتوان به چندسکویی یا Crossplatform بودن آن اشاره کرد.
شباهت خیلی زیاد زبان دارت (Dart) به زبان Java و #C نیز یکی دیگر از دلایلی بود که توسعهدهندگان Native اندروید و ویندوز توانستند خیلی سریع با این زبان هماهنگ شوند.
دلایل زیادی وجود دارد که ما را به سمت آموزش زبان دارت سوق میدهد که به بررسی آنها میپردازیم:
سادگی دارت (Dart):
زبان برنامه نویسی دارت (Dart) دارای سینتکسی ساده و خوانا است که یادگیری آن را آسان میکند.
شیگرایی قوی دارت (Dart):
زبان برنامه نویسی دارت (Dart) از مفاهیم شیگرایی به طور کامل پشتیبانی میکند که به شما اجازه میدهد کدهای منظمتر و قابل نگهداریتری بنویسید.
تایپ اختیاری دارت (Dart):
زبان برنامه نویسی دارت (Dart) از تایپ اختیاری پشتیبانی میکند که به شما اجازه میدهد در صورت نیاز از تایپها استفاده کنید و یا از آنها صرفنظر کنید.
یکپارچگی دارت (Dart):
Dart زبانی کاملاً یکپارچه است که به شما اجازه میدهد از همان زبان برای ساخت برنامههای مختلف استفاده کنید.
جامعه بزرگ دارت (Dart):
زبان دارت (Dart) دارای یک جامعه بزرگ و فعال است.
فلاتر (Flutter):
یکی از مهمترین دلایل محبوبیت دارت، فریمورک فلاتر (Flutter) است. فلاتر (Flutter) یک فریمورک UI برای ساخت اپلیکیشنهای موبایل، وب و دسکتاپ با استفاده از یک کد پایه است.
ساخت اپلیکیشنهای موبایل با دارت (Dart):
با استفاده از Flutter، میتوانید اپلیکیشنهای موبایل با کیفیت بالا و با کارایی بالا برای پلتفرمهای iOS و اندروید بسازید.
ساخت اپلیکیشنهای وب با دارت (Dart):
زبان برنامه نویسی دارت (Dart) میتواند برای ساخت اپلیکیشنهای وب تک صفحهای (SPA) استفاده شود.
ساخت اپلیکیشنهای دسکتاپ با دارت (Dart):
دارت (Dart) میتواند برای ساخت اپلیکیشنهای دسکتاپ سیستمعاملهای ویندوز، macOS و لینوکس استفاده شود.
ساخت سرورهای وب با دارت (Dart):
زبان دارت میتواند برای ساخت سرورهای وب با کارایی بالا استفاده شود.
ساخت ابزارهای خط فرمان با دارت (Dart):
زبان دارت (Dart) میتواند برای ساخت ابزارهای خط فرمان استفاده شود. ابزارهای خط فرمان برنامههایی هستند که از طریق رابط خط فرمان (Command-Line Interface یا CLI) اجرا میشوند. به عبارت سادهتر، شما با تایپ دستورات در یک ترمینال یا کنسول، با این ابزارها تعامل میکنید. این ابزارها معمولاً برای انجام کارهای تکراری یا پیچیدهای که نیاز به خودکارسازی دارند، استفاده میشوند.
برای آشنایی با آموزش زبان دارت (Dart) و سرفصلهای آن این ویدیو را ببینید:
حالا که با سرفصل دوره آموزش زبان دارت آشنا شدید همراه ما باشید تا در ادامه جزئیات بیشتری از آموزش زبان دارت را در اختیار شما دانشجویان لرنفایلز قرار دهیم…
JIT و AOT کامپایل در دارت (Dart):
دارت (Dart) از هر دو نوع کامپایل JIT (Just-In-Time) و AOT (Ahead-Of-Time) پشتیبانی میکند.
آسنکرون (Async):
دارت (Dart) از برنامهنویسی آسنکرون به خوبی پشتیبانی میکند.
ایزولیشن (Isolation):
دارت (Dart) از ایزولیشن برای ایمنسازی برنامهها استفاده میکند.
ژنریکها (Generics):
دارت (Dart) از ژنریکها پشتیبانی میکند که به شما اجازه میدهد کدهای قابل استفاده مجدد بیشتری بنویسید.
در کل، دارت یک زبان برنامهنویسی قدرتمند و همه کاره است که میتواند برای ساخت انواع مختلف برنامهها استفاده شود. اگر به دنبال زبانی هستید که به شما اجازه دهد برنامههایی سریع، قابل اعتماد و با کیفیت بالا بسازید، دارت گزینه بسیار خوبی است.
دارت (Dart)، زبان برنامهنویسی شیگرا و همه منظوره گوگل، به دلیل سادگی، کارایی و ارتباط تنگاتنگش با فریمورک Flutter، به سرعت در دنیای توسعه نرمافزار محبوب شده است. اما چگونه دارت در مقایسه با سایر زبانهای برنامهنویسی عمل میکند؟ بیایید نگاهی دقیقتر به نقاط قوت و ضعف دارت در مقایسه با رقبای اصلی آن بیندازیم:
شباهتها: هر دو زبان برای ساخت رابطهای کاربری تعاملی استفاده میشوند و دارت از بسیاری از مفاهیم جاوا اسکریپت الهام گرفته است.
تفاوتها: دارت دارای تایپ استاتیک اختیاری است که به شما کمک میکند تا خطاهای برنامهنویسی را زودتر شناسایی کنید. همچنین، دارت از ایزولیشن برای ایمنسازی برنامهها استفاده میکند که این ویژگی در جاوا اسکریپت وجود ندارد. دارت همچنین از نظر عملکرد معمولاً سریعتر از جاوا اسکریپت است.
شباهتها: هر دو زبان برای توسعه اپلیکیشنهای اندروید استفاده میشوند و از بسیاری از مفاهیم شیگرایی پشتیبانی میکنند.
تفاوتها: دارت از نظر سادگی نحو و یادگیری آسانتر از کاتلین است. کاتلین بیشتر به جاوا نزدیک است و برای توسعهدهندگانی که با جاوا آشنا هستند، یادگیری آن آسانتر است. دارت با فریمورک Flutter یکپارچه شده است و برای ساخت اپلیکیشنهای چند پلتفرمی بسیار مناسب است.
شباهتها: هر دو زبان برای توسعه اپلیکیشنهای موبایل استفاده میشوند و از مفاهیم شیگرایی پشتیبانی میکنند.
تفاوتها: سوئیفت به طور خاص برای توسعه اپلیکیشنهای iOS طراحی شده است، در حالی که دارت (Dart) برای ساخت اپلیکیشنهای چند پلتفرمی بهینه شده است. دارت (Dart) از نظر سادگی نحو و یادگیری آسانتر از سوئیفت است.
ویژگی | دارت | جاوا اسکریپت | کاتلین | سوئیفت |
تایپ | اختیاری استاتیک | دینامیک | استاتیک | استاتیک |
عملکرد | بالا | متوسط | بالا | بالا |
سادگی | بالا | متوسط | متوسط | متوسط |
جامعه | در حال رشد | بسیار بزرگ | بزرگ | بزرگ |
اکوسیستم | Flutter | Node.js, React | Kotlin Multiplatform | SwiftUI |
با بررسی جدول فوق به مقایسه سریعی بین زبان برنامه نویسی دارت (Dart) و دیگر زبانهای مشابه دست یابید.
از آنجا که زبان دارت (Dart) هزینه شرکتها برای توسعه برنامه ها را به شدت کاهش می دهد زبان محبوبی است و بازار کار داغی دارد. ضمن آنکه فریم ورک فلاتر که از dart استفاده میکند هر روز فعالتر، پویاتر و بزرگتر میگردد.
آموزش دارت (Dart) برای چند دسته از توسعهدهندگان مناسب است:
توسعهدهندگان موبایل:
اگر به دنبال توسعه اپلیکیشنهای موبایل برای پلتفرمهای مختلف (iOS و اندروید) با یک کد پایه هستید، دارت و Flutter بهترین انتخاب برای شما خواهد بود.
توسعهدهندگان وب:
زبان دارت میتواند برای ساخت اپلیکیشنهای وب تک صفحهای (SPA) با عملکرد بالا استفاده شود.
توسعهدهندگانی که به دنبال سادگی هستند:
زبان برنامه نویسی دارت (Dart) دارای سینتکسی ساده و خوانایی است که یادگیری آن را آسان میکند.
توسعهدهندگانی که به عملکرد اهمیت میدهند:
زبان دارت از نظر عملکرد بسیار خوب و برای ساخت اپلیکیشنهایی که به سرعت و کارایی بالا نیاز دارند، مناسب است.
توسعهدهندگانی که به دنبال یک زبان مدرن و همه منظوره هستند:
زبان دارت (Dart) یک زبان مدرن است که از ویژگیهای جدید زبانهای برنامهنویسی پشتیبانی میکند.
علاقمندان به فراگیری و آموزش دارت:
همه توسعهدهندگان و دانشجویانی که به زبان برنامه نویسی دارت علاقمند هستند.
پیش از یادگیری» پیشنیاز دوره آموزش زبان دارت (Dart)؟
ما در آکادمی لرن فایلز آموزش زبان دارت را به گونهای تدریس و تولید کردهایم که این دوره برای تمام افراد اعم از مبتدی و متخصص کاربرد لازم خود را داشته باشد، لذا شما برای شروع این دوره آموزش زبان دارت نیازی به آموزش دیگری ندارید و هیچ پیشنیازی لازم ندارید.
حالا اگر به دنبال نقشه راه بعد از دوره آموزش زبان دارت هستید در ادامه همراه ما باشید.
پس از یادگیری» دوره بعد از آموزش زبان دارت (Dart)؟
بعد از دوره آموزش زبان دارت صفر تا صد اگر تمایل دارید به مسیر آموزشی خود ادامه دهید، میتوانید آموزش فلاتر را دنبال کنید که به زودی در لرن فایلز تهیه و منتشر خواهد شد.
امیدواریم کامل نقشه راه برای شما روشن و شفاف شده باشد.
جهت دریافت فیلم آموزش زبان دارت از بالا، ستون سمت چپ، جهت خرید اقدام کنید. بلافاصله پس از پرداخت آنلاین، میتوانید با ویدیوهای آموزشی یادگیری خود را شروع کنید.
سرفصلها کلی بوده و تعدادی از موارد ذکر نشده است، شاید هر بخش شامل چندین ویدئوی زیرمجموعه باشد.
مقدمه و معرفی مدرس و دوره، شیوه تدریس و پیشگفتار
آنچه در دوره آموزش Dart با هم یاد میگیریم؟
چرا دوره آموزش دارت شما را از هر دوره دارت دیگری بینیاز میکند؟
چرا تنها با همین آموزش دارت میتوانید حضور قدرتمندی در بازار داشته باشید؟
معرفی زبان برنامه نویسی Dart
نصب دارت در سیستمعامل Windows
نصب دارت در سیستمعامل Linux
نصب دارت در سیستمعامل Mac
نصب کد ادیتور VSCode
ساخت اولین پروژه با دارت
آموزش متدهای اولیه در برنامه
حساسیت زبان دارت به حروف بزرگ و کوچک
آشنایی با انواع دیتا تایپ در آموزش دارت
آشنایی با دیتا تایپ عددی و نکات مهم در دیتا تایپ عددی
دیتا تایپ رشتهای در دارت
نکات مهم در دیتا تایپ رشتهای
عملگرها در دارت
آموزش نکات مهم در عملگرها
دیتا تایپ بولین در دارت و نحوه استفاده از آن
معرفی دیتا تایپ لیست
آشنایی با انواع لیستها در دارت
آشنایی با لیستهای ثابت
آموزش نوشتن لیستهای ثابت
آشنایی با بحث ایندکس و نکات مربوطه
آشنایی با خطاهای موجود در لیستهای ثابت و رفع آن
تغییر آبجکت داخل لیست ثابت
انتخاب دیتا تایپ اجباری لیست و نکته مهم آن در لیستهای ثابت
معرفی و آشنایی با لیستهای قابل رشد
نوشتن انواع لیستهای قابل تغییر
متدهای قابل استفاده در لیستها
متد اضافه کردن آبجکتی در لیستهای قابل افزایش
آموزش اضافه کردن آبجکت به انتهای لیست
اضافه کردن آبجکتی با ایندکس موردنظر
نحوه ساختن به شکل جدید با متد Generate
تبدیل لیستهای قابل رشد به لیستهای ثابت
آموزش متد برای ساخت یک لیست از روی لیست دیگر با دستور Of
ساخت لیست جدید از لیست قبلی با متد From
نحوه دیگر برای تبدیل لیستهای قابل رشد به لیستهای ثابت
ساخت لیستهای غیرقابل تغییر با متد Unmodifable
اضافه کردن آبجکتی در انتهای لیست با متد Add
آموزش اضافه کردن آبجکت به لیست به همراه ایندکس با متد Insert
آموزش اضافه کردن یک لیست در لیست قبلی
حذف کردن یک آبجکت از لیست با متد Remove
آموزش حذف یک آبجکت با شماره ایندکس در لیست با متد RemoveAt
آموزش حذف آخرین آبجکت از لیست با متد RemoveLast
حذف چند آبجکت از لیست با توجه به شماره ایندکسها با متد RemoveRange
نکته مهم در متد حذف با شماره ایندکس
پراپرتی برای نشان دادن اولین آبجکت در لیست با First
پراپرتی (Property) برای نشان دادن آخرین آبجکت در لیست با Last
نشان دادن خالی یا پر بودن لیست با پراپرتیهای IsEmpty و IsNotEmpty
معکوس کردن آبجکتهای لیست با Reversed
نشان دادن تک آبجکت در لیست با پراپرتی Single
آشنایی با خطای Too Many Elements و رفع آن
بیرون کشیدن آبجکتهای لیست توسط شماره اینکدس با متد Sublist
تغییر رندوم جایگاه آبجکتها در لیست با متد Shuffle
استخراج نوع خاصی از آبجکتها از لیست با متد WhereType
جایگذاری آبجکتهای جدید در لیست با شماره اینکدس توسط متد ReplaceRange
نشان دادن آبجکت خاص توسط شرطها در لیست با متد FirstWhere
جستجو مقدار خاصی از آبجکت توسط شرط در لیستها با متد SingleWhere
جمع کردن مقادیر آبجکتهای لیست با همدیگر با قرار دادن شرط با متد Fold
اضافه کردن به شکل دیگر با متد FollowedBy
جستجو آبجکت رشتهای در لیست با متد Any
جستجو یک کاراکتر خاص در ابتدا یا انتهای همه آبجکتهای لیست با متد Every
نشان دادن تعداد دلخواه از یک لیست با متد Take
بهدست آوردن تعداد آبجکتها در لیستها با پراپرتی Length
آشنایی با دیتا تایپ Set
تعریف ست و تفاوت Setها با List
آموزش انواع نوشتن صحیح Setها
تفاوتهای Set و List
نکات قابل توجه در Setها
نشان دادن اولین مقدار در Set با First
نشان دادن اولین مقدار در Set با Last
خالی بودن در Set با IsEmpty
خالی نبودن در Set با IsNotEmpty
بهدست آوردن تعداد آبجکتها در Set با Length
تشخیص اینکه آیا Set تک آبجکتی هست یا نه با Single
اضافه کردن آبجکت به Set با متدهای Add و AddAll
آموزش خالی کردن و پاک کردن آبجکتها در Set با متد Clear
پیدا کردن مقدار خاصی در آبجکتها در Set با متد Contains
پیدا کردن لیستی از مقدارهای خاص در آبجکتها در Set با متد ContainsAll
بهدست آوردن اختلاف بین دو ست و نشان دادن ست اول با متد Diffrence
بهدست آوردن اشتراک بین دو ست و نشان دادن مقدار مشترک با متد Intersection
آموزش پیدا کردن مقدار خاصی در آبجکتها و نشان دادن آن در ست با متد Lookup
آموزش حذف آبجکت مورد نظر از ست با متد Remove
آموزش تبدیل List به Set
آشنایی با مپها در دارت
آشنایی باKey و Value
آموزش نکات نوشتن صحیح مپها
چندین روش نوشتن مپها
آموزش اضافه کردن مقداری در Map
اضافه کردن Key
خالی بودن یا نبودن مپها با IsEmpty و IsNotEmpty
نشان دادن کلیدها با استفاده از پراپرتی Keys
نشان دادن مقدارها با استفاده از پراپرتی Values
بهدست آوردن تعداد آبجکتهای مپ با Length
آموزش پاک کردن مپ با متد Clear
بررسی کلید مورد نظر با ContainsKey
بررسی مقدار مورد نظر با ContainsValue
حذف یک کلید و مقدار آن با متد Remove
حذف مقداری در مپ با قرار دادن شرط با متد RemoveWhere
اضافه کردن تمام کلید و مقدار در یک مپ دیگر با متد AddAll
آموزش و آشنایی با انواع اضافه کردن در مپ با متد AddAll
اضافه کردن مقداری اگر در مپ وجود نداشت با متد PutIfAbsent
آموزش نکته مهم در متد PutIfAbsent
آموزش تبدیل دو لیست به یک مپ با متد FromIterables
آشنایی با ثابتها در دارت
آشنایی با Const و Final
تفاوت Const و Final
آشنایی با خطاهای موجود در Final
آموزش تغییر مقدار ثابت در شرایط خاص در Final
آموزش تعریف دستور Late
آموزش و علت استفاده از دستور Late
توصیه زبان دارت برای مقداردهی درست متغیرها
تعریف ثابتهای نوع Const
علت استفاده از این نوع ثابتها در Dart
استفاده از ثابتها با کلمه کلیدی Static
آشنایی با شرطها
آشنایی با نحوه کدنویسی و استفاده شرطها
آشنایی با قسمتهای شرط If
نحوه صحیح نوشتن کدهای شرطی
آشنایی با نحوه دیگر نوشتن دستورات شرطی
آموزش دستور شرطی Else If
حل یک مسئله با دستورات شرطی
آموزش نوشتن دستورات شرطی به روش جدیدتر
آموزش دستور شرطی Switch
آموزش نکات مهم در شرط Switch
آموزش حلقه ها در زبان Dart
علت استفاده از حلقهها
نکات مهم در کدنویسی حلقهها
آموزش حلقه For In
علت استفاده از حلقه For In
آموزش حلقه For Each در دارت
نکات مربوط با حلقه For Each
آموزش و آشنایی با حلقه While
سینتکس حلقه While
آشنایی با حلقه Do while و سینتکس این حلقه
علت استفاده از Break
استفاده از Break در کدنویسی
علت استفاده از Continue و نحوه استفاده از آن در کدنویسی
تعریف Null Safty
آشنایی با خطاهای رایج در Null Safty
روشهای برطرف کردن Null Safty
نکات مربوط به Null Safty
استفاده از Null Safty در دیتا تایپ اعداد
آشنایی با Null Safty در دیتا تایپ رشتهای
استفاده از Null Safty در دیتا تایپ لیستها
برطرف کردن Null Safty در دیتا تایپ مپ
آموزش فانکشنها و توابع در دارت
علت استفاده از فانکشنها در زبان دارت
نحوه نوشتن فانکشنها در دارت
تفاوت Print و Return در فانکشنها
نحوه استفاده از Print در فانکشنها
نحوه استفاده از Return در فانکشنها
آشنایی تعریف فانکشنها با Void
آموزش نحوه قرارگیری فانکشنها در برنامه
آموزش آرگومانها در دارت
علت استفاده از آرگومانها در فانکشن
آموزش نحوه نوشتن آرگومانها در فانکشنها
آشنایی با انواع خطاهای رایج در آرگومانها در فانکشنها
نحوه استفاده از آرگومانها در برنامه
انواع روشهای نوشتن آرگومانهای Optional
آموزش نکات آرگومانها و نحوه استفاده در فراخوانی فانکشنها
استفاده از فانکشن و دیتا تایپها در آرگومانهای فانکشن
آموزش ساخت فانکشنها در یک خط
آشنایی با Fat Arrow
علت استفاده از Arrow Function و نکات فانکشنهای Arrow Function
آشنایی با TypeDef در دارت
آموزش علت استفاده از TypeDef
آموزش نکات مربوط به TypeDef
آموزش نحوه فراخوانی متدها با TypeDef
تعریف شیءگرایی در زبان برنامهنویسی دارت
تعریف شیءگرایی در زندگی واقعی
علت استفاده از شیءگرایی و کلاسها
آموزش نحوه ساخت کلاس
یادآوردی نحوه صحیح نامگذاری کلاسها
آموزش محل قرارگیری کلاسها
نام آبجکتهای کلاس به شکل صحیح
آموزش انواع ساخت شیء از کلاس در زبان دارت
آموزش فراخوانی کلاس توسط آبجکت ساخته شده
نکات مهم در ساخت شیء
آشنایی با تعداد ساخت شیء از کلاس
ساخت اصولی آبجکت از روی کلاس
نحوه استفاده از متدهای کلاس
فراخوانی متدهای کلاس در متد Main
آموزش سازندهها در کلاس
علت استفاده از سازندهها
انواع سازنده و طریقه ساخت آنها
شباهت سازنده با متدهای داخل کلاس
نکات مهم استفاده از سازندهها هنگام فراخوانی کلاس
آموزش ساخت Generic Constractor
نکات استفاده در هنگام ورودی دادن به سازندهها
آشنایی با خطاهای رایج در موقع فراخوانی کلاسها
نام سازندهها یا Name Constractor
نحوه ساخت Name Constractor
نکات هنگام ساخت Name Constractor
فراخوانی Name Constractor
آموزش ورودی دادن به Name Constractor
ساخت Const Constractor و نکات هنگام ساخت آن
خطاهای رایج در Const Constractor
استفاده از Static و نکات استفاده از Static
نحوه فراخوانی متدهای Static
آموزش ENUM در دارت
علت استفاده از ENUM
نکات ENUM
آموزش Cascade Operators
خلاصه کردن کدها با Cascade Operators
استفاده از Cascade Operators و آموزش نحوه عملکرد آن
آموزش کپسولهسازی در OOP
علت استفاده از کپسولهسازی در برنامهنویسی
تشبیه کپسولهسازی با قطعات خودرو
نکات اولیه کپسولهسازی
مقایسه کپسولهسازی در زبانهای دیگر با دارت
نحوه استفاده از کپسولهسازی در کدنویسی
محدودسازی پراپرتیها برای عدم دسترسی در سایر کلاسها
نحوه برطرف کردن محدودسازی پراپرتیها
آشنایی با Setter
آشنایی با Getter
آموزش دسترسیها برای کلاسها
نحوه وارد کردن کلاسها از فایل دیگر به فایل اصلی
نحوه دسترسی دادن به پراپرتیهای محدود از یک کلاس در فایل دیگر به فایل اصلی
آموزش ارثبری در شیءگرایی
علت استفاده از ارث بریها
نحوه استفاده از Extends
آموزش فراخوانی کلاسهای ارث بری شده
نکات هنگام ارث بری کلاسها از یکدیگر
آموزش Override
سفارشی کردن ارثبریها با Super
ساخت سازنده در کلاسهای ارثبری شده
ارثبری یک کلاس از کلاسهای دیگر
عدم ارثبری یک کلاس از دو کلاس دیگر
آشنایی با کلاسهای Abstract و علت استفاده از کلاسهای Abstract
آموزش نحوه ساخت کلاسهای Abstract
آشنایی با خطاهای رایج در کلاسهای Abstract
نحوه فراخوانی کلاسهای Abstract
آموزش Mixin و علت استفاده از Mixin
نحوه استفاده از Mixin با کلمه With
آشنایی با خطاهای رایج در Mixin
استفاده ازMixin با کلمه On
آموزش Interface
نحوه ارثبری یک کلاس از چند کلاس دیگر با کلمه Implements
آشنایی با خطاهای رایج در Implements
آشنایی با نکات Implements
ساخت کلاسهای Generic و علت استفاده از کلاسهای Generic
نکات مهم در ساخت کلاسهای Generic
خطاهای رایج در کلاسهای Generic
قراردادهای قابلاستفاده در کلاسهای Generic
آشنایی با خطاها در زبان دارت
نکات رفع خطا در دارت
آموزش استفاده از Try Catch برای رفع خطا
علت استفاده از Try Catch
نشان دادن خطای برنامه بدون توقف برنامه
استفاده از دستور Finally و علت استفاده از دستور Finally
نحوه استفاده از پکیجهای آماده
علت استفاده از پکیجهای آماده
نحوه دانلود و استفاده از پکیجها از اینترنت
معرفی سایت رسمی دارت برای استفاده کاملتر پکیجها
وارد کردن پکیجها در کد ادیتور
مشخصات فایل Pupspec.yaml
نحوه وارد کردن پکیجی در ترمینال کد ادیتور
آموزش ایمپورت پکیج دانلود شده به فایل برنامه
نحوه وارد کردن پکیجهای دانلود شده پیشفرض دارت
نحوه ایمپورت کردن فایلهای داخلی پروژه در فایلهای دیگر
نکات لازم در هنگام ایمپورت کردن فایلهای داخلی در یکدیگر
علت استفاده از Export به جای Import
نحوه استفاده از Export در فایلها
آشنایی با Async و علت استفاده از Async
آموزش روش استفاده از Async
استفاده از دستور Future
علت استفاده از Async & Await و نحوه استفاده از آنها
نکات کلیدی در استفاده از Async & Await
شبیهسازی دیتابیس برای ارسال اطلاعات با تاخیر
معرفی چند سایت مهم برای تمرین کدنویسی و آموزش زبان دارت
ارائه نکات جامانده و جمعبندی دوره Dart
وضعیت بازار / پروژه / درآمد و بیان تجربههای شخصی
راهنماییهای لازم برای کسب درآمد از آنچه در این دوره با هم یاد گرفتیم!
آینده دارت و اهمیت تسلط به ابزارهای جدید
ادامه مسیر یادگیری شما
مشخصات دوره آموزش زبان دارت:
? دوره ویدیویی آموزش زبان دارت – ۲۰۲۴
? از مقدماتی تا پیشرفته – به صورت کاملاً عملی و پروژه محور
? زبان فارسی: آموزش دارت به زبان فارسی بوده و شامل ۱۰۹ ویدئوی فارسی زبان است.
? ویژه ورود به بازار کار: آموزش زبان دارت به صورت ویژه جهت ورود به بازارکار و کسب درآمد تدریس شده است!
? سرفصل استاندارد: سرفصل آموزش گام به گام زبان دارت به صورت جامع، بهروز و توسط آکادمی تدوین شده است.
? تضمین کیفیت: این آموزش با استانداردهای کیفی سختگیرانه و متفاوت در لرن فایلز تهیه شده است.
? آموزش با زمان مفید و کاربردی:
مدت زمان این آموزش با حفظ جامعیت و پوشش تمامی مباحث با کمک گرفتن از متدهای بروز در زمینه تدریس و آموزش ویدیویی، به گونهای تنظیم شده است که شما با کمترین زمان بیشترین میزان یادگیری را داشته باشید! دوره آموزش زبان دارت، در حالی که مطالب بیشتری را پوشش داده و نسبت به سایر آموزشها جامع تر است، مدت زمان آن به نسبت آموزشهای مشابه ⣿ یک سوم ⣿ است یعنی اکثر دورههای موجود در سطح وب همین محتوا را در زمانی معادل ۳ برابر این دوره تدریس میکنند که این موضوع باعث اتلاف وقت زیادی در یادگیری شما خواهد شد! لذا مدت زمان این دوره فوقالعاده مفید بوده و در کمترین زمان بیشترین مباحث را میآموزید!
? آپدیت مداوم: آموزش برنامه نویسی زبان دارت به صورت مداوم و به درخواست شما کاربران عزیز آپدیت می شود!
? پشتیبانی ۳۶۰ درجه: آقای محسن رحمدلی (مدرس)، با شماست، سوالات خود را در همین صفحه بپرسید!
? دسترسی مادام العمر (بدون محدودیت زمانی): در هر زمان با وارد شدن به اکانت خود به آموزش ها دسترسی دارید!
? یادگیری آنلاین: نیاز به دانلود ندارید! می توانید آنلاین با بالاترین سرعت و ترافیک نیمبها یاد بگیرید.
? قابل پخش در تمامی دستگاه ها: در PC، لپ تاپ، تبلت، گوشی، تلویزیون و… آموزش ها را مشاهده کنید.
? ترافیک نیمبها: تماشای آنلاین آموزش ها برای تمامی اپراتورها با ترافیک نیمبها محاسبه میشود.
? سرعت بی نهایت: با سرعتی بینظیر و بدون افت سرعت، یادگیری آنلاین را تجربه کنید!
? این آموزش تئوری نیست! این آموزش کاملاً عملی بوده و در حد نیاز به موارد تئوری پرداخته شده است.
? تایید شده توسط واحد کنترل کیفیت: سطح علمی، صدا و تصویر، بیان و سایر موارد این آموزش تایید شده است.
? همراه با فایلهای جانبی: سورس و سایر فایل های جانبی به صورت کامل ضمیمه آموزش شده است.
در ادامه تعدادی از ویدیوهای دوره برای شما به صورت رایگان قرار داده شده است تا شما از کیفیت کمی و کیفی دوره آموزش زبان دارت مطمئن شوید و قبل از خرید به خوبی سطح آموزش را از همه لحاظ ارزیابی کنید.
ویدیوهای ما به صورت اختصاصی توسط مدرسین آکادمی لرن فایلز تهیه شده است.
ویدیوها توسط واحد کنترل کیفیت ما بررسی و سطح علمی، صدا و تصویر، شیوه بیان و سایر موارد آن تایید میشود.
ویدیوهای ما تئوری محض نیستند و در حد نیاز مباحث تئوری مطرح و باقی آموزش عملی و ویژه بازار کار می باشد.
برای دریافت آموزش زبان دارت (Dart) می توانید از بالا-ستون سمت چپ آموزش را دریافت کنید!
سوال تخصصی دارید؟ در ⇓ بپرسید و پاسخ را در کمترین زمان از مدرس دوره دریافت کنید!
نظری در مورد آموزش زبان دارت (Dart) دارید؟ حتما در ⇓ با ما در میان بگذارید!
آموزش زبان دارت pdf، آموزش زبان دارت و فلاتر، دانلود زبان برنامه نویسی دارت، زبان برنامه نویسی دارت و فلاتر، استخدام برنامه نویس دارت، آموزش فلاتر رایگان، آموزش دارت فرادرس، تاپ لرن دارت، تمرین زبان دارت، کتاب آموزش فلاتر فارسی.
دانلود زبان دارت
آموزش فلاتر و دارت، کتاب اموزش زبان دارت، زبان دارت و فلاتر، آموزش دارت فرادرس، آموزش زبان دارت pdf، زبان برنامه نویسی دارت و فلاتر، آموزش زبان دارت pdf، آموزش زبان دارت و فلاتر، زبان برنامه نویسی دارت و فلاتر، نصب دارت، نصب دارت روی ویندوز، آموزش زبان دارت pdf.
کیهان –
سلام و عرض خسته نباشید به تیم لرن فایلز این دوره واقعا جاش خالی بود توی سایت ممنونم که رفتید سراغ دوره های جدید خصوصا زمینه دارت و فلاتر
واحد پشتیبانی لرن فایلز –
با سلام
کیهان عزیز قطعا دوره های بیشتری در زمینه دارت و فلاتر بزودی منتشر خواهد شد منتظر باشید