
اول از همه ممکنه براتون سوال باشه که چرا برای این موضوع به این تاریکی یعنی هکر کلاه سیاه من این تصویر گربه زیبا رو انتخاب کردم 😂باید بگم من عاشق گربه ها هستم پس همین که یه گربه یه کلاه مشکی داشت نتونستم از تصویرش بگذرم و گفتم این رو واستون بذارم شما هم باهاش کنار بیاید همیشه که نمیشه هکر ها رو توی لرن فایلز با تصاویر ترسناک نشون بدیم این بار هکر کلاه سیاه ما این گربه خوشگل هست 😊
- هکر های کلاه سیاه چه کسانی هستن؟ تعریف هکر کلاه سیاه
- هکر های کلاه سیاه چطور به سیستم ها آسیب میزنن؟
- مقایسه هکر های کلاه سیاه، کلاه خاکستری و کلاه سفید
- قانون و اخلاق در انواع هک
- مرکز تماس هکر ها؟!
- عظیمترین باکس آموزش هک در ایران
- حملات سریع و خودکار
- هکر های کلاه سیاه در سراسر جهان پراکنده هستن
- آیا هکر کلاه سیاه با هک کلاه سیاه فرق داره؟
- خب پس اگه بخوایم نتیجه بگیریم:
خب در ادامه مجموعه آموزش هک بریم ببینیم تعریف هک کلاه سیاه و هکر کلاه سیاه چیه و داستان از چه قراره؟
هکر های کلاه سیاه چه کسانی هستن؟ تعریف هکر کلاه سیاه
هکر های کلاه سیاه به افرادی گفته میشه که با نیت های مخرب و از همه مهم تر “بدون مجوز” به شبکه ها و سیستم های کامپیوتری نفوذ میکنن. این هکر ها هدفشون سوءاستفاده از ضعف های امنیتی در نرم افزار ها یا سیستم های شرکت هاست.
اغلب این کار رو برای کسب درآمد انجام میدن، مثلا با نگه داشتن اطلاعات یک سازمان به عنوان گروگان برای دریافت پول یا فروش داده های سرقت شده به کسب و کار های ثالث و مجرمان سایبری دیگه.
هکر های کلاه سیاه به دنبال سرقت یا تخریب اطلاعات حساس و خصوصی هستن و معمولا برای کسب سود مالی، شبکه ها و وب سایت ها رو مختل میکنن یا به طور کامل از کار میندازن.
هکر های کلاه سیاه مجرمانی هستن که با اهداف مخرب به شبکه های کامپیوتری نفوذ میکنن. اون ها ممکنه بدافزار هایی منتشر کنن که فایل ها رو از بین میبره، کامپیوتر ها رو گروگان میگیره یا اطلاعاتی مثل رمز های عبور، شماره های کارت اعتباری و اطلاعات شخصی رو سرقت میکنه.
هرچند امروزه هک تبدیل به یکی از ابزار های جمع آوری اطلاعات برای دولت ها شده، اما همچنان بیشتر هکر های کلاه سیاه به صورت انفرادی یا در همکاری با گروه های جرایم سازمان یافته برای کسب درآمد فعالیت میکنن.
مثلا حمله باج افزاری WannaCry که در می 2017 منتشر شد، تنها در دو هفته اول انتشارش، حدود 400,000 کامپیوتر در 150 کشور رو آلوده کرد. خوشبختانه، متخصص های امنیتی خیلی سریع ابزار هایی برای رمزگشایی ارائه دادن و همین واکنش سریع باعث شد مبلغ اخاذی شده فقط حدود 120,000 دلار باشه، یعنی کمی بیش از 1 درصد از سودی که میتونست کسب بشه.
با ادامه مقاله “هکر بلک هت کیست” همراه لرن فایلز باشید!
هکر های کلاه سیاه چطور به سیستم ها آسیب میزنن؟
هکر های کلاه سیاه انواع مختلفی دارن، از افرادی که به صورت انفرادی فعالیت میکنن تا گروه های بزرگی که به عنوان سازمان های جرایم سایبری فعالیت دارن و سود های کلانی به جیب میزنن. خیلی از این هکر ها ابتدا به عنوان “اسکریپت کیدی” شروع به کار کردن، یعنی افرادی که با استفاده از ابزار های از قبل ساخته شده به دنبال سوءاستفاده از ضعف های امنیتی بودن، اما بعدا مهارت هاشون رو ارتقا دادن تا بتونن پول بیشتری به دست بیارن.
سطوح بالاتر دنیای هکر های کلاه سیاه رو افراد ماهری تشکیل میدن که در سازمان های پیچیده جرایم سایبری کار میکنن. این سازمان ها درست مثل شرکت های قانونی عمل میکنن و حتی شریک، فروشنده و تأمین کننده دارن که در خرید و فروش لایسنس های بدافزار برای استفاده در سایر جرایم سایبری در سراسر جهان فعالیت میکنن.
هکر های کلاه سیاه از روش های متنوعی برای هدف قرار دادن قربانی ها و حمله به سیستم ها استفاده میکنن. بعضی از حمله ها سریع و خودکار هستن، مثل استفاده از بات هایی که در اینترنت میگردن و به دنبال دستگاه های محافظت نشده و ضعف های امنیتی میگردن. بعضی دیگه از حمله ها از طریق مهندسی اجتماعی و روش های بسیار پیشرفته انجام میشن، مثل حملات فیشینگ که با ارسال لینک ها و فایل های مخرب باعث انتشار بدافزار میشن.
مقایسه هکر های کلاه سیاه، کلاه خاکستری و کلاه سفید
هکر های کلاه سیاه و کلاه سفید – و همینطور هکر های کلاه خاکستری، کلاه آبی و کلاه قرمز – با استفاده از اصطلاحاتی که از فیلم های قدیمی وسترن الهام گرفته شده، از هم تفکیک میشن. توی این فیلم ها، آدم های بد کلاه سیاه میپوشیدن و قهرمان ها کلاه سفید داشتن.
قانون و اخلاق در انواع هک
از نظر قانونی، تفاوت بین هکر های کلاه سفید و کلاه سیاه کاملا مشخصه، و هکر های کلاه خاکستری هم جایی بین این دو قرار میگیرن.
- کلاه سفید = فقط به دلایل اخلاقی هک میکنن و از روش های قانونی و اخلاقی برای این کار استفاده میکنن. ابزار ها و متد های خودشون رو کاملا شفاف در اختیار سازمان ها قرار میدن.
- کلاه خاکستری = خودشون رو آدم های خوب میدونن، اما ممکنه قبل از نفوذ به یک سیستم، از سازمان اجازه نگیرن یا همه کار هایی که انجام دادن رو به اون ها اطلاع ندن. بعضی وقت ها هم از صاحب سیستم درخواست پول میکنن تا آسیب پذیری هایی که پیدا کردن رو برطرف کنن.
- کلاه سیاه = فقط برای منافع شخصی هک میکنن یا از یک سیستم سوءاستفاده میکنن و در این مسیر قوانین رو زیر پا میذارن.
مرکز تماس هکر ها؟!
بعضی از سازمان های هک حتی مرکز تماس اختصاصی دارن! مثلا حتما شنیدی که بعضی وقت ها یک نفر با تلفن تماس میگیره و ادعا میکنه از مایکروسافت هست و میخواد مشکل کامپیوترت رو حل کنه. این یکی از روش هایی هست که هکر ها از طریق مراکز تماس، افراد رو فریب میدن.
توی این مدل کلاهبرداری، فرد سعی میکنه قربانی رو متقاعد کنه که دسترسی از راه دور به کامپیوترش بده یا نرم افزار خاصی دانلود کنه. بعد که قربانی این کار رو انجام داد، اطلاعاتی مثل رمز های عبور و اطلاعات بانکی سرقت میشه یا کامپیوترش در سکوت برای حمله به سیستم های دیگه مورد استفاده قرار میگیره. از همه بدتر این که قربانی باید یک مبلغ بالا هم برای این “کمک” پرداخت کنه!
عظیمترین باکس آموزش هک در ایران
ما تمام دوره های مورد نیاز شما در مسیر یادگیری هک و امنیت از روز اول شروع هک تا فوق حرفهای شدن در هک را در یک باکس قرار داده ایم و اسم آن را لرنباکس هک گذاشتهایم! و طبق یک برنامه ریزی دقیق تمام موارد را در آن گنجاندهایم و حرفهایترین باکس در ایران را برای شما تولید کردهایم و مداوم آن را بروز و آپدیت نگه میداریم… کاملاً فارسی، کاملا مطابق سرفصلهای بین المللی و با حرفهترین مدرسین داخل ایران و از همه مهمتر با پشتیبانی و ارتباط مستقیم با مدرس دوره و پاسخ گرفتن سریع از مدرس! این یعنی یک پیشنهاد رد نشدنی اگر دنبال آموزش هک هستید توصیه میکنیم حتما به بزرگترین باکس آموزش هک در ایران سر بزنید!
حملات سریع و خودکار
خیلی از حملات هک امروزه کاملا خودکار و بدون هیچ تعامل انسانی انجام میشن. مثلا بات ها در اینترنت میچرخن و به دنبال سیستم های آسیب پذیر میگردن.
- توی یک آزمایش، بی بی سی چند تا کامپیوتر رو بدون محافظت به اینترنت متصل کرد، و نتیجه این بود که تنها در 71 دقیقه مورد حمله قرار گرفتن
- در همین آزمایش، چند تا ایمیل جعلی برای کارمندان ساختن، و نتیجه این شد که در کمتر از 21 ساعت، حملات فیشینگ روی اون ها شروع شد
- از این حملات، 85 درصد شامل پیوست های آلوده بودن و بقیه شامل لینک های مخرب
هکر های کلاه سیاه در سراسر جهان پراکنده هستن
مشکل اصلی هکر های کلاه سیاه اینه که فعالیتشون جهانیه و متوقف کردن اون ها کار سختیه.
مثلا در کلاهبرداری تلفنی مایکروسافت، پلیس انگلیس چهار نفر رو دستگیر کرد، اما مشکل اینجا بود که تماس ها از هند انجام میشد، یعنی کل سازمان هنوز به فعالیتش ادامه میداد.
بزرگترین چالش برای پلیس اینه که هکر ها معمولا هیچ سرنخ خاصی از خودشون باقی نمیذارن، از کامپیوتر های قربانی ها برای حمله استفاده میکنن و مرز های بین کشور ها رو پشت سر میذارن. حتی اگه یک عملیات هک توی یک کشور متوقف بشه، ممکنه همون گروه در چند کشور دیگه فعال باشه و حملاتش رو بدون توقف ادامه بده.
آیا هکر کلاه سیاه با هک کلاه سیاه فرق داره؟
اره، هکر کلاه سیاه و هک کلاه سیاه با هم فرق دارن، اما به هم مرتبط هستن.
- هکر کلاه سیاه به فردی گفته میشه که با نیت مخرب، بدون مجوز وارد سیستم ها و شبکه های کامپیوتری میشه تا اطلاعات رو سرقت کنه، بدافزار منتشر کنه، یا از آسیب پذیری های امنیتی سوءاستفاده کنه.
- هک کلاه سیاه به فرآیند و تکنیک های غیرقانونی و مخربی گفته میشه که برای نفوذ، سرقت اطلاعات، خرابکاری یا کسب سود غیرقانونی استفاده میشه. یعنی این اصطلاح به فعالیت ها و روش هایی اشاره داره که هکر های کلاه سیاه ازشون استفاده میکنن.
خب پس اگه بخوایم نتیجه بگیریم:
اینطور نتیجه میگیریم که هکر کلاه سیاه همون هکر کلاه سفید هست که فقط بدون اجازه کار میکنه و هدفش هم مخرب و آسیب زننده و ازین داستانا هست دیگه. ما توی دوره هامون تفکیک نکردیم تکنیک ها رو و همه چیز رو یاد میدیم این به شما بستگی داره که کلاه سفید باشید یا کلاه سیاه.
موفق باشید دوستان. نظر فراموشتون نشه.