نوروز 1404مبارک! تا پایان امشب - بیشترین تخفیف تا امروز (%۷۰ و %۹۰) ویژه جشنواره نوروزی 1404 فقط 24 ساعت دریافت

کاملتـرین آموزش استفاده از وکتور در فتوشاپ (ویدیویی-۲۰۲۵)

در این دوره آموزش ویدیویی 2025، استفاده از وکتور در فتوشاپ را می‌آموزید. ویرایش تصاویر وکتور (Eps و Ai) در نرم افزار فتوشاپ یا همان استفاده از وکتور در فتوشاپ یک موضوع بسیار کاربردی و در عین حال یک سوال برای اغلب افرادی است که با این نوع از تصاویر سر و کار دارند. در این مجموعه آموزشی، آموزش ویدئویی نحوه کار کردن با تصاویر Vector در نرم افزار فتوشاپ را برای شما آماده کرده ایم. در این آموزش علاوه بر اینکه پاسخ این سوال را خواهید یافت با مفهوم وکتور، نحوه دانلود وکتور های آماده و سایت های مرجع آن آشنا شده و در نهایت به صورت پروژه محور وکتور کارت ویزیت، وکتور محیط کار طراحان، وکتور خورشید خانوم 🙂 و وکتور شب یلدا را طراحی خواهید کرد همچنین به جهت پروژه محور بودن دوره آموزش استفاده از وکتور در فتوشاپ، قطعاً با نکات و ترفند های مختلف در طراحی بیشتر آشنا می شوید!

گرافچه ( دریچه ای رو به دنیای طراحان) :

این آموزش با همکاری وب سایت گرافچه تهیه و تولید شده است، شما می توانید با مراجعه به آدرس graphche.com از طرح ها کاربردی لایه باز، وکتور، آیکون، تصاویر استوک و بسیاری از خدمات دیگر استفاده کنید!

Vector چیست؟

وکتور به طور کلی به تصاویری گفته می‌شود که دارای فرمت‌های Eps، Ai و… هستند. این فرمت‌های تصویری خروجی نرم افزارهای برداری مانند ایلستریتور (illustrator)،کرل(Corel) و… هستند (البته با این ابزار ها می توان تصاویر رستر (Raster) هم ویرایش کرد و خروجی گرفت). زمانی که از نرم افزار های برداری صحبت می کنیم، به این معنی است که این ابزار ها روی نقاط در لایه های تصاویر تمرکز دارند و به همین دلیل خروجی این تصاویر همانند ابزار هایی مثل فتوشاپ، به صورت بیتی نیست و کیفیت بالایی خواهند داشت. اصول کار این نرم افزار ها بر اساس قواعد و اصول ریاضی طراحی شده است.

سرفصل های دوره کار با Vector در فتوشاپ :

  • مقدمه و پیشگفتار مدرس
  • وکتور چیست؟
  • پیشنیاز های آموزش
  • آموزش دانلود وکتور از سایت های مختلف
  • درس 1: وکتور کارت ویزیت
  • درس 2: وکتور محیط کار طراحان
  • درس 3: وکتور خورشید خانوم
  • درس 4: وکتور شب یلدا

ویدیو های نمونه از آموزش استفاده از وکتور در فتوشاپ:

تعدادی از ویدیو های این دوره در بخش مربوط به پیش نمایش آموزش (بالا- ستون سمت راست) برای شما قرار داده شده است تا از کیفیت کمی و کیفی آموزش استفاده از وکتور در فتوشاپ مطمئن شوید و قبل از خرید این دوره آموزشی به خوبی سطح آن را از همه لحاظ ارزیابی کنید.

راهنمای دریافت آموزش استفاده از وکتور در فتوشاپ:

جهت دریافت این آموزش با کلیک بر روی دکمه “دریافت آموزش” (بالا- ستون سمت راست) جهت خرید اقدام کنید. بلافاصله پس از پرداخت آنلاین می توانید وارد پنل کاربری خود در لرن فایلز شده و به ویدیو های آموزشی و سایر امکانات دسترسی داشته باشید.(دسترسی بدون محدودیت در هر زمان و مکان)

قبل از شروع آموزش استفاده از وکتور در فتوشاپ نیاز به یادگیری آموزش های زیر دارید:

این آموزش تاکنون نیاز به آپدیت نداشته است و کاملاً بروز می باشد!

چنانچه احساس میکنید این آموزش نیاز به آپدیت و بروزرسانی دارد لطفاً این موضوع را با ما در میان بگذارید.

  • در آپدیت باکس این آموزش، موردی یافت نشد.
مدرس آموزش
سعید کشاورز
41693 دانشجو
556 نظر
3 امتیاز
- پرسش و پاسخ
- متوسط زمان پاسخگویی
مهندس ارشد نرم افزار. من عاشق برنامه نویسی هستم و حدود ۱۰ است که به صورت حرفه ای برنامه نویسی می کنم و حدود ۴ سال است که شروع به آموزش این حرفه از طریق دوره های ویدیویی کرده ام تا از این طریق دانش خودم رو در اختیار دیگران بگذارم.
آموزش های پیشنهادی
نظرات کاربران

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 نظر ثبت شده است
دانشجوی دوره
H.T (9 اردیبهشت 1400 | 20:12)

سلام میخواستم بدونم امکانش هست که اموزش adobe after effects رو در اینده به دوره ها اضافه کنید ؟
اموزش پریمیر و فتوشاپ هست ولی جای افتر افکت خالیه

ارسال پاسخ
دانشجوی دوره
نیما (30 فروردین 1397 | 12:09)

سلام اگه یه قالب سایت وکتور طراحی می کردین به عنوان پروژه این دوره خیلی دوره خوبی میشد

ارسال پاسخ
دانشجوی دوره
2534 روز همراهی
kambizvb6 (30 فروردین 1397 | 12:32)

سلام و عرض ادب نیما جان ، لطفا منظورتون رو واضح تر میگین ؟

ارسال پاسخ
ایمیل خود را وارد کنید
تا از بروزرسانی ها و تخفیفات با خبر شوید...
آموزش هک

آموزش هک