دوره لینوکس Essentials – آموزش لینوکس پایه
مدرس : سینا یغمائیان
هکِرزدی وحشتناکترین تخفیف سال با %۹۰ تخفیف ویژه هکرها فقط ۲۴ ساعت
دریافتمدرس : سینا یغمائیان
قیمت: ۱ میلیون و ۵۴۰ هزارتومان
همین الان یادگیری را آغاز کنید !
در دوره لینوکس Essentials (نسخه ۱.۶ – آخرین آپدیت رسمی موسسه LPI در سال ۲۰۲۳، کد آزمون بین المللی ۱۶۰-۰۱۰) از مقدماتی تا پیشرفته به زبان ساده لینوکس را یاد میگیریم. آموزش لینوکس ESSENTIALS یا دوره لینوکس پایه و مهارت های ضروری لینوکس یک دوره آموزشی پایه در دنیای لینوکس، شبکه، برنامه نویسی، هک و امنیت و برخی دیگر از زمینه ها است.
دوره لینوکس Essentials به دلیل ماهیت و جایگاه مهم آن در زمینه های تخصصی مختلف به صورت ویژه، کاملاً عملی و کاربردی و از سطح مقدماتی تا پیشرفته تدریس شده است.
آپدیت شماره یک منتشر شد! یک آپدیت فوقالعاده و کاملا عملی که میتوانید جزئیات آن را در بخش سرفصلهای دوره آموزش لینوکس اسنشیالز ببینید!
آپدیت ارائه شده برای این دوره به صورت سناریو محور و عملی منتشر شده است.
آپدیت جدید به صورت رایگان برای دانشجویان این دوره در دسترس است.
دوره فارسی زبان لینوکس Essentials تولید شده توسط لرن فایلز به لحاظ سطح علمی، سرفصل و کیفیت بدون اغراق یکی از بهترین دوره های آموزشی در ایران است (مستندات قابل ارائه است – دوره جامع تری را میشناسید؟ لطفاً از طریق این صفحه به ما اعلام کنید!).
دوره لینوکس Essentials (لینوکس اسنشیال) تهیه شده در آکادمی لرن فایلز طبق جدیدترین سرفصل بین المللی و رسمی موسسه LPI.ORG (نسخه ۱.۶ – آخرین آپدیت ۲۰۲۳، کد آزمون بین المللی ۱۶۰-۰۱۰) در قالب ۱۱۳ ویدیوی آموزشی فارسی زبان به مدت ۱۱ ساعت و ۳۱ دقیقه آموزش مفید (معادل بیش از ۴۰ ساعت آموزش غیر مفید) تدریس شده است!
این ویدیو را ببینید تا با جزئیات دوره آموزش linux Essentials به خوبی آشنا شوید!
دوره لینوکس Essentials اولین و پایه ترین دوره در مسیر یادگیری لینوکس است که شما می توانید در ادامه با این دوره آموزشی بیشتر آشنا شوید و آن را دریافت کنید.
اگر تصمیم شما ورود به دنیای حرفه ای لینوکس، شبکه، برنامه نویسی (لینوکس برای برنامه نویسان)، هک و امنیت و برخی زمینه های دیگر دارید دوره لینوکس اسنشیال جز اولین و الزامی ترین آموزش هایی است که باید با هم یاد بگیریم. (البته قبل از این دوره نیاز دارید دوره نتورک پلاس را بگذرانید)
مباحثی که در دوره آموزشی Linux Essentials مطرح شده، به مراتب جامع تر و فراتر از سرفصل استاندارد دوره لینوکس Essentials است.
این دوره در موسسات مختلف آموزش حضوری و غیر حضوری لینوکس برگزار میشود و گاهاً این آموزش به عنوان آموزش رایگان لینوکس Essentials نیز در وب دیده میشود اما توصیه میکنیم سرفصل و سطح علمی و کیفی را به خوبی ارزیابی و مقایسه کنید و سپس “بهترین” دوره Linux Essentials را انتخاب نمایید بدین جهت که این دوره جز اولین خشت های شما در یادگیری بسیاری از زمینه ها خواهد بود و چنانچه آموزش مناسبی را انتخاب نکنید دیوار تخصص و موفقیت شما به درستی بنا نخواهد شد!
با هم در لرن فایلز از سطح مقدماتی به صورت قدم به قدم طبق سرفصل های بین المللی آموزش لینوکس و مدارک مختلف آن اعم از Linux Essentials (لینوکس پایه)، LPIC-1 (مدیریت سطح اول لینوکس)، LPIC-2 (مدیریت سطح دوم لینوکس)، LPIC-3 300 (مدیریت سطح سوم لینوکس – محیط های مختلط)، LPIC-3 303 (مدیریت سطح سوم لینوکس – امنیت)، LPIC-3 304 (مدیریت سطح سوم لینوکس – مجازی سازی و High Availability) را مسلط خواهیم شد و با بالاترین جامعیت و کیفیت سرفصل ها و مباحث لینوکس را که گستره بسیاری دارند و متنوع هستند یاد میگیریم و با تمامی مباحث دنیای لینوکس به صورت حرفه ای آشنا خواهیم شد.
این نسخه از دوره لینوکس اسنشیال جدیداً منتشر شده است و با دوره قبلی جایگزین گردیده است.
دوره لینوکس Essentials به تازگی با استاندارد ها کیفی جدید آکادمی تهیه و منتشر شده است. اگر شما دوره قبلی لینوکس Essentials را از لرن فایلز دریافت کرده اید به این صفحه مراجعه کنید و جهت دریافت دوره جدید راهنمایی های لازم را دریافت کنید.
برخی لینوکس را هسته سیستم عامل میدانند و برخی میگویند یک سیستم عامل (OS) دیگر مانند ویندوز است و گاهی هستند افرادی که Ubunto (بخوانیم: اوبونتو) را همان لینوکس میدانند.
اما برخی تصور ها و گفته ها تا حدی غلط هستند و باید کمی بهتر به مفهوم لینوکس و پاسخ به سوال لینوکس چیست بپردازیم!
ویکی پدیا اینگونه لینوکس را تعریف میکند و می نویسد: لینوکس (انگلیسی: Linux) یک سیستمعامل شبه یونیکس است که بخش عمدهٔ آن سازگار با استاندارد پازیکس است. از دید فنی لینوکس تنها نامی است برای هستهٔ سیستمعامل و نه کل آن. هستهای که نخستین بار در سال ۱۹۹۱ میلادی توسط لینوس توروالدز منتشر شد. اما بهطور معمول این نام به سیستمعاملهایی که از ترکیب لینوکس (به عنوان هسته سیستمعامل) با نرمافزارهای آزاد و متنباز بدست میآیند، اطلاق میشود. درحالی که بنیاد نرمافزار آزاد سیستمعامل حاصل از این ترکیب را «گنو/لینوکس» مینامد اما عموماً آن را لینوکس میخوانند. این دوگانگی در نام نهادن منجر به بحث نامگذاری گنو/لینوکس شدهاست.
هنگامی که به واژه لینوکس به تنهایی به کار رفته میشود منظور از لینوکس (Linux) همان هسته سیستم عامل است اما حقیقتاً اینکه بگوییم لینوکس همان ویندوز است و یا اوبونتو است اشتباه تصور کرده ایم.
لینوکس یک سیستم عامل نیست بلکه یک Kernel یا هسته سیستم عامل است که در سال ۱۹۹۱ منتشر شده است. کرنل در یک سیستم عامل عضو اصلی به شمار میرود و وظایف مهم و حیاتی مختلفی بر عهده هسته است.
سیستم عامل بین نرم افزار و سخت افزار ارتباط برقرار میکند و مدیریت سخت افزار را در دست گرفته و ارتباط بین برنامه ها و سخت افزار سیستم را برقرار و عملیات را مدیریت میکند.
بگذارید خلاصه کنیم و بگوییم که آن چیزی که ما در سیستم خود نصب میکنیم و به آن لینوکس میگوییم در حقیقت لینوکس نیست و تنها هسته و Kernel آن لینوکس است پس چیزی با عنوان «سیستم عامل لینوکس» وجود ندارد و آن سیستم عامل مورد استفاده توسط ما «سیستم عامل گنو/لینوکس» میباشد.
حالا وقت آن رسیده که با دوره آموزش سیستم عامل لینوکس از پایه یا همان دوره لینوکس اسنشیال بیشتر آشنا شویم.
دوره Linux Essentials یا همان دوره لینوکس پایه یکی از مجموعه دوره های پر طرفدار و درآمدزای موسسه بین المللی LPI.ORG است که میتوانید جزئیات دوره لینوکس اسنشیال را در سایت رسمی LPI از اینجا و اینجا ببینید!
موسسه LPI مدارکی را برای شما فراهم میکند که شما به عنوان یک ادمین لینوکس بتوانید به جایگاه شغلی مورد نظر دست پیدا کنید.(با دوره لرن فایلز میتوانید به راحتی و کاملاً مسلط از پس آزمون بین المللی لینوکس Essentials برآیید اما ما گرفتن مدرک بین المللی و شرکت در آزمون را توصیه نمیکنیم و این دلایلی دارد که میتوانید در نظرات از ما بپرسید!)
دوره لینوکس Essentials اولین دوره موسسه LPI در مسیر حرفه ای شدن در دنیای لینوکس است (هر چند مخاطب این دوره تنها لینوکسی ها نیستند و در شاخه های تخصصی مختلف به عنوان دوره پیشنیاز شناخته میشود).
دوره لینوکس Essentials لرن فایلز از سطح مقدماتی تا پیشرفته با پوشش موارد بسیار فراتر از سرفصل رسمی LPI و به صورت کاملاً عملی تهیه شده است!
به جهت اهمیت بالای این دوره، ما بسیار با کیفیت تر از هر یک از سایر دوره ها به تولید دوره لینوکس Essentials پرداخته ایم و دوره ای که در ادامه با آن آشنا خواهید شد یک دوره Linux Essentials بسیار جامع، کاملاً عملی، از مقدماتی تا پیشرفته و به زبان ساده است که میتواند به ما کمک کند تا به سرعت وارد بازار کار لینوکس شویم.
سرفصل دوره لینوکس اسنشیال (Linux Essentials)، بسیار “جامع” تدوین شده است و روند تولید آن با پارامتر های سختگیرانه واحد کنترل کیفیت لرن فایلز همراه بوده لذا بدون مبالغه میتوانیم آن را بهترین یا یکی از بهترین دوره های آموزش لینوکس Essentials در وب فارسی نام گذاری کنیم! (دوره جامع تری را میشناسید؟ لطفاً از طریق این صفحهبه ما اعلام کنید!)
بیش از این از دوره تعریف و تمجید نکنیم 🙂 سریع تر بریم سر اصل مطلب و سرفصل دوره لینوکس Essentials.
بله کاملاً! حتی مباحثی که در این دوره مطرح شده بسیار بیشتر است و موارد مکمل و مختلف نیز به آموزش افزوده شده است و نهایتاً باید بگوییم این دوره جامع تر و فراتر از سرفصل استاندارد دوره لینوکس Essentials است.
نسخه ۱.۶ – آخرین آپدیت ۲۰۲۳ موسسه LPI.ORG، کد آزمون بین المللی ۱۶۰-۰۱۰
دوره لینوکس Essentials به تازگی با استاندارد ها کیفی جدید آکادمی تهیه و منتشر شده است. اگر شما دوره قبلی لینوکس Essentials را از لرن فایلز دریافت کرده اید به این صفحه مراجعه کنید و جهت دریافت دوره جدید راهنمایی های لازم را دریافت کنید.
کارشناسان و علاقمندان به تست نفوذ و امنیت
توسعه دهندگان نرم افزار
کارشناسان و علاقمندان به دنیای شبکه
ادمین ها (Cloud، پایگاه داده، Dev Ops، پشتیبانی فنی IT، کلان داده، مجازی سازی و...)
علاقه مندان لینوکس و هر فردی که میخواهد کار با لینوکس را شروع کند!
فیلم آموزش لینوکس Essentials مانند تمام آموزش های لرن فایلز؛ از سطح مقدماتی تا پیشرفته تدریس شده است و شما بدون تسلط بر پیشنیاز ها نیز مفاهیم این آموزش را درک خواهید کرد. اما چنانچه تمایل دارید طبق نقشه راه اصولی و بین المللی کسب تخصص در این رشته حرکت کنید بهتر است قبل از این دوره، آموزش زیر را بگذرانید:
بعد از یادگیری دوره لینوکس اسنشیال بسته به شاخه های مختلف می توانید قدم بردارید اما ما در ادامه تنها مسیر یک شاخه (هک و امنیت) را ترسیم کرده ایم. اگر تمایل به ادامه مسیر یادگیری هک و امنیت و کسب دانش جامع تر در این زمینه داشتید به ترتیب زیر مسیر خود را ادامه دهید:
آموزش کالی لینوکس
آموزش هکر قانونمند
آموزش PWK
آموزش اسکریپت نویسی لینوکس
آموزش هک اینستاگرام
آموزش لینوکس LPIC1
آموزش وایرشارک
آموزش وایرلس هکینگ
آموزش تست نفوذ شبکه
آموزش انمپ (Nmap)
آموزش اکسپلویت نویسی
آموزش امنیت سایت های PHP
آموزش تست نفوذ وب
آموزش Burpsuite برای تست نفوذ حرفه ای وب
آموزش تست نفوذ سایت های وردپرسی
آموزش تست نفوذ با پایتون
آموزش هک اندروید
امیدواریم کامل نقشه راه برای شما روشن و شفاف شده باشد.
جهت دریافت پکیج آموزش لینوکس Essentials از بالا-ستون سمت چپ، جهت خرید اقدام کنید. بلافاصله پس از پرداخت آنلاین، میتوانید با ویدیو های آموزشی یادگیری خود را شروع کنید.
دوره لینوکس Essentials به تازگی با استاندارد ها کیفی جدید آکادمی تهیه و منتشر شده است. اگر شما دوره قبلی لینوکس Essentials را از لرن فایلز دریافت کرده اید به این صفحه مراجعه کنید و جهت دریافت دوره جدید راهنمایی های لازم را دریافت کنید.
در ادامه سرفصل آموزش کاربردی لینوکس (Linux Essentials) را با هم بررسی می کنیم.
در ابتدا تمامی سرفصل های اصلی و رسمی LPI.ORG مربوط به دوره LINUX Essentials را که در این دوره کامل پوشش داده شده است با هم مرور می کنیم.
پوشش کامل سرفصل های رسمی لینوکس Essentials:
Five Domains for the LPI Linux Essentials (010-160) Certification Exam
عناوین کلی دوره لینوکس Essentials:
تکامل لینوکس و سیستم عامل های محبوب (Linux Evolution and Popular Operating Systems)
اپلیکیشن های اپن سورس اصلی (Major Open Source Applications)
نرم افزار متن باز و لایسنس گذاری (Open Source Software and Licensing)
مهارت هایICT و کار در دنیای لینوکس (ICT Skills and Working in Linux)
مفاهیم پایه خط فرمان (Command Line Basics)
استفاده از Command Line برای کمک گرفتن (Using the Command Line to Get Help)
استفاده از دایرکتوری ها و لیست کردن فایل ها (Using Directories and Listing Files)
ایجاد، جا به جا کردن و حذف فایل ها و دایرکتوری ها (Creating, Moving and Deleting Files)
آرشیو کردن فایل ها در خط فرمان (Archiving Files on the Command Line)
جستجو و استخراج داده ها از فایل ها (Searching and Extracting Data from Files)
تبدیل دستورات لینوکس به به یک اسکریپت (Turning Commands into a Script)
انتخاب یک سیستم عامل (Choosing an Operating System)
درک سخت افزار کامپیوتر (Understanding Computer Hardware)
محل ذخیره داده ها (Where Data is Stored)
کامپیوتر شما در شبکه (Your Computer on the Network)
امنیت و سطح دسترسی فایل در لینوکس (Security and File Permissions)
مفاهیم پایه امنیت و شناخت انواع کاربر (Basic Security and Identifying User Types)
ایجاد کاربر و گروه (Creating Users and Groups)
مدیریت مالکیت و سطح دسترسی فایل ها در لینوکس (Managing File Permissions and Ownership)
فایل ها و دایرکتوری های خاص (Special Directories and Files)
ما در عین حال پوشش موارد فوق طبق مستندات رسمی LPI.ORG سرفصل را به صورت کامل تر تدوین کرده ایم و تغییرات مختلفی در عین حال حفظ جامعیت و اصالت بر روی سرفصل ها داده ایم تا بهترین خروجی برای همه دانشجویان را به همراه داشته باشد که به شرح زیر است:
معرفی لینوکس و آشنایی اولیه - کاربرد لینوکس
آموزش دانلود و نصب لینوکس
آشنایی با VMware Workstation
آموزش مبانی لینوکس
تفاوت بین نسخه های مختلف Ubuntu
CLI چیست؟
GUI چیست؟
مقایسه GUI و CLI
کار با Command Prompt در ویندوز (Command Prompt in Windows)
کار با ترمینال در لینوکس (Terminal in Linux)
لینوکس و ویندوز در گذر زمان
توزیع های لینوکس (انواع لینوکس) - (Linux Distros (Distributions
سیستم عامل چگونه کار می کند؟
سخت افزار و سیستم عامل
هسته سیستم عامل و توضیح کارکرد آن
ویندوز در مقابل لینوکس - تفاوت لینوکس و ویندوز
Text Mode و Graphical Mode در لینوکس
جا به جایی بین مد های مختلف در لینوکس
انواع یوزر ها در لینوکس
یک دستور از تایپ تا اجرا
دایرکتوری ها
تفاوت فولدر و دایرکتوری
آشنایی با دستور cd
آشنایی با دستور ls
آشنایی با دستور pwd
Bash چیست؟ انواع دستورات در لینوکس
معرفی و آشنایی با متغیر ها
آشنایی با دستور echo
متغیر ها (Variables)
Shell چیست؟ آشنایی با شل در لینوکس
دستورات Built-in
دستور ifconfig
نحوه اجرای یک Command File
ایجاد و کامپایل یک دستور لینوکس با GCC(GNU Compiler Collections)
تعریف و آشنایی کامل با CPU ها و انواع CPU
مقایسه پردازنده های X86 با X64
لیست کردن اطلاعات سیستم
آشنایی با دستور uname و دستور Iscpu
صفحات راهنما (Manual Pages of Commands)
دایرکتوری Proc در لینوکس
ابزار Hardinfo
نصب cupid با APT و جستجوی ابزار ها
نصب ابزار Hwinfo
Disk Issue
PATA چیست؟ SATA چیست؟
آشنایی با Interface ها
آشنایی با دستور ispci
آشنایی با دستور iscpu
برق و پاور
آشنایی کامل با پارتیشن بندی
Windows Disk Management
Shrink و Extend یک پارتیشن
MBR چیست؟
Primary and Logical and Extended
دیسک ها و نحوه استفاده از fdisk
نصب Cfdisk و آشنایی با آن
نحوه استفاده از Cfdisk و کار با آن
نصب Gparted و آشنایی با آن
نحوه استفاده از Gparted و کار با آن
مفهوم فایل سیستم (FS)
MBR و Grub
انواع فایل سیستم ها
NTFS، FAT و FAT32 و تشریح آن ها در لینوکس و ویندوز
دایرکتوری dev
قواعد نام گذاری پارتیشن ها
Mounting در Graphical Mode و CLI Mode
آشنایی با دستور unmount
انواع پارتیشن ها و تفاوت آن ها
تمرین نحوه ایجاد فایل سیستم، Mount و Unmount پارتیشن ها و...
Project-X چیست؟ آشنایی با آن
X11 Directory
Display Hardware
کرنل و درایور ها
انواع درایور در لینوکس
دستگاه ها (Devices) و پرینتر ها
(CUPS Service (Common UNIX Printing System
پورت ها و سرویس ها
ترمینال (Terminal) – بش (Bash) – شل (Shell)
Terminal – نحوه کار با ترمینال
Bash – نحوه کار با Bash
INITs
فراخوانی برنامه ها و پکیج ها با ترمینال
Jobs وPID
آشنایی با دستور History
آشنایی با متغیر $PATH
نحوه استفاده از Pipeline (|)
آشنایی با دستور Whatis
آشنایی با More و Less
رم و مموری سیستم
مدیریت فایل ها و دایرکتوری ها
آشنایی با Nsswitch
آشنایی با دستور Su
وراثت و فایل سیستم ها (FHS – Filesystem Hierarchy Standard)
دایرکتوریGrub
بالا آمدن سیستم عامل و چگونگی این فرایند
دایرکتوری Boot
دایرکتوری var log
آشنایی با دستور Tail
معرفی ادیتور VI و کار با آن (VI Editor)
کار با دستورات پرکاربرد در لینوکس ( mv - cp - rm - mkdir - rmdirو غیره)
آشنایی باHard link و Soft Linkو Inode در لینوکس
آشنایی و کار با عبارات با قاعده (Regular Expression)
آشنایی با دستور Find
آشنایی با دستور Locate
آشنایی با دستور Grep
مرتب سازی (Sort) و آشنایی با دستور Cut و Wc
استانداد ارور ها و خطا ها (stdin و stdout و stderr)
فشرده سازی (Linux Archiving & Compression)
آشنایی و کار با ابزار Tar
gzip، bzip2،xz ، zip و unzip
نصب پکیج ها با APT و کار با سوییچ های APT
Repository و نصب دستی پکیج هاUpdating) ،Removing ، Searching و غیره)
آشنایی و کار با دستور Diagnostic Message) dmesg)
بررسی لاگ ها و دایرکتوری var log
Task Manager در ویندوز
Proccess ها در لینوکس
آشنایی با دستور PS
ادیتور Nano و کار با آن
Shell Scripting – شروع و مفاهیم اولیه
Shell Scripting – آرگومان ها
Shell Scripting – حلقه های تکرار
Shell Scripting – توابع
Shell Scripting – سایر موارد مهم
کاربران (Users) و گروه ها (Groups)
passwd و shadowو group
GID و UID
الگوریتم های هش (Hash algorithms)
اضافه کردن کاربر و حذف کاربر در ۲ محیط CLI و GUI
اضافه کردن گروه و حذف گروه در ۲ محیط CLI و GUI
چگونگی حذف (Remove) یک کاربر از یک گروه
چگونگی افزودن (Append) یک کاربر به یک گروه
مدیریت پسورد و آشنایی با دستور passwd
مدیریت سطح دسترسی ها و مالکیت (Managing File Permissions and Ownership)
تنظیم سطح دسترسی فایل ها و دایرکتوری ها
Ownership - مالکیت
Chmod و Chown
Umask
سطح دسترسی های خاص (Special Permissions)
شبکه (Network) و مفاهیم اولیه
DNS چیست؟ (What is DNS)
IP چیست؟ (What is IP)
کانفیگ شبکه (Network Configuration)
سایر موارد جزئی در مورد شبکه در لینوکس
جمع بندی و نکات پایانی دوره لینوکس Essentials:
نتیجه گیری و جمع بندی دوره
نکات و صحبت های پایانی
ادامه مسیر یادگیری شما
نحوه دسترسی به root با استفاده از su
Shell و Script چیست؟
دسترسیها در Shell Script
Shebang و Executing در شلاسکریپت
Commands Type در شلاسکریپت
? دوره ویدیویی لینوکس Essentials – نسخه ۱.۶ – آپدیت ۲۰۲۳ کد آزمون بین المللی ۱۶۰-۰۱۰
? از مقدماتی تا پیشرفته – همراه با مثال های کاربردی و عملی
? زبان فارسی: دوره لینوکس Essentials به زبان فارسی بوده و شامل ۱۱۳ ویدئوی فارسی زبان است.
? ویژه ورود به بازار کار: این آموزش به صورت ویژه جهت ورود به بازارکار و کسب درآمد تدریس شده است!
? سرفصل استاندارد: سرفصل این دوره به صورت جامع، بروز و اختصاصی توسط آکادمی تدوین شده است.
? تضمین کیفیت: این آموزش با استاندارد های کیفی سختگیرانه و متفاوت در لرن فایلز تهیه شده است.
? آموزش با زمان مفید و کاربردی:
مدت زمان این آموزش با حفظ جامعیت و پوشش تمامی مباحث با کمک گرفتن از متد های بروز در زمینه تدریس و آموزش ویدئویی، به گونه ای تنظیم شده است که شما با کم ترین زمان بیشترین میزان یادگیری را داشته باشید! دوره لینوکس Essentials در حالی که مطالب بیشتری را پوشش داده و نسبت به سایر آموزش ها جامع تر است، مدت زمان آن به نسبت آموزش های مشابه ⣿ یک سوم ⣿ است یعنی اکثر دوره های موجود در سطح وب همین محتوا را در زمانی معادل ۳ برابر این دوره تدریس می کنند که این موضوع باعث اتلاف وقت زیادی در یادگیری شما خواهد شد! لذا مدت زمان این دوره فوق العاده مفید بوده و در کمترین زمان بیشترین مباحث را می آموزید!
? آپدیت مداوم: دوره لینوکس Essentials به صورت مداوم و به درخواست شما کاربران عزیز آپدیت می شود!
? پشتیبانی ۳۶۰ درجه: آقای سینا یغمائیان (مدرس)، در تمام مراحل با شماست، سوالات خود را در همین صفحه از ایشان بپرسید!
? دسترسی مادام العمر (بدون محدودیت زمانی): در هر زمان با وارد شدن به اکانت خود به آموزش ها دسترسی دارید!
? یادگیری آنلاین: نیاز به دانلود ندارید! می توانید آنلاین با بالاترین سرعت و ترافیک نیم بها یاد بگیرید.
? قابل پخش در تمامی دستگاه ها: در PC، لپ تاپ، تبلت، گوشی، تلویزیون و… آموزش ها را مشاهده کنید.
? ترافیک نیم بها: تماشای آنلاین آموزش ها برای تمامی اپراتورها با ترافیک نیمبها محاسبه میشود.
? سرعت بی نهایت: با سرعتی بی نظیر و بدون افت سرعت، یادگیری آنلاین را تجربه کنید!
? این آموزش تئوری نیست! این آموزش کاملاً عملی بوده و در حد نیاز به موارد تئوری پرداخته شده است.
? تایید شده توسط واحد کنترل کیفیت: سطح علمی، صدا و تصویر، بیان و سایر موارد این آموزش تایید شده است.
? همراه با فایل های جانبی: سورس و سایر فایل های جانبی به صورت کامل ضمیمه آموزش شده است.
در ادامه با مشاهده تعداد زیادی از ویدئو های دوره می توانید به خوبی سطح علمی و کیفیت این دوره آموزشی را ارزیابی کنید.
در ادامه تعداد زیادی از ویدئو هایدوره به صورت کامل برای شما به صورت رایگان قرار داده شده است تا شما از کیفیت کمی و کیفی دوره لینوکس Essentials مطمئن شوید و قبل از خرید این دوره آموزشی به خوبی سطح آموزش را از همه لحاظ ارزیابی کنید.
جلسه ۱۳: Listing System Information in Ubuntu [ویدئو نمونه]
جلسه ۲۹: FileSystems – بخش دوم [ویدئو نمونه]
جلسه ۳۳: FileSystems – بخش ششم [ویدئو نمونه]
جلسه ۳۷: (Making Filesystem and Umount (CLI [ویدئو نمونه]
جلسه ۴۷: Terminal – بخش ششم [ویدئو نمونه]
جلسه ۵۶: (FHS (Vi – بخش هفتم [ویدئو نمونه]
جلسه ۶۸: Tar – بخش دوم [ویدئو نمونه]
جلسه ۷۹: Nano [ویدئو نمونه]
جلسه ۸۶: (Shell Script (for – بخش پنجم [ویدئو نمونه]
جلسه ۹۷: User and Groups – بخش ششم [ویدئو نمونه]
جلسه ۱۱۲ (آخرین جلسه): Last Talks [ویدئو نمونه]
تاریخچه آپدیت (آپدیت باکس):
* شماره آپدیت : یک
* توضیحات آپدیت :
یک آپدیت شامل ۵ ویدیوی آموزشی جدید با مباحث فوقالعاده و کاملا عملی (میتوانید جزئیات آن را در انتهای سرفصلهای دوره مشاهده کنید) به دوره اضافه شد.
آپدیت جدید بسیار مهم و به صورت سناریو محور و عملی منتشر شده است.
* نحوه دریافت آپدیت : در ابتدای عنوان جلساتی که جدیداً در این آپدیت منتشر شده اند، عبارت “[Update#1]” درج شده است و شما میتوانید ویدیوهای مربوط به این آپدیت را به راحتی پیدا کرده و مشاهده کنید.
*مشاهده آپدیتها برای دانشجویان این دوره لازم و ضروری است.
*آپدیتها برای دانشجویان این دوره رایگان است.
ویدئو های ما به صورت اختصاصی توسط مدرسین آکادمی لرن فایلز تهیه شده است.
ویدئو ها توسط واحد کنترل کیفیت ما بررسی و سطح علمی، صدا و تصویر، شیوه بیان و سایر موارد آن تایید می شود.
ویدئو های ما تئوری محض نیستند و در حد نیاز مباحث تئوری مطرح و باقی آموزش عملی و ویژه بازار کار می باشد.
برای دریافت دوره لینوکس Essentials می توانید از بالا-ستون سمت چپ آموزش را دریافت کنید!
سوال تخصصی دارید؟ در ⇓ بپرسید و پاسخ را در کمترین زمان از مدرس دوره دریافت کنید!
نظری در مورد دوره لینوکس Essentials دارید؟ حتما در ⇓ با ما در میان بگذارید!
محمد طاها ذوقی (مالک تایید شده) –
سلام بر استاد گرامی
بله متوجه شدم فقط من در قسمت ۱۰۷ که مربوط به دسترسی های ویژه هست نپرداختید به دسترسی s-
و درضمن دوره خیلی فوقالعاده ای بود
مدرس- یغمائیان (مالک تایید شده) –
سلام آپدیت میشه
r sh (مالک تایید شده) –
سلام . من با دستور Apt خواستم پکیجی رو نصب کنم که اواسط دانلود کنسل کردم.. این فایل هایی که دانلود شدن تا اون لحظه ، کجا ذخیره میشن و چطور میشه پاکشون کرد؟
مدرس- یغمائیان (مالک تایید شده) –
سلام . وقتی یه پروسه نصب با apt رو کنسل میکنی با توجه به مقداری که پیش رفته معمولا یه سری lock فایل درست میکنه احتمالا توی مسیر var/lib/dpkg/lock باید باشه که راه درست حذف کاملشون اینه :
اول با دستور زیر اون روند رو کامل کن که فایلت کامل شه
sudo dpkg –configure -a
بعد با استفاده از دستور زیر اون پکیج رو پاک کن
sudo apt autoremove [PACKAGE NAME]
علیرضا عنبری (مالک تایید شده) –
سلام استاد وقت بخیر.
تو ویدیو مربوط به پارتیشن بندی
گفتین ۱sector –> 512 byte
من gparted نصب کردم توی قسمت device information f مجموع کل سکتور ها = ۸۳۸۸۶۰۸۰
(هارد دسک من ۴۰GiB)
الان من میام سکتور تبدیل به گیگبایت میکنم چرا ۴۲ گیگ میده ؟؟
مدرس- یغمائیان (مالک تایید شده) –
فرضیهی شما که تعداد سکتورها ضربدر حجم هر سکتور برابر با حجم پارتیشن نیست به دلیل وجود فاصلههای بین دادهها و دیگر اطلاعات مرتبط با فضای دیسک است. فضای دیسک نه تنها برای ذخیره دادههای کاربر، بلکه برای اطلاعات متا (metadata) نیز استفاده میشود. این اطلاعات متا شامل اطلاعات پارتیشن، اطلاعات فایل سیستم، نشانگرهای مکانی دادهها و ساختارهای مشابه است.
از طرفی، فرمتهای فایل سیستم (مانند EXT4، NTFS، FAT32 و …) نیز برای مدیریت فضای دیسک استفاده میشوند و به عنوان نمونه، یک فایل سیستم ممکن است برای نگهداری ترتیب فایلها و دسترسی به آنها، سطحهای امنیتی، و دیگر اطلاعات مشابه فضای اضافی را اشغال کند.
این ها باعث میشود که فضای واقعی در دسترس در پارتیشن کمتر از محصول تعداد سکتورها در حجم هر سکتور باشد. در نتیجه، شما ۴۲ گیگابایت حجم اصلی دیسک را به عنوان فضای خالی مشاهده میکنید، در حالی که برخی از آن برای نگهداری اطلاعات متا و ساختارهای دیسک استفاده میشود.
شاد باشی- سینا
سجاد (مالک تایید شده) –
سلام استاد، نحوه نصب Ubuntu به کلی متفاوت شده، لطفا جلسه اول که مربوط به این موضوع میشه رو مجددا قرار بدید، ما الان اصلا نمی تونیم نصب کنیم انقدر که مراحل جدید و سخت بهش اضافه شده. (ورژن ۲۳.۱۰)
مدرس- یغمائیان (مالک تایید شده) –
سلام آسون تر شده که ولی چشم حتما
حسین سپیانی –
An installation stop failed.you can try to run the falling item again from the menu or skip it and choose the something else.the falling step it select and install soft were
سلام استاد این خطا هنگام نصب ابزار های مالی میاد،اول کالی را نصب کردم و در آخر چند ابزار بود که باید تیک میزدم و وقتی انتخاب میکنم با این خطا مواجه میشم
مدرس- یغمائیان (مالک تایید شده) –
احتمالا موقع دانلود و نصب یا به تحریم میخوره یا فیلتر . با vpn تلاش کنید