دوره آموزش مترو در سی شارپ
مدرس : مهندس حیدری
هکِرزدی وحشتناکترین تخفیف سال با %۹۰ تخفیف ویژه هکرها فقط ۲۴ ساعت
دریافتمدرس : مهندس حیدری
قیمت آموزش : ۱۴۵ هزار تومان
همین الان یادگیری را آغاز کنید !
بنا به عادت همیشگی آکادمی لرن فایلز دات کام مرجع آموزش برنامه نویسی که کاربرانش رو هیچ وقت از تکنولوژی های جدید دور نگه نمی داره، این بار رسیدیم به مدرن ترین رابط کاربری ارائه شده توسط ماکروسافت که رابط کاربری Metro UI نام داره، حتما تا به حال از ویندوز ۸ استفاده کرده اید و متوجه تفاوت های آن با سایر ویندوز ها شده اید. اولین تغییری که در این ویندوز به چشم میخورد و کاملا محسوس است از بین رفتن منوی start و جایگزین شدن رابط کاربری جدیدی به نام مترو است که می توان از آن به عنوان شاهکار مایکروسافت یاد کرد. در دوره تصویری آموزش مترو در سی شارپ به زبان فارسی قصد داریم تا به شما چگونگی ایجاد این رابط کاربری جدید به نام مترو رو در سی شارپ آموزش داده و روش ایجاد انواع Message ها، Popup ها، Toast ها و… را با هم یاد بگیریم. در این دوره از صفر تا صد مترو رو با هم یاد میگیریم، پس با لرن فایلز، مرجع آموزش برنامه نویسی همراه باشید.
نوع دوره : ویدئویی و فارسی ، تهیه شده توسط مدرسین تیم آکادمی
سطح دوره : مبتدی تا پیشرفته
توضیحات : کاربر عزیز میتوانید این دوره تصویری را از طریق بخش مربوطه، به صورت دانلودی دریافت کنید .
قبل از یادگیری این آموزش شما باید موارد زیر را مسلط باشید .
قسمت اول :
این ویدئو مریوط به توضیحات و مقدمه است. در اینجا به توضیح انواع روش های پیاده سازی رابط کاربری مترو، مزایا و معایب این تکنولوژی پرداختیم.
قسمت دوم :
این ویدئو مریوط به انواع پروژه های مترو در ویژوال استدیو و البته تحت ویندوز هست. ۳ حالت کلی برای پیاده سازی پروژه های رابط کاربری مترو تحت ویندوز وجود دارد: Blank App ،Grid App و Split App، که به بررسی آنها خواهیم پرداخت.
قسمت سوم :
یکی از مزایای رابط کاربری مترو این است که دارای شی گرایی بسیار زیادی هست و باعث شده که کارایی و انعطاف پذیری آن را بالا ببرد. این رابط کاربری از برنامه نویسی ۳ لایه استفاده می کند که با فراخوانی توابع تو در تو این کار را انجام می دهد. ما در این ویدئو به بررسی این موضوع پرداختیم.
قسمت چهارم :
این ویدئو مریوط به ساخت کاشی (Tile) های موجود در مترو است. چند روش برای این کار وجود دارد برای مثال استفاده از Grid ،Rectangle ،Image و… که ما از روش استاندارد و توصیه شده مایکروسافت که استفاده از Grid ها هستش پرداختیم و آن کاشی ها را ایجاد و سفارشی کردیم.
قسمت پنجم :
این ویدئو مریوط به روش ایجاد کادرهای پیغام است. همان طور که میدانید در رابط کاربری مترو از MessageBox ها خبری نیست و جای خود را به کادرهای پیغام جدیدتری دادند که ظاهر متفاوتی نسبت به کادرهای پیغام گذشته دارند که ما روش ایجاد آنها را برای شما آموزش خواهیم داد.
قسمت ششم :
یکی دیگه از امکانات موجود در مترو نمایش کادرهای Popup است. این نوع کادرها را می توان زمانی نمایش داد که کاربر کلیک راست کند. البته می توان نوع دیگری از این کادرها را ایجاد کرد و در مکان دلخواه خود استفاده کرد.
قسمت هفتم :
این ویدئو مریوط به روش استفاده از Progressbar ها می باشد. Progressbar ها در مترو دچار تغییر شده و مدل های جدیدی به آن اضافه شده که ما در این قسمت به بررسی و استفاده از انواع ها پرداختیم.
قسمت هشتم :
برای تغییر و حرکت بین صفحات موجود در رابط کاربری مترو از دستورات قبلی نمی توان استفاده کرد و برای آن سینتکس متفاوتی وجود دارد. تغییر صفحه ها به دو روش انجام می شود : استفاده از امکانات صفحه اصلی و استفاده از فریم ها که ما هر دو آنها را بررسی خواهیم کرد.
قسمت نهم :
این ویدئو مریوط به روش استفاده از Button ها در مترو می باشد. زیرا ظاهر دکمه ها در این رابط کاربری هم دچار تغییر شده و همچنیین چندین نمای از پیش تعریف شده برای آنها وجود دارد.
قسمت دهم :
یکی دیگه از امکانات موجود در مترو نمایش کادرهای App Bar است. این نوع کادرها زمانی نمایش داده می شوند که کاربر بر روی مترو کلیک راست کند و منوهایی از بالا یا پایین و یا هردو را می توانیم نمایان کنیم و امکاناتی را برای کاربران و نرم افزار خود ایجاد کنیم.
قسمت یازدهم :
یکی دیگه از ابزارهایی که مترو در اختیار ما قرار داده است Toggle Button است (دکمه های سوئیچی) میتوان به کمک آن مقادیر True یا False را با جا به جا کردن لغزنده آن ایجاد کرد و یا تغییر داد.
قسمت دوازدهم :
یکی دیگه از ابزار هایی که مترو در اختیار ما قرار داده است Slider است که از آن میتوان در برنامه های خود استفاده کرد و امکانات بیشتری را برای نرم افزار فراهم نمود.
قسمت سیزدهم :
اگر در قسمتی از نرم افزار خود قصد دارید صفحه وبی را نمایش دهید تا به وسیله آن امکانات بیشتری را برای کاربر فراهم آورید میتوانید از ابزار WebView استفاده کنید که در این آموزش ما نحوه کار با آن را به شما آموزش خواهیم داد.
قسمت چهاردهم :
زمانی که از Windows Form ها استفاده میکردیم می توانستیم متغیرهایی را داخل برنامه ایجاد کنیم و اطلاعاتی را در آن ذخیره کنیم تا زمانی که برنامه بسته می شود و یا حتی کامپیوتر را خاموش میکنیم اطلاعات آن ها از بین نرود و بتوانیم از آن ها استفاده کنیم. این روش بدون استفاده از بانک اطلاعاتی و یا رجیستری ویندوز انجام می شود. خب این امکان داخل مترو نیز وجود دارد البته به شکلی دیگر که در این ویدئو به آن خواهیم پرداخت.
قسمت پانزدهم :
نوع دیگری از کادرهای پیغام در رابط کاربری مترو وجود دارد که این نوع پیغام ها در بالای صفحه و سمت راست به صورت نوار افقی نمایش داده می شود. این نوع پیام ها با نام Toast شناخته می شود که پس از دیدن این ویدئو نحوه استفاده از آن ها را خواهید آموخت.
قسمت شانزدهم (نهایی) :
این ویدئو مربوط به نحوه استفاده از منو Charm و همچنین نحوه صدور مجوز برای استفاده نرم افزار از منابع و امکانات ویندوز میباشد. منوی Charm، منویی است که زمانی که ماوس را گوشه بالا و سمت راست ویندوز قرار میدهیم نمایان می شود.
ویدئو های ما به صورت اختصاصی توسط مدرسین آکادمی لرن فایلز تهیه شده است .
ویدئو ها توسط واحد کنترل کیفیت ما بررسی و سطح علمی ، صدا و تصویر ، شیوه بیان و سایر موارد آن تایید می شود .
ویدئو های ما تئوری محض نیستند و در حد نیاز مباحث تئوری مطرح و باقی آموزش عملی و ویژه بازار کار می باشد .
poya –
سلام
میبخشید ولی شما باید بعد که تمامی پکیج هاتون رو در سایت قرار میدادید تخفیف میزاشتید
الان پکیج های بعدیتون رو با کدام تخفیف بگیریم؟!؟ اون پکیج هایی که احتیاج داریم رو هنوز نزاشتید…
انتقادی بود از حقیر…
باتشکر از شما و تمامی کسانی که زحمت میکشند برای افزایش علم…
واحد پشتیبانی لرن فایلز –
سلام و ادب
تخفیف مجدد میزاریم ، تمام که شد درخواست بدید تخفیف اعمال بشه
بهزاد –
سلام، خدا قوت
آیا طراحی رابط کاربری مترو در ویندوز ۸ با طراحی در ویندوز فون فرق زیادی با هم دارند؟میشه با یادگیری این آموزش برای ویندوز فون هم طراحی انجام داد؟
واحد پشتیبانی لرن فایلز –
سلام و ادب
راستش دقیق نمی دونم ، بهتره مدرس پاسخ بده ، اما خوب یه سرچ انگلیسی بزنید ببینید چی میشه
در ضمن چون پایه کد نویسی دات نت هست فکر نمی کنم چندان فرقی داشته باشه .
abbas –
سلام
ببخشید لطفا قسمت های ۴ و ۵ آموزش php مقدماتی رو برام ایمیل کنید.
قسمت ۵ رو ظاهرا ناقص گرفتم و قسمت ۴ دارای کمی ماتی هست
باتشکر
واحد پشتیبانی لرن فایلز –
سلام و ادب ارسال شد
محمد –
سلام من دنبال اموزش visual state هستم انگار trigger های که تو wpf بود اینجا جاشو به visual state داده
اگه تو این اموزش به این قسمت هم پرداخته شده بگیرم
واحد پشتیبانی لرن فایلز –
سلام و ادب
سرفصل ها رو بررسی کنید اگر هست ، خوب طبیعتا داخلش هم هست
afshin –
سلام.
لطفا اگه امکانش هست وقتی پکیج جدیدی رو سایت قرار میگیره ذکر کنید که به تازگی ضبط شده یا از پکیج های گذشته سایت هست.
ممنون
واحد پشتیبانی لرن فایلز –
چشم