مهم (تخفیف درصد بالا): جهت حمایت از کاربران و کسب و کارهای آسیب دیده تا پایان امشب 50 و 90 درصد تخفیف فعال شد... جزئیات

آموزش سی شارپ در یونیتی (ویدیویی-۲۰۲۵) – آموزش C# in Unity

در آموزش سی شارپ در یونیتی 2025، شما به صورت کامل با طراحی و توسعه بازی های سه بعدی با استفاده از زبان برنامه نویسی #C در موتور بازی سازی محبوب Unity آشنا خواهید شد. یونیتی یکی از قدرتمندترین و پرکاربردترین موتورهای بازی سازی جهان است که در ساخت هزاران بازی دوبعدی و سه بعدی برای پلتفرم های مختلف از جمله موبایل، کامپیوتر و کنسول ها به کار رفته است. در این دوره، با رویکردی پروژه محور، محیط یک بازی واقعی را در طول آموزش طراحی و پیاده سازی می کنیم تا مطالب به صورت عملی و کاربردی در ذهن شما تثبیت شوند.

دوره ویدیویی آموزش سی شارپ در یونیتی تهیه شده در آکادمی لرن‌فایلز (2025) در قالب 161 ویدیوی آموزشی فارسی‌زبان به مدت 18 ساعت آموزش مفید (معادل بیش از 72 ساعت آموزش غیر مفید) تدریس شده است!

دوره آموزش سی شارپ در یونیتی چه مزایایی دارد؟

با شرکت در دوره آموزش سی شارپ در یونیتی، مهارت های خود را به سطح حرفه ای ارتقا دهید و تجربه عملی برنامه نویسی و توسعه بازی های سه بعدی را به دست آورید! در این دوره، شما گام به گام و با همراهی ما، به شکل کاملا عملی به طراحی و پیاده سازی مکانیک های بازی در دنیای واقعی می پردازید.

از ساخت بازی های ساده تا پروژه های حرفه ای، تمامی مراحل با تمرکز بر نکات کاربردی، بهترین شیوه ها و تکنیک های روز برنامه نویسی در یونیتی انجام خواهد شد. اگر به دنبال یادگیری عمیق، تجربه عملی و ساخت نمونه کار قدرتمند برای رزومه خود هستید، این دوره مخصوص شماست!

این دوره بهترین و کاملترین دوره آموزش سی شارپ در یونیتی در ایران است!

با افتخار دوره لرن فایلز را با سایر دوره‌ها مقایسه کنید…

آموزش سی شارپ در یونیتی از صفر تا صد، تولید شده توسط لرن فایلز به لحاظ سطح علمی، سرفصل و کیفیت بدون اغراق بهتریـن و کاملتـرین دوره‌ آموزش سی شارپ در یونیتی در ایران است. (مستندات قابل ارائه است – دوره ای جامع‌تر، با کیفیت بیشتر و یا بروزتر از این دوره میشناسید؟ لطفاً از طریق این صفحه اعلام کنید!).

در ادامه مسیر آموزش بازی سازی رسیدیم به آموزش سی شارپ در یونیتی! ما در دوره آموزش سی شارپ در یونیتی، تمام مباحث مختلف در رابطه با توسعه یک بازی ویدیویی سه بعدی را آموزش داده‌ایم.

آموزش سی شارپ در یونیتی

در دوره آموزش برنامه نویسی بازی با سی شارپ در یونیتی تولید شده توسط لرن فایلز، برای اولین بار در ایران مطالب و سرفصل هایی تا این حد کامل و جامع گردآوری شده است تا شما را در یادگیری برنامه نویسی و توسعه بازی با موتور بازی سازی یونیتی از هر منبع آموزشی دیگری بی نیاز کند.

چرا دوره آموزش سی شارپ در یونیتی تهیه شده در لرن‌فایلز؟

  • در این دوره سعی شده به شکل عملی و ویژه ورود به بازارکار آموزش داده شود تا دانشجویان دارای توانایی‌های لازم برای ورود به بازار کار شوند.
  • شما با تهیه آموزش سی شارپ در یونیتی (Unity) از پشتیبانی ۳۶۰ درجه مدرس دوره برخوردار خواهید شد و میتوانید با مدرس دوره ارتباط مستقیم داشته باشید و جواب سوالات خود را فوراً دریافت نمایید.
  • آموزش سی شارپ در یونیتی به صورت مداوم با سوالات و نیازهای دانشجویان آپدیت می‌شود و این آپدیت‌ها برای دانشجویان دوره به صورت کاملا رایگان است و در پنل می‌توانید آن ها را رایگان دریافت نمایید.
  • تعداد زیادی ویدیوی آموزش رایگان از دوره آموزش سی شارپ در یونیتی به عنوان دمو و نمونه به صورت کامل و بدون تغییر از بخش‌های مختلف آموزش برای شما در ادامه قرار گرفته است که به باعث می‌شوند به راحتی بتوانید از کیفیت و سطح علمی بالای دوره آموزش عملی بازی سازی اطمینان حاصل کنید و ارائه این تعداد بالا از ویدیو رایگان از یک دوره آن هم تنها به عنوان نمونه جهت ارزیابی شما مخاطب عزیز، نشانگر اعتماد 100درصد ما به کیفیت دوره‌هایمان است.

آموزش سی شارپ در یونیتی (Unity) در یک نگاه سریع:

این ویدیو سریع و کوتاه را ببینید تا با آنچه در این دوره ویدیویی آموزش داده شده، بیشتر آشنا شوید:

بیایید قبل از بررسی سرفصل‌ها به تعاریف اولیه و پایه در زمینه آموزش سی شارپ در یونیتی بپردازیم…

دوره اموزش سی شارپ در یونیتی از صفر تا صد آکادمی لرن فایلز این فرصت را به شما خواهد داد تا با صفر تا صد ساخت یک بازی به صورت عملی آشنا شوید و در مثال های عملی طریقه ساخت بازی سه بعدی را آموزش ببینید.

یونیتی (Unity) چیست؟

یونیتی یک موتور و چارچوب 2 بعدی / 3 بعدی است که سیستمی برای طراحی صحنه های بازی یا اپلیکیشن برای 2 بعدی، 2.5 بعدی و 3 بعدی در اختیار شما قرار می دهد. می گویم بازی ها و اپلیکیشن ها، چون من فقط بازی ها را ندیده ام، بلکه شبیه سازهای آموزشی، اپلیکیشن های امدادگران اولیه، و دیگر اپلیکیشن های متمرکز بر کسب و کار را نیز دیده ام که با یونیتی توسعه داده شده اند و نیاز به تعامل با فضای 2 بعدی / 3 بعدی دارند.

یونیتی این امکان را فراهم می کند که نه فقط از طریق کدنویسی، بلکه با اجزای بصری نیز با آن ها تعامل داشته باشید، و آن ها را به همه پلتفرم های اصلی موبایل و بسیاری پلتفرم های دیگر صادر کنید و آن هم رایگان. (نسخه حرفه ای هم وجود دارد که بسیار خوب است، اما رایگان نیست. با نسخه رایگان هم می توان کارهای شگفت انگیزی انجام داد.)

یونیتی از همه نرم افزارهای اصلی 3 بعدی و فرمت های صوتی بسیاری پشتیبانی می کند و حتی فرمت فوتوشاپ .psd را هم می فهمد، بنابراین می توانید یک فایل .psd را مستقیماً در پروژه یونیتی قرار دهید. یونیتی به شما اجازه می دهد که دارایی های دیجیتال را وارد و مونتاژ کنید، کدی برای تعامل با اشیاء خود بنویسید، انیمیشن بسازید یا وارد کنید و از آن ها در سیستم انیمیشن پیشرفته استفاده کنید و خیلی چیزهای دیگر.

پشتیبانی یونیتی از سی شارپ (#C)

آیا شما با پیش زمینه ی C++ به یونیتی آمده اید؟ یونیتی از زبان #C پشتیبانی می کند، زبانی استاندارد در صنعت که شباهت هایی با Java یا C++ دارد.

در مقایسه با C++، زبان #C آسان تر برای یادگیری است. علاوه بر این، یک «زبان مدیریت شده» است، به این معنا که مدیریت حافظه را به صورت خودکار برای شما انجام می دهد: تخصیص و آزادسازی حافظه، پوشش نشتی های حافظه، و غیره.

 #C یک زبان برنامه نویسی سطح بالا و عمومی است که از چندین پارادایم پشتیبانی می کند. #C شامل تایپ ایستا، تایپ قوی، محدوده بندی لغوی، برنامه نویسی دستوری، اعلامی، تابعی، عمومی، شیء گرا (مبتنی بر کلاس) و مبتنی بر مولفه می شود. وقتی شما در یونیتی کد #C می نویسید، در حال استفاده از پلتفرم .NET هستید تا اطمینان حاصل کنید که اپلیکیشن شما می تواند روی پیکربندی های سخت افزاری مختلف اجرا شود. پلتفرم .NET از مجموعه ای از زبان ها و کتابخانه های API پشتیبانی می کند.

یونیتی دو بک اند اسکریپت نویسی دارد: Mono و IL2CPP. Mono از کامپایل در لحظه (JIT) استفاده می کند و کد را در زمان اجرا بنا به نیاز کامپایل می کند، در حالی که IL2CPP از کامپایل پیش از زمان اجرا (AOT) استفاده می کند و کل اپلیکیشن شما را پیش از اجرا کامپایل می کند.

به صورت پیش فرض، یونیتی روی پلتفرم هایی که از Mono پشتیبانی می کنند، از بک اند Mono استفاده می کند. زمانی که شما یک پلیر برای اپلیکیشن خود می سازید، می توانید انتخاب کنید که از کدام بک اند اسکریپت نویسی استفاده شود.

زمانی که اسکریپت های #C را در یونیتی می نویسید، آن ها به یک اسمبلی .NET کامپایل می شوند که سپس توسط موتور یونیتی در زمان اجرا بارگذاری می شود.

چرا #C یک انتخاب خوب برای توسعه ی بازی با یونیتی است؟

دلایل متعددی وجود دارد که نشان می دهد #C یک انتخاب عالی برای توسعه ی بازی با یونیتی است:

این زبان اصلی مورد استفاده در یونیتی است:
یونیتی از #C به عنوان زبان برنامه نویسی بومی خود استفاده می کند، که به این معناست که منابع زیادی به طور خاص برای یادگیری و رفع اشکال #C در محیط یونیتی در دسترس هستند.

یادگیری آن آسان است:
#C نسبتاً زبان آسانی برای یادگیری است، به ویژه اگر قبلاً با زبان های برنامه نویسی دیگری مانند Java یا C++ آشنا باشید. این موضوع باعث می شود #C انتخابی عالی برای مبتدیانی باشد که تازه وارد دنیای توسعه ی بازی شده اند.

پشتیبانی خوبی دارد:
#C دارای جامعه ای بزرگ و فعال از توسعه دهندگان است، به همین دلیل منابع زیادی برای کمک به یادگیری و رفع مشکلات احتمالی شما، به ویژه در محیط یونیتی، وجود دارد.

زبان چند منظوره ای است:
#C زبانی چند منظوره است که می تواند برای ساخت بازی ها روی طیف گسترده ای از پلتفرم ها از جمله دسکتاپ، موبایل و کنسول، با استفاده از قابلیت های چند سکویی یونیتی، مورد استفاده قرار گیرد.

آنچه در آموزش سی شارپ در یونیتی با هم یاد می‌گیریم:

برای آشنایی با آموزش سی شارپ در یونیتی و سرفصل‌های آن این ویدیو را ببینید:

حالا که با سرفصل‌های دوره آموزش سی شارپ در یونیتی آشنا شدید همراه ما باشید تا در ادامه جزئیات بیشتری از این آموزش را در اختیار شما دانشجویان لرن‌فایلز قرار دهیم…

حرفه‌ای ترین مدرس! از یک سِنیور (Senior Game Developer) یاد بگیرید

با افتخار مدرس دوره آموزش سی شارپ در یونیتی (Unity) لرن فایلز را مقایسه کنید…

آموزش سی شارپ در یونیتی توسط آقای آرمین نژادآذر به عنوان یک فرد حرفه‌ای و سِنیور بازی سازی (Senior Game Developer) تدریس شده است که در جایگاه بازی ساز ارشد در تیم های داخل و خارج از ایران مشغول به فعالیت بوده و هست. این بدان معناست که مدرسین لرن فایلز صرفاً مدرس نیستند! بلکه متخصصین حرفه‌ای همان زمینه تخصصی هستند که سال‌ها در بازارکار تجربه‌های بسیار ارزشمندی را کسب کرده و امروز آن‌ها را برای شما در لرن فایلز ارائه کرده اند.

در نتیجه، #C تنها زبان برنامه نویسی بومی پشتیبانی شده توسط یونیتی در سال 2023 است که آن را به بهترین انتخاب برای شروع مسیر توسعه ی بازی در یونیتی تبدیل می کند. یادگیری آن آسان است، پشتیبانی گسترده ای دارد و زبانی چند منظوره است، که همه ی این ها آن را به گزینه ای عالی برای توسعه ی بازی در یونیتی تبدیل می کند. اگر به توسعه ی بازی با یونیتی علاقه مند هستید، یادگیری #C نقطه ی شروع بسیار خوبی است.

 راهنمایی و مشورت با حرفه‌ای ها رایگان است!

اگر چیزی ذهن شما را مشغول کرده و یا سردرگم شده اید و نیاز به یک فرد حرفه‌ای و این‌کاره دارید تا با او مشورت کنید و راهنمایی‌های لازم را دریافت کرده و مسیر برایتان روشن شود، همین الان میتوانید با متخصصین حرفه‌ای لرن‌فایلز در واحد مشاوره تخصصی تلفنی (رایگان) تماس بگیرید اینجا کلیک کنید!

حالا بیایید با هم در این آموزش دقیق تر شویم…

مزایای استفاده از #C در یونیتی برای توسعه دهندگان بازی مبتدی

  1. ادغام قوی با یونیتی:
    یونیتی به طور بومی از #C پشتیبانی می کند و ادغام قدرتمند و روانی بین کد و ویرایشگر یونیتی فراهم می آورد. این قابلیت به توسعه دهندگان اجازه می دهد تا مستقیماً اشیاء و دارایی های یونیتی را از طریق اسکریپت ها کنترل کنند، که روند توسعه را بسیار بهبود می بخشد.
  2. مستندات گسترده و پشتیبانی جامعه:
    مستندات جامع یونیتی شامل منابع فراوانی در رابطه با #C است. از آموزش‌ های رسمی یونیتی گرفته تا فروم‌ های تحت هدایت جامعه و دوره‌ های آنلاین، مبتدیان به مجموعه وسیعی از مطالب آموزشی دسترسی دارند.
  3. برنامه نویسی شیء گرا:
    #C یک زبان شیء گرا است که مفاهیمی مانند کپسوله سازی، وراثت و چندریختی را ترویج می دهد. این اصول، پایه های اساسی در توسعه ی بازی هستند و به مبتدیان کمک می کنند تا کدی کارآمد و قابل استفاده ی مجدد بنویسند.
  4. ویژگی ها و کتابخانه های غنی:
    #C امکانات متنوعی مانند LINQ، برنامه نویسی async و جمع آوری زباله (garbage collection) را ارائه می دهد که انجام وظایف پیچیده ی برنامه نویسی را ساده تر می کنند. یونیتی همچنین #C را با کتابخانه های خاص بازی، مانند کلاس MonoBehaviour، گسترش داده است تا امکان ساخت اسکریپت های پاسخگو برای بازی را فراهم کند.
  5. بهینه سازی عملکرد:
    یونیتی راهکار مؤثری برای مدیریت کدهای #C دارد که باعث افزایش عملکرد می شود؛ موردی که در توسعه ی بازی اهمیت زیادی دارد. تکنیک هایی مانند پروفایل گیری (profiling) و ابزارهای بهینه سازی کد در یونیتی به مبتدیان کمک می کند تا از روان بودن اجرای بازی خود اطمینان حاصل کنند.

آموزش سی شارپ در یونیتی در زمان بسیار کمتر اما با مباحث خیلی بیشتر!

با افتخار مدت زمان و محتوای دوره لرن فایلز را با سایر دوره‌ها مقایسه کنید…

این دوره از ویژگی “تایم مفید” بهره‌مند است! یعنی ما بدون اینکه بخواهیم خلاصه کنیم یا فشرده کنیم، با بروزترین متدهای تدریس بین‌المللی و استانداردهای جهانی به گونه‌ای دوره آموزش سی شارپ در یونیتی را تولید کرده‌ایم که نسبت به تمام دوره‌های مشابه موجود، مطالب و مباحث خیلی بیشتری را در زمان بسیار کمتری برای شما بیان و تدریس نموده‌ایم و به عبارت دیگر در زمانی معادل یک سوم دوره‌های مشابه موجود در وب، شما مطالب بسیار بیشتری را از ما تحویل میگیرید. این باعث جلوگیری از اتلاف وقت شما به عنوان دانشجو خواهد شد. ویژگی تایم مفید، یک مزیت بسیار متفاوت و مهم در دوره‌های لرن فایلز است. با این ویژگی به صورت مفید و بدون اتلاف وقت یاد میگیرید و سریع‌تر و بدون خستگی دوره‌ها را پر انرژی یکی پس از دیگری به پایان میرسانید! همه این‌ برای این است که زمان شما بسیار ارزشمند است.

پیش از یادگیری»  پیشنیاز آموزش سی شارپ در یونیتی؟

ما در لرن فایلز آموزش سی شارپ در یونیتی را به گونه ای تدریس و تولید کرده‌ایم که این دوره برای تمام افراد اعم از مبتدی و متخصص کاربرد لازم خود را داشته باشد و شما برای آن نیازی به پیشنیاز ندارید.

اگر تمایل به طی کردن یک مسیر یادگیری کامل در زمینه بازی سازی و متخصص شدن در این رشته را دارید، نیاز است تا مطابق مسیر استاندارد بین المللی و طبق یک برنامه از پیش تعیین شده، حرکت کنید و قبل از این دوره، طبق مسیری که برای شما در بالای همین متن در تب “پیشنیازها” قرار داده ایم حرکت کنید و آموزش‌ها را طبق آنچه در این بخش گفته ایم، به ترتیب مشاهده کنید.

پس از یادگیری»  دوره بعد از آموزش سی شارپ در یونیتی؟

بعد از دوره آموزش سی شارپ در یونیتی اگر تمایل دارید به مسیر آموزشی خود ادامه دهید، طبق مسیری که برای شما در بالای همین متن در تب “پیشنیازها” قرار داده ایم حرکت کنید و آموزش‌ها را طبق آنچه در این بخش گفته ایم، به ترتیب مشاهده کنید.

حالا بعد از کلی صحبت در مورد این آموزش به سرفصل‌های اصلی دوره ویدیویی آموزش سی شارپ در یونیتی رسیده است. همراه ما باشید…

سرفصل های دوره ویدیویی آموزش سی شارپ در یونیتی

سرفصل ها کلی بوده و بسیاری از موارد ذکر نشده است و ممکن است هر بخش شامل چندین ویدیوی زیر مجموعه باشد. با ما همراه باشید با سرفصل های آموزش سی شارپ در یونیتی:

  • مقدمه و معرفی مدرس و دوره، شیوه تدریس و پیشگفتار
  • آنچه در دوره آموزش #C در Unity با هم یاد میگیریم
  • چرا این دوره شما را از هر دوره #C در Unity دیگری بی نیاز میکند؟
  • چرا تنها با همین دوره می‌توانید حضور قدرتمندی در بازار داشته باشید؟
  • چرا این دوره مهم ترین دوره برای توسعه بازی در Unity هست؟

چند قدم قبل از شروع

  • معرفی #C در Unity و بررسی کاربرد‌‌های آن
  • چرا #C در Unity را انتخاب کنیم؟
  • در چه مواقعی از این تکنیک استفاده کنیم؟
  • یادگیری این دانش چقدر زمان می برد؟

تکنولوژی‌ها و مباحث کلیدی استفاده شده در این دوره

  • آشنایی کامل با نصب و راه‌اندازی Unity و Visual Studio
  • مدیریت نسخه‌ها از طریق Unity Hub
  • آموزش قدم‌به‌قدم مبانی برنامه‌نویسی با زبان #C
  • کار با ساختارهای داده‌ای مثل آرایه‌ها، لیست‌ها و دیکشنری‌ها
  • پیاده‌سازی شی‌گرایی در #C و بررسی کامل کلاس‌ها، متدها، وراثت، Enum و Property‌ ها
  • آشنایی با کامپوننت‌های اصلی Unity مانند GameObject، Transform، Rigidbody
  • آموزش کامل مدیریت زمان، حرکت، چرخش، برخورد و ورودی‌های کیبورد و موس در محیط بازی
  • بررسی کامل ساختار Prefab، Instantiate، Destroy،Coroutine و Event Handling
  • آموزش قدم‌به‌قدم مبانی برنامه‌نویسی با زبان #C
  • آموزش ساخت رابط کاربری (UI) شامل Canvas، Panel، Button،Image و ارتباط آن‌ها با اسکریپت‌ها
  • اجرای پروژه‌ عملی: ساخت یک بازی کامل و پیاده‌سازی مکانیزم امتیازدهی، رویدادهای موس و ساخت منو
  • آشنایی با کامپوننت‌های اصلی Unity مانند GameObject، Transform، Rigidbody
  • آموزش خروجی گرفتن از بازی برای سیستم‌عامل‌های مختلف و تنظیمات نهایی Build
  • بررسی دقیق مفاهیم پیشرفته Unity مانند Quaternion، Time.deltaTime، LookAt و Lerp
  • آشنایی با مدیریت صحنه‌ها (Scene Manager) و ساخت Game Manager حرفه‌ای برای پروژه

سرفصل های دوره​

  • آموزش نصب UnityHub و Unity
  • روش استفاده از Unity Personal Licence
  • بررسی روش استفاده از Licence قانونی
  • مرور مقدمه‌ای بر #C
  • بررسی Visual Studio
  • آموزش Visual Studio برای Unity
  • بررسی زبان برنامه نویسی #C
  • نحوه ایجاد پروژه در Unity
  • بررسی ویژگی های Unity Core
  • بررسی پیاده سازی پروژه در Unity
  • روش ایجاد پروژه بر اساس نوع پروژه
  • توضیح روش کار با Scene Tab
  • بررسی محیط کاربری Unity
  • سفارشی سازی محیط کاربری در (Unity (Custom Interface
  • آشنایی کلی باInspector, and Hierarchy Tab
  • آشنایی کلی با More Information About the Project
  • توضیح و بررسیProject Tab
  • بررسی Inspector Tab و Hierarchy Tab
  • وارد کردن فایل ها با فرمت های مختلف در پروژه Unity
  • بررسی روش وارد کردن مدل سه بعدی در پروژه Unity
  • اسکریپت جدید در Unity
  • بررسی External Tool Unity
  • اتصال Visual Studio به Unity
  • روش استفاده از زبان #C در Unity
  • First Code in Unity
  • بررسی و کاربرد پنجره کنسول
  • معرفی و نصب VS Code
  • VS Code بهتر است یا Visual Studio
  • بررسی قواعد دستوری زبان #C
  • بررسی قوانین #C
  • آموزش کامنت گذاری در #C و Unity
  • بررسی مباحث پایه زبان #C
  • بررسی متغیر‌های کاربردی در #C برای Unity
  • بررسی قلمروها و بلوک‌ها
  • بررسی و استفاده از رشته‌ها (String)
  • بررسی و استفاده از اعداد صحیح (Int)
  • بررسی و استفاده از اعداد اعشاری (Float)
  • بررسی و کاربرد متغیر Boolean
  • معرفی انواع عملگرها در زبان برنامه نویسی #C
  • نحوه مقداردهی متغیرها به روش‌های مختلف
  • تعریف کردن متغیرها به روش‎های مختلف
  • بررسی قوانین مقداردهی متغیر Int
  • قوانین مقداردهی متغیر Float
  • قوانین مقداردهی متغیر String
  • قوانین مقداردهی متغیر Boolean
  • نکات مهم در مقداردهی متغیرها
  • بررسی عملگرهای افزایش و کاهش
  • روش استفاده از عملگرهای افزایشی و کاهشی
  • معرفی و بررسی کاربرد عملگرهای انتسابی
  • مقداردهی متغیرها با عملگرهای انتسابی
  • بررسی قوانین عملگرهای انتسابی
  • روش استفاده از عملگرهای رابطه‌ای
  • معرفی دستور شرطی If and Else
  • بررسی قوانین عملگرهای رابطه‌ای
  • استفاده از دستورات شرطی در توسعه بازی
  • تعریف بهینه انواع دستورات شرطی
  • بررسی Ifهای تو در تو
  • انجام چالش برای دستورات شرطی
  • بررسی عملگرهای منطقی
  • نحوه استفاده از عملگرهای منطقی در دستورات شرطی
  • بررسی عملگر منطقی (And)
  • بررسی عملگر منطقی (Or)
  • بررسی عملگر منطقی معکوس گر (!)
  • قوانین و نکات مهم درباره عملگرهای منطقی
  • نحوه استفاده از دستور شرطی Switch
  • نکات و قوانین مربوط به دستور شرطی Switch
  • استفاده بهینه از دستورات شرطی و تفاوت آن‌ها
  • معرفی آرایه‌ها و کاربرد آن‌ها
  • تعریف انواع آرایه‌ها
  • تعریف یک آرایه و بررسی نکات مهم آن
  • بررسی نحوه استفاده از آرایه‌ها
  • بررسی شمارش در برنامه نویسی (Index)
  • استفاده از مقادیر آرایه‌ها
  • بررسی و معرفی انواع حلقه‌ها
  • بررسی حلقه For
  • بررسی حلقه Foreach
  • بررسی حلقه While و معرفی حلقه بی پایان
  • دستورات شرطی مربوط به حلقه‌ها
  • نحوه استفاده از عملگر های منطقی
  • روش استفاده از آرایه‌ها و حلقه‌ها
  • استفاده از مقدار تعریف شده در آرایه‌ها با استفاده از حلقه‌ها
  • بررسی سطح دسترسی‌ها
  • بررسی سطح دسترسی عمومی و خصوصی
  • نکات کاربردی و عملکرد سطح دسترسی‌ها
  • بررسی و تعریف فیلدها
  • سطح دسترسی فیلدها
  • ارتباط سطح دسترسی‌ها با Unity
  • نحوه مقداردهی متغییرها در Unity و نکات آن
  • بررسی و تعریف متدها
  • بررسی سطح دسترسی متدها
  • کاربرد متدها در توسعه و ساخت بازی
  • بررسی Unity Functions
  • بررسی توابع مربوط به Unity
  • تفاوت متدهای تعریف شده Unityبا سایر متدها
  • روش استفاده از متدهای تعریف شده
  • بررسی و تعریف کلاس‌ها
  • بررسی سطح دسترسی‌ کلاس‌ها
  • ساخت نمونه از روی کلاس
  • بررسی کاربرد کلاس‌ها در ساخت و توسعه بازی
  • بررسی کلاس Monobehaviour
  • بررسی و روش استفاده از کلاس‌ها در Unity
  • نکات تکمیلی درباره کلاس‌ها
  • بررسی و استفاده از Enumerations یا Enum
  • روش و نکات تعریف کردن Enum
  • بررسی سطح دسترسی Enum
  • کاربرد و استفاده از Enum در ساخت بازی
  • بررسی توابع مهم در Unity
  • تابع Start در یونیتی ( Start in Unity and #C )
  • تابع Awake در یونیتی (Awake in Unity and #C)
  • تابع Update در یونیتی (Update in Unity and #C)
  • تابع Fixed Update در یونیتی (Fixed Update in Unity and #C)
  • تابع Late Update در یونیتی (Late Update in Unity and #C)
  • معرفی و بررسی Frame
  • بررسی میزان استاندارد Frame در هر ثانیه
  • استاندارد Frame در توسعه و ساخت بازی
  • بررسی تفاوت استانداردهای Frame
  • تغییر استاندارد Frame در Unity
  • استفاده بهینه از متدهای Unity
  • ساخت نمونه از روی کلاس Instance in #C
  • قوانین مربوط به ساخت نمونه از روی کلاس‌ها و استفاده از آن‌
  • بررسی روش‌های دسترسی به متدها در کلا‌س‌های دیگر
  • نکات مربوط به تغییر نام اسکریپت‌های Unity و اصول آن
  • بررسی توابع کلاس Monobehaviour
  • Game Object چیست؟
  • بررسی روش‌های ایجاد Game Objectدر Unity
  • بررسی Game Objectهای آماده Unity
  • بررسی قابلیت‌های Unity مربوط به Game Object
  • ایجاد زیر مجموعه برای Game Object
  • نکات مهم و وابستگی‌های زیر مجموعه‌ها برای Game Object
  • بررسی روش‌های پاک کردن Game Object
  • فعال و غیر فعال کردن Game Object
  • بررسی و استفاده از تابع Setactive
  • چالش فعال و غیر فعال سازی Game Object با استفاده از تابع Setactive
  • بررسی Objectهای سه بعدی آماده Unity
  • بررسی نوار ابزار های Unity
  • معرفی و بررسی Componentها در Unity
  • استفاده از Componentها برای GameObjectها
  • استفاده از ابزارهای Transform برای Game Object ها
  • جابجایی (Move Tool) Game Object در Unity
  • چرخش (Rotate Tool) Game Object درUnity
  • تغییر سایز ( Game Object (Scale Tool درUnity
  • بررسی و استفاده کامپوننت Transform
  • بررسی حرکت و چرخش و اندازه Game Object در کامپوننت Transform
  • بررسی دسترسی به کامپوننت‌ها در Unity
  • بررسی و استفاده از تابع Getcomponent
  • دسترسی به کامپوننت Transform در کلاس‌ها و اسکریپت
  • مقدار دهی کامپوننت Transform با استفاده از Getcomponent
  • بررسی بردار‌های ریاضی در Unity
  • بررسی بردار بازی‌های دو بعدی Vector 2 in Unity
  • بررسی بردار بازی‌های سه بعدیVector 3 in Unity
  • بررسی بردار واقعیت مجازیVector 4 in unity
  • تعریف انواع Vector در سی شارپ
  • استفاده از تابع Getcomponent و تغییر دادن موقعیت Game Object
  • چرخش Game Objectبا استفاده از Vector و تابع Getcomponent
  • بررسی و معرفی Quaternion
  • بررسی ساختار Rotation در Unity
  • چرخش Game Object با استفاده از Quaternion و Vector
  • بررسی و استفاده از Quaternion Euler
  • تعریف Vector و فیلدهای محلی در بدنه کلاس
  • بررسی سطح دسترسی Vector
  • مقداردهی Vector با روش‌های مختلف در کلاس ها و متدها
  • برسی ایجاد نمونه از روی Vector
  • قوانین و بررسی ورودی‌های وکتورها
  • دسترسی مستقیم به Transform با استفاده از Game Object در کلاس‌ها و متدها
  • بررسی روش‌های مختلف دیگر برای دسترسی به کامپوننت
  • تعریف فیلد از نوع کامپوننت برای دسترسی به کامپوننت‌ها
  • تعریف فیلد از نوع گیم آبجکت برای دسترسی به Game Object و کامپوننت‌های آن
  • تغییر پارامترها و دسترسی به Game Object
  • تعریف ورودی برای کامپوننت‌ها و مقداردهی در Unity
  • نکات مهم و تکمیلی برای دسترسی به کامپوننت‌ها در کلاس‌ها و متدها
  • بررسی تابع Translate و استفاده از آن برای حرکت GameObject
  • بررسی تابع Rotate و استفاده از آن برای چرخش GameObject
  • تفاوت بین پارامتر Local Position و پارامتر Position
  • تفاوت بین پارامتر Local Rotation و پارامتر Rotation
  • استفاده از عملگرها برای تغییر میزان پارمتر هل کامپوننت
  • معرفی و بررسی توابع مربوط بهVector
  • بررسی تابع Lerp (Vector3.Lerp)
  • جا به جایی آبجکت‌ها با استفاده از تابع Lerp
  • استفاده از تابع Lerp برای پارامتر و Vectorهای دیگر
  • بررسی و استفاده از تابع LookAt
  • بررسی زمان در Unity
  • اهمیت زمان در توسعه و ساخت بازی
  • آشنایی با کلاس Timeدر Unity
  • استفاده و بررسی تابع Time.Deltatime
  • روش ساخت تایمر در Unity
  • بررسی و تعریف Random Range
  • معرفی Input و بررسی کلاس Input
  • دسترسی به دکمه‌های کیبورد و موس با استفاده از کلاس Input
  • بررسی و استفاده از تابع GetKey در Unity
  • بررسی و استفاده از تابع GetkeyUp و GetkeyDown و نحوه عملکرد آن‌ها
  • بررسی و دسترسی به دکمه‌های موس و استفاده از تابع GetMouseButton
  • بررسی و عملکرد دکمه‌های موس در Unity
  • چالش به حرکت در آوردن آبجکت با استفاده از کلاس Input
  • چالش تغییر اندازه آبجکت با استفاده از کلاس Input
  • بررسی و کارکرد تابع Instantiate
  • ساخت Game Object با استفاده از تابع Instantiate
  • نمونه سازی از روی GameObject و کلون کردن GameObject
  • بررسی موقعیت Game Object نمونه سازی شده
  • بررسی چرخش Game Object نمونه سازی شده
  • بررسی ورودی های تابع (Instantiate)
  • بررسی کلمه کلیدی This
  • بررسی و کاربرد تابع Invoke
  • بررسی و کاربرد تابع Invokerepeating
  • بررسی و کاربرد تابع Cancel Invoke
  • بررسی Componentهای مهم دیگر در Unity
  • ارتباط Componentهای Unity با یکدیگر و وابستگی‌های Component
  • بررسی Component Camera
  • بررسی دوربین در Unity و پارامترهای مهم دوربین
  • بررسی Light Component
  • بررسی Light Type و پارامترهای مربوط به نور در Unity
  • بررسی Collider and Rigidbody Component
  • بررسی مباحث فیزیکی در Unity
  • بررسی On Trigger Enter در Unity
  • بررسی On Trigger Stay در Unity
  • معرفی و نحوه استفاده از تابع Destroy
  • بررسی ورودی‌های تابع Destroy
  • بررسی و کاربردPrefab
  • تبدیل Game Object به Prefab
  • بررسی Serializefield در Unity
  • دسترسی به فیلدهای خصوصی با استفاده از Serializefield
  • شی گرایی در سی شارپ و کاربرد آن در Unity
  • بررسی Property در #C
  • دسترسی به فیلدها و متغیرهای خصوصی تعریف شده با استفاده از Property
  • بررسی Getو Set در Propertyو مقدار دهی آن‌ها
  • بررسی عملگر سه گانه
  •  If یک خطی در #C چیست؟
  • بررسی کلمه کلیدی Readonly در #C و نحوه عملکرد آن
  • بررسی ارث بری در #C
  • بررسی ورودی متدها (method overloading)
  • تعریف ورودی برای متدها
  • بررسی و استفاده از کلمه کلیدی Return
  • مقداردهی متدها در #C
  • بررسی جنریک در #C و Unity
  • نحوه تعریف کردن یک جنریک و درک بهتر تابع Getcomponent
  • NameSpace in
  • بررسی NameSpace در Unity و #C
  • در چه مواقعی از NameSpace استفاده می‌کنیم؟
  • نحوه تعریف کردن NameSpace
  • بررسی و استفاده از Coroutine
  • بررسی تابع Start Coroutine Unity
  • بررسی Stop Coroutine Unity
  • بررسی Quaternion در Unity
  • نحوه عملکرد و استفاده درست از Quaternion
  • بررسی کلمه کلیدی Yelid
  • استفاده از کلاس‌های زمانی در Quaternion
  • معرفی و بررسی List and Dictionary
  • بررسی توابع List and Dictionary و استفاده از آن‌ها
  • نحوه مقداردهی List
  • نحوه مقداردهی Dictionary
  • بررسی نکات مهم دیگر List and Dictionary
  • ایجاد محیط کاربری بازی در Unity
  • ساخت UI برای پروژه و بازی در Unity
  • کدنویسی برای UI در Unity
  • تعریف توابع برای UI و نحوه دسترسی به توابع در Unity
  • بررسی آبجکت‌های UI در Unity
  • بررسی Canvas برای UIپر وژه
  • بررسی Button برای UI پروژه
  • نحوه عملکرد Button در Unity
  • نحوه مقداردهی تابع به Button در Unity
  • بررسی Image برای UI پروژه
  • بررسی Panel برای UI پروژه
  • بروزرسانی Unity Hub و دانلود نسخه جدید Unity
  • پروژه عملی و ساخت بازی
  • بررسی و مرور توابع مهم برای ساخت و توسعه بازی
  • بررسی Empty Gameobject در Unity و نحوه استفاده و کاربرد آن
  • ایجاد یک Game Manger برای مدیریت بهتر بازی
  • بررسی و استفاده از کلاس Scene Manager
  • بررسی و معرفی Scene و مقداردهی صحنه بهList Scene پروژه
  • استفاده از تابع On Trigger
  • بررسی کامپوننت‌های مورد نیاز On Trigger
  • ایجاد نمونه از روی آبجکت و حرکت آن با استفاده از اسکریپت Game Manger
  • چالش ساخت منو UI برای پروژه
  • بررسی و معرفی Unity Documentation
  • شروع ساخت بازی دو بعدی ساده
  • آشنایی با پروژه دو بعدی
  • آشنایی با کامپوننت‌های دو بعدی
  • آشنایی با تابع OnMouseDown
  • کامپوننت‌های مورد نیاز تابع OnMouseDown
  • Spawn کردن آبجکت با استفاده از تابع Instantiate
  • تغییر Cursor mouse در پروژه
  • ساخت یک سیستم امتیاز دهی
  • آشنایی با کامپوننت Text و مقداردهی پارامترها
  • ساخت UI برای پروژه دو بعدی و استفاده از کامپوننت‌ها UI
  • بررسی ساخت سیستم پیروزی برای بازی
  • نحوه خروج از بازی Application.quit
  • بررسی کلاس Application
  • خروجی گرفتن از بازی در Unity
  • بررسی نحوه خروجی گرفتن برای PC
  • ساخت آیکون برای پروژه و مقداردهی آیکون
  • نکات مهم خروجی گرفتن از بازی

جمع بندی دوره و ادامه مسیر شما…

  • جمع بندی کلی دوره و مباحثی که با هم یاد گرفتیم
  • چگونه خودمون رو آپدیت و به روز نگه داریم
  • قبل از مصاحبه استخدامی باید چیکار کنیم؟
  • آینده C# in Unity و مسیر پیش رو…

ویدئو های نمونه از آموزش سی شارپ در یونیتی:

در ادامه تعدادی از ویدیوهای دوره برای شما به صورت رایگان قرار داده شده است تا شما از کیفیت کمی و کیفی دوره آموزش سی شارپ در یونیتی مطمئن شوید و قبل از خرید به خوبی سطح آموزش را از همه لحاظ ارزیابی کنید:

لطفا ویدیوهای نمونه را به خوبی بررسی بفرمائید. این ویدیوها کاملا رایگان و با مدت کامل جلسه هستند.

جلسه 6- Scene Window

جلسه 13- Introduction to Variables

جلسه 21- Math Operators

جلسه 43- Nested If

جلسه 100- Lerp Function

جلسه 117- Light

جلسه 138- Challenge of UI

جلسه 149- Game Over UI and Script

در ادامه به مشخصات این آموزش خواهیم پرداخت…



راهنمای دریافت دوره آموزش سی شارپ در یونیتی:

جهت دریافت این آموزش با کلیک بر روی دکمه “دریافت آموزش” (بالا- ستون سمت راست) جهت خرید اقدام کنید. بلافاصله پس از پرداخت آنلاین می‌توانید وارد پنل کاربری خود در لرن فایلز شده و به ویدیوهای آموزشی و سایر امکانات دسترسی داشته باشید. (دسترسی بدون محدودیت در هر زمان و مکان)

پیش از یادگیری» پیشنیاز آموزش سی شارپ در یونیتی؟

ما در آکادمی لرن فایلز آموزش سی شارپ در یونیتی را به گونه‌ای تدریس و تولید کرده‌ایم که این دوره برای تمام افراد اعم از مبتدی و متخصص کاربرد لازم خود را داشته باشد، لذا شما برای شروع این دوره آموزش پایتون نیازی به آموزش دیگری ندارید و هیچ پیشنیازی لازم ندارید.

حالا اگر به دنبال نقشه راه بعد از دوره آموزش سی شارپ در یونیتی هستید در ادامه همراه ما باشید.

پس از یادگیری» دوره بعد از آموزش سی شارپ در یونیتی؟

بعد از دوره آموزش سی شارپ در یونیتی صفر تا صد اگر تمایل دارید به مسیر آموزشی خود ادامه دهید، به ترتیب زیر حرکت کنید:

امیدواریم کامل نقشه راه برای شما روشن و شفاف شده باشد.

این آموزش تاکنون نیاز به آپدیت نداشته است و کاملاً بروز می باشد!

چنانچه احساس میکنید این آموزش نیاز به آپدیت و بروزرسانی دارد لطفاً این موضوع را با ما در میان بگذارید.

  • در آپدیت باکس این آموزش، موردی یافت نشد.
مدرس آموزش
آرمین نژادآذر
895 دانشجو
0 نظر
5 امتیاز
- پرسش و پاسخ
- متوسط زمان پاسخگویی
من آرمین نژادآذر هستم؛ توسعه ‌دهنده ارشد بازی با Unity - حرفه‌ای در طراحی، پیاده‌سازی و دیپلوی بازی‌های ویدئویی روی پلتفرم‌های مختلف.در طول سال‌های گذشته، در پروژه‌های متعددی با تیم‌های حرفه‌ای داخلی و بین‌المللی همکاری کردم. مسیر حرفه‌ای من از سال ۱۳۸۹ با تمرکز بر 3D Asset Creation، Environment Design و Digital Art شروع شد و در ادامه با تسلط کامل بر موتور Unity و زبان #C، در حوزه توسعه سیستم‌های فنی بازی‌ها (Gameplay Systems, Custom Tools, Editor Extensions) به‌صورت تخصصی فعالیت کردم. تخصص من در طراحی و پیاده‌سازی سیستم‌های Modular، توسعه معماری‌های Game-Ready با رعایت اصول SOLID، و استفاده از Design Pattern های استاندارد در توسعه بازی هست و در Rendering Optimization، Level Streaming، Shader Graph و Performance Profiling تجربه‌ی گسترده‌ای دارم. ترکیب دانش عمیق در حوزه هنرهای دیجیتال با مهارت فنی در توسعه بازی، من رو به یک Technical Artist و Full-Cycle Game Developer تبدیل کرده که قادر به هدایت پروژه از concept art تا build نهایی هست. در دوره‌ های آموزشی من، شما علاوه ‌بر یادگیری مفاهیم مقدماتی تا پیشرفته، با ساختار مهندسی‌ شده‌ پروژه‌های واقعی و استانداردهای صنعتی بزرگ آشنا میشوید و آماده ورود به تیم‌های حرفه‌ای توسعه بازی خواهید بود.
آموزش های پیشنهادی
نظرات کاربران
اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “آموزش سی شارپ در یونیتی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0 نظر ثبت شده است

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

ایمیل خود را وارد کنید
تا از بروزرسانی ها و تخفیفات با خبر شوید...
آموزش هک

آموزش هک