الگوریتم جدید اینستاگرام در سال ۲۰۱۸
بلاگ آکادمی لرن فایلز
طرح تخفیف «به افتخار کوروش بزرگ» فعال شد با ۷۵و۸۵ درصد تخفیف-۴۸ساعته
دریافتبلاگ آکادمی لرن فایلز
اینستاگرام در سال ۲۰۱۸ الگوریتم جدیدی ارائه کرده و تغییرات قابل توجهی را در این شبکه اجتماعی بوجود آورده که در این مقاله با هم بررسی می کنیم. چه کارهایی می تونید با این تغییرات انجام بدین ؟ چگونه می تونین همچنان به رشد صفحه خودتون کمک کنید ؟ این ترند ها خیلی زود تاثیرگذاری خودشان را در الگوریتم جدید اینستاگرام نشان می دهند: تشخیص تصویر، اجتماع هشتگ ها، جذب فالوور و … تمام این ترند ها شامل شما هم می شود، چه شما صاحب کسب و کار، چه بلاگر و چه استفاده ساده از اینستاگرام در سال ۲۰۱۸ داشته باشید.
من امروز لیستی از ۱۰ ترند(Trend) اینستاگرام در سال ۲۰۱۸ را برای شما معرفی می کنم که می تونید از بین این موارد، ایده های خوبی بگیرید.
سعی می کنم در ادامه تیپ هایی رو درباره هرکدوم از این ترند ها به شما آموزش بدم.
این مورد رو شماره ۱ گذاشتم چون خیلی مهمه ازین جهت که میتونه صفحه شما رو از عرش به فرش بیاره یا برعکس! اینستاگرام با همه Social Mediaهای دیگه خیلی تفاوت داره، این نکته رو برای همیشه باید به عنوان یک خط قرمز جدی بدونید که اینستاگرام به هیچ کس اجازه استفاده از اپلیکیشن یا وبسایت یا ابزاری برای فعالیت های اتوماتیک نمیده مثل پست کردن اتوماتیک، لایک، فالوو یا کامنت. این برخلاف سیاست های اینستاگرام هست و ممکنه اکانت شما بن یا بلاک یا مهم تر از همه جریمه بشه! ( لایک، کامنت، اینگیجمنت کمتر)
خیلی از کاربران این قضیه رو میدونن مخصوصا از زمانی که اینستاگرام سال پیش یک سری از ابزارهای اتوماتیک خودش رو از مدار خارج کرد. حواستون به استفاده ازApp ها و سایت هایی که فعالیت های اتوماتیکی مثل لایک، فالوور، کامنت و پست برای شما انجام میدن باشه. اینستاگرام این قضیه رو دوست نداره. در الگوریتم جدید اینستا هم دربارهی شناسایی صفحاتی که از این روش ها استفاده می کنن سخت گیر تر شده است. یک چیز دیگه: همه ابزارهای اینستاگرام خطرناک نیستند. بعضی از اون ها توسط اینستاگرام تایید شده هستند و مشکلی برای صفحه شما پیش نمیاد.
تصاویر بلاگرهای معروف خیلی شارپ به همراه افزایش لبه هاست. این افراد در تصاویرشون شارپنس(Sharpness) رو زیاد کردن ( کمی بیشتر) و همچنین تمام تصاویرشون edge یا لبه ها بطور مشخصی زیاد به چشم میاد. بله این یک سبک جدید هست که بسیار در میزان تاثیرگذاری تصاویر شما کمک می کنه. اگر میخواین که تصاویرتون شارپنس زیاد داشته باشه و بتونید افکت های فوق العاده ای رو روی اون ها اعمال کنید نرم افزارهایی مثل VSCO هستند که این کار رو برای شما انجام میدن.
این شاید یک ترند جدید یا عجیبی برای بعضی از شما نباشه ولی بطور یقین یکی از ” باید ” هایی است که شما برای رشد صفحه خودتون بهش نیاز دارید. همه ما میخوایم که در اولین دید صفحه پروفایل ما مخاطبین جذب تصاویر و استایل بشن. اگر مخاطب در نگاه اول چیزی رو که میبینه بپذیره و روش تاثیر بزاره قطعا اون دکمه فالوو رو میزنن و این واقعا واقعا خیلی ساده است.
خیلی کوتاه بگم ما ۲ نوع تِم یا زمینه اینستاگرام داریم:
تم های عمومی: پست های جالب و بامزه به اشتراک میذارن بدون اینکه اهمیتی به ظاهر پست یا صفحه داشته باشن. مثل صفحه ۹gag یا buzzfeed که مردم دنبالش می کنن و دوستش دارن.
در این سبک تم ها اهمیت ویژه ای به ظاهر پست و استایل و طرز قرار گرفتنش میدن و خب خیلی ها هم این سبک رو دوست دارن و افراد این حوزه رو دنبال می کنن. هردو این تم ها ایده های عالی هستند. مهم در درجه اول اینه که شما بدونید که خودتون دقیقا میخواین چکار کنید و چی ارائه بدید و در درجه دوم مخاطب هدفتون رو پیدا کنید که اون ها هم علایق و سلیقه های شما رو داشته باشن.
خیلی از مردم دنبال این هستند که تم های خاص با تصاویر زیبا به صفحه شون بدن چون اینکار باعث میشه که صفحه شما دارای شخصیت بشه. خیلی ساده اس که شما هم تم مخصوص صفحه خودتون رو داشته باشید مثل لینک زیر
https://www.instagram.com/iamteko/ یا https://www.instagram.com/abundantbossbabes/
ما یک اصطلاحی داریم به نام لی اوت که در واقع استایل صفحه شما رو می سازن. حدود ۹ لی اوت اصلی وجود داره که سعی می کنم در آموزش های بعدی این لی اوت ها رو برای ساخت صفحات خاص به شما بگم. البته به صورت کامل مباحث تخصصی و مقدماتی تا پیشرفته اینستاگرام و کسب درآمد از اینستاگرام را در دوره ویدئویی “ آموزش کسب درآمد از اینستاگرام” توضیح داده ام.
سینماگراف ها اخیرا خیلی بین کاربران اینستاگرام محبوب شدند. اصطلاح دیگه اون ها تصاویر متحرک هستند.
ساخت این تصاویر پروسه خیلی پیچیده ای ندارن و خیلی هم ساده با چند تکنیک میشه اون ها رو درست کرد. هدف این مطلب صرفا یک آشنایی سطحی با ترند های جدید هست و نمیشه اینجا آموزش کامل موارد رو بزارم. این رو هم در لیست آموزش های بعدی نگه می دارم تا به موقع اش براتون بگم.
اینجوری بهتون بگم که هشتگ ها دروازه ای به سوی یک دنیای شگفت انگیز در اینستاگرام هستند. البته هرچند، بعضی از هشتگ ها اشباع شدند و درحال حاضر به دلیل اینکه خیلی زیاد استفاده شدند یا عمومی شدند یا خسته کننده شدند به شما کمک زیادی نمی کنند که بتونید صفحه خودتون رو با اون ها رشد بدید.
هشتگ هایی مثل #عشق #غذا #سگ یا … این ها رو من بهشون میگم هشتگ های اشباع شده و خیلی در عرصه رقابت کمک زیادی به شما نمی کنند. میلیون ها نفر با این هشتگ ها دارن پست ارسال می کنند.
بعضی هشتگ ها نرخ رقابتی بالایی دارند درصورتی که خیلی عمومی نیستند و تعداد استفاده اون ها کم هست. در واقع این هشتگ ها توسط اجتماعی خاص ایجاد شده و ارزش اشتراک گذاری بالایی دارند. این هشتگ ها طلایی هستند.
بیاین بیشتر راجع به هشتگ صحبت کنیم:
آیا میدونین که بیشتر از ۱۱۴۰۰۰ هشتگ بن شده در اینستاگرام داریم؟
اینستاگرام همه هشتگ ها رو چک می کنه برای اینکه کاربرها پست های نامناسب ارسال نکرده باشند. اگر کاربران تصاویر نامناسب ارسال کرده باشند اینستاگرام هشتگ اصلی رو بن یا بلاک می کنه. برخی از هشتگ های بن شده رو نمیشه اینجا بزارم ولی زیاد هستند 🙂
به شدت از هشتگ های بن شده دوری کنید چون ممکنه اکانت شما مسدود بشه.
محتوای ویدئویی اخیرا محبوبیت زیادی در اینستاگرام پیدا کرده است. ویدئوها بصورت اتوماتیک در اکسپلورر اجرا میشن. ویدئوها نسبت به تصاویر فضای بیشتری در اکسپلورر برای نمایش دارن. به نظر می رسه ویدئو ها عمر طولانی تری در اکسپلورر نسبت به تصاویر دارن. از ابزار های ادیت ویدئو استفاده کنید تا قابلیت های زیادی در اختیارتون بزارن و بتونید ویدئوهای بهتری ادیت و منتشر کنید.
اینستاگرام دائما درحال بهبود الگوریتم خودش هست. در حال حاضر وزنه اینگیجمنت در الگوریتم جدید سنگین تر هست. اول از همه یک تعریف برای کسایی که نمیدونن اینگیجمنت و اینگیجمنت ریت(Engagement Rate) چیه ارائه میدم :
اینگیجمنت میزان درگیری مخاطب با مطلب شماست که از طریق یک فرمول ساده محاسبه میشه که بهش میگن اینگیجمنت ریت. هرچقدر میزان اینگیجمنت ریت بیشتر باشه یعنی تعداد مخاطب بیشتری با پست شما ارتباط برقرار کردن ( لایک، کامنت، ویو) و اون پست از نظر اینستاگرام ارزش زیادی پیدا می کنه و بهتون پاداش میده! در قسمت جستجوی هشتگ ها ۹ عکس اول که به اصطلاح بهشون میگن تاپ ۹ (TOP9) مصداق بارزی از حرف من هست. ۹ تصویر اولی که بیشتری تاثیرگذاری و درگیری با مخاطب رو داشتند و درواقع بهترین انگیجمنت.
البته این نکته رو توجه داشته باشید که لزوما پست هایی که اینگیجمنت ریت خوبی دارن تعداد لایک بالایی نباید داشته باشند.
به عنوان مثال هشتگ طراحی_سایت رو که تاپ ۹ شو(TOP9) بررسی کنید می بینید در ردیف های اول حتی تعداد لایک ها پایین هست ولی کامنت های ارزشمندی داشته که اینگیجمنت بهتری داشته است.
اگر شما صاحب کسب و کاری هستید و میخواهید که صفحه خودتون رو رشد بدید باید پست های شما اینگیجمنت ریت خوبی داشته باشه ( = کامنت بیشتر ).
نکته : از ربات برای کامنت و لایک استفاده نکنید. ( اینستاگرام این ابزارها را شناسایی می کنه ) این مسئله در درازمدت می تونه به ضرر شما تموم بشه. نکته اول این مقاله رو یادتون بیاد که گفتم اینستاگرام کلا با سیستم های اتوماتیک مشکل داره. روند طبیعی صفحه تون رو حفظ کنید و عجله نکنید. این یک کار زمان بر ولی شیرین است.
من قبول دارم که استوری خیلی جذاب تر هست ولی هیج وقت جای فید رو نمی گیره. بزارین بیشتر توضیح بدم :
استوری و فید در اینستاگرام ۲ پلتفرم کاملا جدا هستند. هر دوی این ها نقش های متفاوتی رو برای رشد صفحه شما ایفا می کنند. استوری موقتی هست ولی فید( پست) نه. این بزرگترین چالش هست. مخاطب ها بیشتر به دنبال پست های جدید شما در فید شما هستند. چرا؟ چون تصاویر و ویدئوهای شما از طریق فید بیشتر در معرض دید مخاطبان هست. در فید اصلی مخاطب ( home feed ) اگر شما رو فالو کرده باشه، در صفحه اکسپلورر، در صفحه هشتگ ها، در صفحه لوکیشن، در فید مخاطب ها وقتی شمارو ری پست می کنند!
عمر فید در کل از استوری بیشتر هست. مخاطب ها از اینستاگرام برای جستجو همه چیز استفاده می کنند. یک سری کلمه کلیدی رو برای پیدا کردن هدف خودشون استفاده می کنند. مثلا سفره عقد، ایده های جالب، موفقیت و …
اگر می خواین که اکانت شما قابل جستجو باشه و از طریق بقیه به راحتی پیدا بشه به پست گذاری تون ادامه بدین با کیفیت خیلی بیشتر. من مخالف استوری اینستاگرام نیستم و قبول دارم که شاید اثرگذاری لحظه ایش خیلی بیشتر از پست باشه ولی نکته ای که هست اینه که همیشه وزنه سنگین تر رو سمت فید و پست گذاری نگه دارید 🙂
و در آخرین اینستاگرام ترند ویژه الگوریتم جدید ۲۰۱۸ درباره تشخیص تصویر صحبت می کنیم. صحبت هایی هست که اینستاگرام از قابلیت تشخیص تصاویر داره استفاده میکنه : برای پیدا کردن تصاویر نامناسب و برای نشون دادن تصاویری که شما دوست دارید؛ اما اینستاگرام تنها از تشخیص تصویر برای تصاویر شما استفاده نمیکنه. چیزی که الان میخوام بگم خیلی خیلی مهمه و برای ساخت یک برند در اینستاگرام لازمه: شرکت ها روی نرم افزارهایی مثل متاآیز برای تشخیص تصاویر اینستاگرام دارن سرمایه گذاری می کنند. برند ها از این قابلیت برای پیدا کردن اینفلوئنسرها دارن استفاده می کنند.
درس مهمی که این قسمت به ما میده اینه که اگر شما می خواین یک برند خوب رو در اینستاگرام بسازین، مطمئن بشید که بهترین کیفیت پست گذای و تولید محتوا رو دارین انجام می دین. امیدورام که این مقاله کوتاه برای شما مفید بوده باشه و ایده هایی رو برای فعالیت های باکیفیت تر و بهتر در اینستاگرام به ذهنتون رسیده باشه. از پرسیدن نترسید، سوالاتتون رو همینجا در کامنت ها بپرسید 🙂 ضمناً توصیه می کنم در بخش نظرات دوره “ آموزش کسب درآمد از اینستاگرام ” که در حال ضبط اون هستیم پیشنهادات ، سرفصل ها و موضوعات خودتون رو مطرح کنید تا در دوره قرارشون بدیم.
من از این ابزار رایگن برای آنالیز پیج اینستاگرام خود استفاده کردم ممنون از سایت مفیدتون