تا پایان امشب - بیشترین تخفیف تا امروز (۷۰ و ۸۷ درصد) ویژه حمایت از دانشجویان‌ و کسب‌وکارهای آسیب‌دیده جزئیات

ده شغل برتر حوزه وب


شغل های برتر حوزه وب

از وقتی اینترنت پا به دنیای وب گذاشت شغل های جدیدی رو بوجود آورد. در سال های اخیر هم این سوال از من زیاد پرسیده می شد که چه شغل هایی در دنیای وب وجود داره و چطوری باید وارد این شغل ها شد. باید بگم که دنیای وب خیلی گسترده شده و فعالیت های زیادی بوجود اومده که بعضی ها به تنهایی شغلن و بعضیاشون هم  بر خلاف تصور مردم شغل نیستن . میخوام براتون ده شغل برتر حوزه وب رو توضیح بدم .

سوال مطرح شده اینه که چه شغلی در حوزه وب خوبه ؟ و اصلاً اسم چه شغل هایی رو میشه گذاشت شغل ؟ با بررسی و معرفی این شغل ها همراه آکادمی لرن فایلز باشید !

طراح وب (Web Designer):

به روال برنامه ریزی برای ایجاد یک سایت در فضای مجازیطراحی وب سایتمیگن . این برنامه ریزی بر روی تصاویر ، متون ، فایل های صوتی و تصویری و المانهای خاص که برنامه نویسی شده اعمال می شه و در نهایت تمام اینها به صفحه ای که در مرورگر قابل روئیت باشه تبدیل میشه . به کسی که این روال کاری رو انجام بده طراح وب سایت میگن . طراح وب سایت برای انجام این فرآیند باید زبان های برنامه نویسی (PHP – ASP.NET) و زبان های نشانه گذاری (HTML-Css-Javascript)  رو بلد باشه . یک طراح وب به تمام نه موردی که در ادامه درباره اون ها صحبت می کنیم و همچنین طراحی گرافیک مسلط هستش .

ده شغل برتر حوزه وب

طراح UI ( رابط کاربری ) و طراح UX ( تجربه کاربری ):

درسته که طراحی رابط کاربری خیلی وقته مطرح شده و خیلی جاها ازش استفاده میکنن اما برداشت های غلطی از این موضوع میشه . ابتدا بهتره که براتون UX رو توضیح بدم .  User Experience – UX شامل رفتار ، حالت و احساست کاربر در مورد استفاده از محصول و یا سیستم خاص گفته میشه .  UX شامل درک کاربر از جنبه های مختلف سیستم شامل کاربرد ، سادگی در استفاده و بهره وری میشه .
UI  مخفف  User Interface هستش . برخلاف طراحان UX که بر روی حس کلی کار تمرکز می نمایند طراحان UI بر روی نحوه ارائه محصول کار می نمایند. به طور کلی طراح UI تلاش می کنه تا اهداف کلی طراح UX محقق کنه و محصول رو طوری ارائه بده که تجربه کاربری خوبی باقی بذاره .

تفاوت بین UX و UI:

UI و UX مخفف هایی هستند که افراد مبتدی به صورت اشتباه مورد استفاده قرار میدن . این دو مخفف ، معناهای متفاوتی دارند که معمولا توسط افرادی که معناهای اونها رو نمی دونند به جای همدیگه استفاده میشن .  در صورتی که تفاوت اونها با توضیحاتی که بهتون دادم کاملا واضح هستش . UI در صنعت نرم افزار به هر چیزی که در صفحه نمایش داده میشه گفته میشه ، که شامل تصاویر، متن ها، دیاگرام ها، ماژولها، جداول ، ویدئوها و همچنین رنگ و سایر موارد میشه . UX بسیار وسیع تر از UI هست و به تجربه و احساس کاربر زمانی که از محصول شما استفاده میکنه ، گفته میشه .

ده شغل برتر حوزه وب

توسعه دهنده وب Front End:

یکی از کارهای مورد علاقه کاربران در زمینه وب همین توسعه‌دهنده‌ Front End هست و از لحاظ درآمدی در شرایط خوبی قرار داره و میشه گفت خیلی از نوجوانان به این سمت علاقه پیدا کردن. تمرکز اصلی این عنوان شغلی بر روی HTML, CSS و جاوا اسکریپت هست . توسعه‌دهنده‌ Front End باید توانایی استفاده از HTML, CSS  و جاوا اسکریپت را به بهترین نحو داشته باشه تا بتونه شکل ظاهری و رابط کاربری سایت رو طراحی کنه .

توسعه دهنده وب Back End:

یکی دیگه از ده شغل برتر حوزه وب این زمینه توسعه دهنده وب Back End هستش .  فرد در این شغل بیشتر روی برنامه‌نویسی سمت سرور تمرکز می‌کنه . برای داشتن این شغل باید زبان های سمت سرور مانند PHP و ASP.NET رو بلد باشین . همچنین مهارت‌های پایه‌ای در زمینه‌های پایگاه داده ، جاوا اسکریپت و HTML داشته باشین . این عنوان شغلی با توسعه‌دهنده‌ Front End کاملا متفاوت هست. یک توسعه دهنده‌ Back End توجه کمی روی نحوه کار کردن عناصر در صفحه وب داره در حالیکه بیشتر روی برنامه نویسی سایت ، ارتباط با پایگاه داده و مباحث امنیتی تمرکز می‌کنه .

Full Stack Developer:

این شغل ترکیبی از برنامه نویسی سمت سرور و سمت کلاینته درواقع کسی که این کارو انجام میده بین برنامه نویسان سمت سرور و سمت کلاینت ارتباط برقرار میکنه .البته جا داره بگم تو ایران این کار یه شغل جدا محسوب نمیشه .

تکنسین IT:

این افراد بیشتر با تجهیزات سخت افزاری کار میکنند . در ایران این شغل وجود داره و تقریبا همه با وظایف این شغل آشنا هستند . وظایف این دسته از افراد تعمیر و راه اندازی سیستم های کامپیوتریه

مسئول تولید محتوا:

این شغل در ایران هنوز تعریف نشده و وظیفه ی مسئول تولید محتوا سمت و سو دادن به افراد تیم تولید محتوا در جهت دادن دیدگاه کاربران است که بر اساس مسائل روز و دغدغه ها ی اصلی سایت این کار رو انجام میده .

نماینده خدمات به مشتریان:

این دسته از افراد بیشترین تعامل با کاربر را دارند در حقیقت این فراد مسئول رفع مشکلات کاربران در زمینه های مختلف هستند و کاربران را راهنمایی میکنند که چگونه مشکل بوجود آمده را رفع کنند . وظیفه دیگر این افراد اینه که انتقادات و پیشنهادات مشتریان را به تیم مربوطه منتقل کنند . در حقیقت این افراد مسئول ارتباط با جامعه هدف سایت هستند .

کارشناسان SEO:

متخصصان سئو مسئول این هستند که سایت چطوری در موتور های جست و جو دیده میشه به قولی چطور میشه یک سایت در موتور های جست و جو رتبه بهتری داشته باشه و ورودی بیشتری از موتور جست و جو بگیره .

نتیجه گیری:

تو این مقاله با ده شغل برتر حوزه وب آشنا شدیم . در واقع شغل های کوچک و بزرگ زیادی در حوزه وب به وجود اومده که فرد میتونه با تخصص گرفتن در اون حوزه وارد بازار کار بشه . امیدوارم با این توضیحات تونسته باشم در پیدا کردن راهتون در این حوزه کمکی کرده باشم .

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0 نظر ثبت شده است
میهمان
احمد (14 فروردین 1396 | 23:06)

سلام وقتی میگید باید فرد تسلط داشته باشه چیه ؟ من اینو متوجه نمیشم یعنی سیر تا پیاز و به طور حرفه ایه حرفه ایه بلد باشه یا این که در حد خوبی بلده و واقعا حرفی برای گفتن داره ولی به اون صورت پروژه انجام نداده ولی تواناییش رو داره که انجام بده و در حین پروژه پیشرفت بکنه به طور کلی منظور از تسلط چیه اگه مورد اول باشه که فک کنم تا 4 5 سال دیگه هم نشه رفت سر کار نه فقط من خیلی های دیگه هم مثل من ممنون میشم اگه واضح ج بدین

ارسال پاسخ
مهدی بوته گز
2771 روز همراهی
واحد پشتیبانی لرن فایلز (19 فروردین 1396 | 13:36)

درود
هدف از اون جمله اینه که وقتی به یک فرد میگید برای من یک سایت طراحی کن از ابتدا تا انتهای کار رو از پسش بر بیاد و بتونه سر در بیاره از اینکه چه کارایی انجام بده .
با تشکر از نظرتون

ارسال پاسخ
میهمان
احمد (20 فروردین 1396 | 17:08)

خب آقای پردل یه سوال دیگه من آموزشهارو خوب دارم متوجه میشم آموزشهای تحت وب رو پی اچ پی پروژه محور پی اچ پی جاوااسکریپت رو هم کامل متوجه شدم کدهاشم تمرین کردم و تا اینجای کار همه چی خوب بود ولی برخی قسمتها از یاد ادم میره از یکی از دوستامم پرسیدم اون هم گفت که کدنویسی کلا فراره برای دوستمم این فراموشی ایجاد شده البته نه تو همه ی قسمتها برخی جاها برای خودمم همینطور خب این فراموشی نگران کننده نیست؟ در صورتی که مبحث رو خوب فرا گرفتیما برداشت من از تسلط اینه که هیچ چیز نباید از یاد رفته باشه آیا این برداشت من درسته؟ من نگرانم راستشو بخواید اینم ج بدین ممنون میشم

ارسال پاسخ
مهدی بوته گز
2771 روز همراهی
واحد پشتیبانی لرن فایلز (22 فروردین 1396 | 15:02)

درود
بله بنده هم با نظر دوستتون موافقم که کدنویسی فرار هست و مطالب اگر براتون تکرار نشه از یاد شما خواهد رفت .
پیشنهاد بنده به شما اینه که با انجام دادن پروژه های مختلف تجاری ، دانشجویی و شخصی این مشکل رو برطرف کنید تا مطالب به صورت متناوب برای شما مرور بشه .
با تشکر

ارسال پاسخ
میهمان
Mr.x (2 اردیبهشت 1396 | 20:04)

پس مهندسان امنیت مهم نیستن؟ واقعا که! داخل امریکا چهارمین شغل مهم و سخت هست …

ارسال پاسخ
Hamed Hooshiar
2702 روز همراهی
Hamed Hooshiar (28 تیر 1396 | 12:36)

ضمن تایید گفته دوست عزیز mr.x
مدیر پایگاه داده را نیز فراموش نکنید!!!
این روز ها مهم نیست شما اپلیکیشن موبایل طراحی میکنید یا یک وبسایت یا حتی یک برنامه ویندوزی
هر کدام از 3 مورد باشد باز هم در نهایت شما چه بخواهید و چه نخواهید باید کار طراحی و نگه داری و امنیت دیتابیس تان را به یک
مدیر دیتابیس یا همان dba بسپارید

ارسال پاسخ
Mohammad Rahrovan
2720 روز همراهی
Aryan.Ghorbany1 (7 شهریور 1396 | 20:35)

عالییییی

ارسال پاسخ
میهمان
واحد پشتیبانی لرن فایلز (8 شهریور 1396 | 09:18)

درود
ممنون از شما .
موفق باشید

ارسال پاسخ

نوشته های دیگر در دسته بندی برترین‌های بلاگ

راز موفقیت در تسلیم شدنه!

راز موفقیت در تسلیم شدنه! شاید تو نگاه اول بگی این چه حرف چرتیه ولی مقاله رو تا ته بخون

دانشگاه منو برنامه نویس کرد ؟!

فارغ و التحصیل برنامه نویسی از دانشگاه باشیم و یا متخصص به صورت دانش تجربی؟ کدوم درسته؟

برنامه ریزی کافیست ، عمل کنیم !

عمل کردن بدون برنامه ریزی نتیجه بهتری از برنامه ریزی بدون عمل خواهد داشت