دوره ساخت نرم افزار آموزشگاه با سی شارپ
مدرس : مهندس حیدری
هکِرزدی وحشتناکترین تخفیف سال با %۹۰ تخفیف ویژه هکرها فقط ۲۴ ساعت
دریافتمدرس : مهندس حیدری
قیمت آموزش : رایگان
همین الان یادگیری را آغاز کنید !
امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی همه کارها به سمت ماشینی شدن پیش می رود و کم کم روش های سنتی جای خود را به رایانه می دهند. از مزایای این موضوع می توان به جلوگیری کردن از هدر رفتن کاغذ، عدم نیاز به فضای بزرگ برای بایگانی کردن اطلاعات، دسترسی سریعتر به اطلاعات، امنیت بیشتر اطلاعات و … اشاره کرد. به همین علت در راستای آموزش سی شارپ در آکادمی لرن فایلز این باز در حوزه آموزش پروژه محور #C بر این شدیم تا یک نرم افزار مدیریت آموزشگاه را به زبان شیرین سی شارپ از ۰ تا ۱۰۰ کدنویسی کرده تا شما به راحتی ساخت یک پروژه واقعی را آموزش ببینید! پس با ما همراه باشید. این دوره به صورت فیلم آموزشی تهیه شده و در ادامه به صورت کاملاً رایگان قابل دانلود می باشد!
نوع دوره : ویدئویی و فارسی ، تهیه شده توسط مدرسین تیم آکادمی
توضیحات : این دوره رایگان می باشد و شما عزیزان می توانید آن را از بخش مربوطه ، دانلود نمایید.
قبل از یادگیری این آموزش شما باید موارد زیر را مسلط باشید .
قسمت اول:
مربوط به توضیحات اولیه، معرفی برنامه، دلایل پیاده سازی این سیستم، مزایای آن و نمایش شکل کلی برنامه
قسمت دوم :
طراحی و پیاده سازی پایگاه داده در سی شارپ (Data Base) و توضیحات مربوط به وظایف هرکدام یک از فیلدهای تعریف شده
قسمت سوم :
طراحی صفحه ورود (Login) در این قسمت انجام می شود.
در این قسمت با استفاده طرحی که داخل برنامه Photoshop پیاده سازی کردیم ظاهر برنامه خود را به طرح مورد نظر تغییر دهیم و با استفاده از ابزار های موجود در Visual Studio امکاناتی را برای ورود به برنامه محیا کنیم.
قسمت چهارم :
کد نویسی صفحه ورود (Login) در این قسمت انجام می شود. در این قسمت با روش ایجاد کلاس و استفاده از آن آشنا شده و میتوان از آن برای ساده تر شدن کدنویسی استفاده کرد.
قسمت پنجم :
طراحی و کد نویسی صفحه بازیابی رمز عبور (Recovery Password) در این قسمت انجام می شود. در این قسمت روش بازخوانی اطلاعات از پایگاه داده را فرا خواهید گرفت و با استفاده از اطلاعات ورودی می توان اطلاعات مورد نظر را پایگاه داده استخراج کرد.
قسمت ششم :
طراحی صفحه اصلی برنامه (Main) در این قسمت انجام می شود. در این قسمت با نحوه استفاده از اشیا ای مانند Button , Label , PictureBox , FlowLayout آشنا خواهید شد.
قسمت هفتم :
در این قسمت به کد نویسی صفحه اصلی برنامه شامل دستورات خروج، نمایش تاریخ و ساعت کنونی و نام و تصویر کاربر درحال استفاده از نرم افزار، با استفاده از فراخوانی اطلاعات از پایگاه داده و کار با توابع تاریخ آشنا خواهید شد.
قسمت هشتم :
طراحی صفحه ایجاد کاربر (Add User) در این قسمت انجام می شود. در این قسمت با استفاده از ابزار های Button , Label , GroupBox , TextBox , PictureBox صفحه مورد نظر را برای ورود اطلاعات محیا خواهیم کرد.
قسمت نهم :
در این قسمت به کد نویسی صفحه ایجاد کاربر خواهیم پرداخت و با دستور Insert برای ورود و ثبت اطلاعات در پایگاه داده آشنا خواهید شد.
قسمت دهم :
در این قسمت به طراحی صفحه حذف کاربر (Delete User) با استفاده از ابزار DataGridView , PictureBox , Button امکانات لازم را برای حذف کاربر محیا خواهیم کرد.
قسمت یازدهم :
در این قسمت کد نویسی صفحه حذف کاربر و دستور Select مربوط به پایگاه داده، لیست کاربران را نمایش خواهیم داد تا کاربر مورد را پیدا کرده و برای حذف توسط دستور Delete مربوط به پایگاه داده اطلاعات را پاک کرد.
قسمت دوازدهم :
در این قسمت به کد نویسی صفحه ثبت نام هنرجو میپردازیم و با دستور Insert مربوط به پایگاه داده این امکان فراهم میکنیم.
قسمت سیزدهم :
در این قسمت نیز با ابزار های موجود به طراحی صفحه حذف هنرجو (Delete Student) خواهیم پرداخت.
قسمت چهاردهم :
در این قسمت کد نویسی صفحه حذف هنرجو را با دستورات Select و Delete مربوط به پایگاه داده به سرانجام می رسانیم.
قسمت پانزدهم :
در این قسمت طراحی و کدنویسی صفحه ویرایش اطلاعات هنرجو (Update Student) را انجام خواهیم داد.
قسمت شانزدهم :
در این قسمت طراحی صفحه استخدام مربی (Add Teacher) با اسفاده از ابزارهای موجود انجام می دهیم.
قسمت هفدهم :
در این قسمت کد نویسی صفحه استخدام مربی و ثبت اطلاعات در پایگاه داده را به اتمام می رسانیم.
قسمت هجدهم :
طراحی و کدنویسی صفحه حذف مربی(Delete Teacher)
قسمت نوزدهم :
طراحی و کدنویسی صفحه ویرایش اطلاعات مربی(Update Teacher)
قسمت بیستم :
در این قسمت طراحی و کدنویسی صفحه نمایش اطلاعات مربی (Teacher List) را به سرانجام خواهیم رساند.
قسمت بیست و یکم :
طراحی و کدنویسی صفحه نمایش اطلاعات هنرجو (Student List)
قسمت بیست و دوم :
در این قسمت به طراحی و کدنویسی صفحه ایجاد گروه درسی (Add Group) خواهیم پرداخت. زمانی که بخواهیم درسی را ارائه دهیم باید قبل از آن گروه درسی را ایجاد کرده و سپس درس ارائه شده در گروه خود قرار داد.
قسمت بیست و سوم :
در این قسمت به طراحی و کدنویسی صفحه حذف گروه درسی (Delete Group) می پردازیم. دلیل استفاده از این این منو زمانی احساس می شود که گروه درسی ایجاد شده دیگر مورد احتیاج نباشد.
قسمت بیست و چهارم :
در این قسمت به طراحی و کدنویسی صفحه ارائه درس (Add Lesson) خواهیم پرداخت تا بتوانیم دروسی را برای هنرجویان به ارمغان بیاوریم.
قسمت بیست و پنجم :
در این قسمت به طراحی و کدنویسی صفحه حذف دروس ارائه شده (Delete Lesson) خواهیم پرداخت. وجود این منو به این دلیل است که درسی که ارائه شده دیگر برای هنرجویان قابل دسترسی نخواهد بود.
قسمت بیست و ششم :
در این قسمت طراحی و کدنویسی صفحه ویرایش دروس ارائه شده (Update Lesson) را انجام خواهید داد. دلیل وجود این منو به این دلیل است که امکان دارد کاربر در ورود اطلاعات عمدا یا سهوا دچار خطا شده باشد. در این قسمت با دستور Update مربوط به پایگاه داده اطلاعات را ویرایش خواهیم کرد.
قسمت بیست و هفتم :
در این قسمت طراحی و کدنویسی صفحه لیست دروس ارائه شده (Lesson List) را به پایان می رسانیم تا کاربر به وسیله آن بتواند مشخصات مربوط به دروس را مشاهده نماید.
قسمت بیست و هشتم :
در این قسمت به طراحی و کدنویسی صفحه اخذ درس (Add Selected) می پردازیم. این منو باعث می شود تا بتوانیم درسی را برای هنرجو ای اخذ یا به معنای دیگر او را در کلاس آن در ثبت نام کنیم.
قسمت بیست و نهم :
در این قسمت طراحی و کدنویسی صفحه حذف دروس اخذ شده (Delete Selected) انجام میدهیم. این منو باعث می شود تا اگر درسی را به اشتباه برای هنرجوئی اخذ کرده ایم و یا اگر هنرجو از حضور در کلاس منصرف شده، آن درس را برای او حذف نماییم.
قسمت سی ام :
در این قسمت به طراحی و کدنویسی صفحه نمایش دروس اخذ شده (Selected List) می پردازیم و به وسیله آن تمامی دروس اخذ شده توسط همه هنرجویان را به نمایش در خواهیم آورد.
قسمت سی و یکم :
در این قسمت طراحی و کدنویسی صفحه ویرایش دروس اخذ شده (Update Selected) انجام می دهیم. این منو باعث میشود تا اگر اشتباهی در اخذ درس به وجود آمده بود بتوانیم آن را ویرایش کنیم.
قسمت سی و دوم :
در این قسمت به طراحی و کدنویسی صفحه پرداخت شهریه (Add Pecuniary) خواهیم پرداخت. به وسیله این منو یک حسابداری کوچک در برنامه ایجاد کرده و میتوان امور مالی را ثبت کرد.
قسمت سی و سوم :
در این قسمت طراحی و کدنویسی صفحه حذف شهریه پرداخت شده (Delete Pecuniary) را انجام می دهیم. این منو باعث می شود که اگر تراکنش مالی ای به اشتباه ثبت شده بود بتوان آن را حذف کرد.
قسمت سی و چهارم :
در این قسمت به طراحی و کدنویسی صفحه نمایش شهریه های پرداخت شده (All Pecuniary) خواهیم پرداخت تا به وسیله آن بتوان تمام تراکنش های مالی را در بازه مشخص مشاهده کرد.
قسمت سی و پنجم :
در این قسمت طراحی و کدنویسی صفحه به روز رسانی شهریه (Update Pecuniary) را انجام می دهیم تا اگر اشتباهی در ورود اطلاعات مربوط به شهریه وجود داشت بتوان آن را ویرایش کرد.
قسمت سی و ششم :
در این قسمت به طراحی و کدنویسی صفحه جستجو هنرجو (Search Student) خواهیم پرداخت. از طریق این منو می توان هنرجوئی را جستجو کرد و اطلاعات آن را مشاهده کرد.
قسمت سی و هفتم :
در این قسمت طراحی و کدنویسی صفحه جستجو دروس اخذ شده (Search Selected) را انجام می دهیم و به وسیله آن می توان فعال ترین و کم کارترین هنرجو را یافت.
قسمت سی و هشتم :
در این قسمت به طراحی و کدنویسی صفحه جستجو دروس (Search Lesson) می پردازیم و میتوان اطلاعات کامل درس مورد نظر را مشاهده کرد.
قسمت سی و نهم :
در این قسمت به طراحی و کدنویسی صفحه جستجو مربی (Search Teacher) میپردازیم تا به وسیله آن بتوانیم مربی مورد نظر را یافت و مشخصات مربوط به آن مشاهده کرد.
قسمت چهلم :
در این قسمت طراحی و کدنویسی صفحه جستجو کاربر (Search User) را انجام می دهیم و به وسیله نام کاربری می توان سطح دسترسی کاربر و نام او را مشاهده کرد.
قسمت چهل و یکم :
در این قسمت به طراحی و کدنویسی صفحه جستجو مالی (Search Pecuniary) می پردازیم تا به وسیله آن بتوانیم بستانکاران و بدهکاران را پیدا کنیم.
قسمت چهل و دوم :
در این قسمت طراحی و کدنویسی صفحه تنظیمات (Setting) را انجام می دهیم و می توانیم نمای برنامه و دیگر مشخصات را تنظیم کرد.
قسمت چهل و سوم :
در این قسمت طراحی و کدنویسی صفحه درباره ما (About) را انجام می دهیم و این صفحه با آنچه در صفحه تنظیمات وارد شده نمایش داده می شود.
قسمت چهل و چهارم :
در این قسمت به بررسی نکات و رفع اشکالات احتمالی برای بدون خطا بودن برنامه می پردازیم تا به وسیله آن برنامه را تا حدی از اشکالات و خطاها به دور کنیم.
در ضمن سورس پروژه نیز در ادامه مطلب قابل دانلود می باشد!
ویدئو های ما به صورت اختصاصی توسط مدرسین آکادمی لرن فایلز تهیه شده است .
ویدئو ها توسط واحد کنترل کیفیت ما بررسی و سطح علمی ، صدا و تصویر ، شیوه بیان و سایر موارد آن تایید می شود .
ویدئو های ما تئوری محض نیستند و در حد نیاز مباحث تئوری مطرح و باقی آموزش عملی و ویژه بازار کار می باشد .
محمد مهدی –
عالللللیییییییییی
هادی حامد –
سلام علیکم
اموزش بخش اول از قسمت ۱۹ شروع می شود
لطفا قسمت های ۱ الی ۱۹ را قرار دهید
واحد پشتیبانی لرن فایلز –
با سلام و عرض ادب
پس از بررسی تمام ۴۴ فایل در فایل های فشرده وجود دارند. لطفا تمام بخش ها را دانلود و اکسترکت نمایید.
موفق و پیروز باشید
حسین نجف زاده –
سلام. روی دکمه های انلود کلیک می کنم ولی دانلود انجام نمیشه؟
واحد پشتیبانی لرن فایلز –
سلام و عرض ادب
لطفا برای دانلود از نرم افزار دانلود منیجر دانلود کنید.
موفق و پیروز باشید