
بهترین نرم افزارهای ساخت ویدیو (Video Production Software)
صنعت ساخت ویدیو توی سال های اخیر رشد فوق العاده ای داشته و الان بیشتر از هر زمان دیگه ای منابع مختلفی وجود دارن که میتونن به کسایی که میخوان ساخت ویدیو رو یاد بگیرن کمک کنن.
با رشد شدید گوشی های هوشمند و گرفتن عکس، ویدیوها هم به بخش مهمی از زندگی روزمره ما تبدیل شدن و خیلی از افراد با دستگاه های ساده خودشون شروع کردن به کار روی انواع مختلف ویدیوها در مقیاس های مختلف.
فرقی نداره که از ساخت ویدیو برای کار و بیزنس استفاده میکنید یا فقط دنبال ادیت ویدیو هستید تا تعامل بیشتری توی شبکه های اجتماعی داشته باشید، در هر صورت خوبه که بدونید کدوم ابزارها و نرم افزارهای ساخت ویدیو بیشتر به کارتون میان.
برای اکثر تولیدکننده های ویدیو، دو عامل مهم هزینه نرم افزار و راحتی در استفاده هستن. عوامل مهم دیگه هم شامل نیازهای فنی برنامه روی سخت افزار کاربر هستن، مثل داشتن فضای کافی روی هارد یا قدرت پردازش مناسب چون هر دوی این موارد برای ادیت و خروجی گرفتن ویدیوها بدون مشکل، خیلی مهمن.
نرم افزار های برتر برای ساخت ویدیو
در ادامه، میتونید انتخاب های ما برای بهترین برنامه ها جهت ساخت ویدیوهای با کیفیت رو ببینید:

1. Adobe Premiere Pro
نرم افزار استاندارد صنعت برای ساخت ویدیو و انیمیشن، پریمیر پرو یکی از محبوب ترین ابزارها بین حرفه ای ها و استودیوهایی هست که روی پروژه های سنگین و گرافیکی کار میکنن. این نرم افزار پیشرفته به کاربران اجازه میده که ترک های ویدیویی رو تقریبا از هر منبعی وارد کنن و با هر رزولوشنی که بخوان کار کنن از HD گرفته تا 8K، 4K و حتی 16K.
چون پریمیر پرو یه نرم افزار استاندارد در سطح صنعتی هست، طبیعتا نیازمندی های خاصی داره تا بتونه عملکرد بهتری داشته باشه.
همچنین با توجه به ماهیت کار با ویدیو، خروجی گرفتن (export) از پروژه ها ممکنه خیلی طول بکشه که این زمان بستگی به حجم پروژه داره. فراتر از اون، مشخصات سخت افزاری سیستم مخصوصا عملکرد CPU و GPU از مهم ترین عوامل تاثیرگذار روی سرعت خروجی گرفتن هستن.
سازگاری: ویندوز و macOS
نیازمندی های سیستم: رم 8 گیگ، کارت گرافیک 2 گیگ، فضای خالی 8 گیگ روی هارد
مزایا: میتونه پروژه های پیچیده ویدیو رو به راحتی مدیریت کنه با گزینه ها و تنظیمات تقریبا نامحدود
معایب: گرونه و برای افراد تازه کار، سخت و پیچیده هست
قیمت: برای کاربران جدید یه نسخه آزمایشی رایگان داره و بعد از اون باید ماهیانه 20.99 دلار پرداخت بشه
2. Adobe Premiere Elements 2020
یه جایگزین کم هزینه تر برای پریمیر پرو، نسخه Adobe Premiere Elements 2020 گزینه ای عالی برای مبتدی ها در زمینه ساخت و ویرایش ویدیو به حساب میاد. این نرم افزار با سه حالت مختلف Quick ،Guided و Expert عرضه میشه که به کاربرها کمک میکنه بسته به سطح تجربه شون فرآیند ویرایش رو راحت تر دنبال کنن.
سازگاری: ویندوز و macOS
نیازمندی های سیستم: رم 8 گیگ، فضای خالی 10 گیگ روی هارد
مزایا: نسبت به Premiere Pro ارزون تره و برای تازه کارها راحت تر قابل یادگیریه
معایب: از ویدیوهای اکشن کم (action-cam) یا ویدیوهای 360 درجه پشتیبانی نمیکنه
قیمت: 99.99 دلار (خرید یکباره)

3. CyberLink PowerDirector
نرم افزار PowerDirector از شرکت CyberLink، فقط برای سیستم عامل ویندوز طراحی شده و مخاطبش تولیدکننده های ویدیو در هر سطحی از تجربه هستن. این برنامه با صدها افکت و قالب آماده به همراه قابلیت های پیشرفته عرضه میشه و به کاربران اجازه میده ویدیوهایی جذاب تا رزولوشن 4K تولید کنن.
اگه از کاربران macOS هستید، باید از نرم افزار دیگه ای استفاده کنید یا میتونید از vagon به عنوان دسکتاپ ویندوزی ریموت استفاده کنید تا PowerDirector رو روی دستگاه macOS خودتون با عملکرد بالا اجرا کنید. vagon این امکان رو به شما میده که نرم افزارهایی که فقط روی ویندوز اجرا میشن رو حتی از روی Macbook Air خودتون هم اجرا کنید.
سازگاری: فقط ویندوز
نیازمندی های سیستم: رم 6 گیگ، فضای خالی 7 گیگ روی هارد
مزایا: امکان ویرایش ویدیو در نسبت های مناسب برای اپلیکیشن های شبکه اجتماعی، قیمت مناسب
معایب: گزینه ها و افزونه های زیاد ممکنه برای کاربران تازه کار گیج کننده باشه
قیمت: 19.99 دلار در ماه
4. Apple Final Cut Pro X
آخرین مورد، اما قطعا نه کم اهمیت ترین، Final Cut Pro X از شرکت اپل یک نرم افزار حرفه ای برای ویرایش ویدیو هست که قابلیت هایی مثل ویرایش ویدیوی 360 درجه، گرافیک های حرکتی (motion graphics)، ویرایش 4K و ابزارهای پیشرفته تصحیح رنگ رو ارائه میده. این برنامه همچنین از Metal 3D graphics API استفاده میکنه که به طور قابل توجهی سرعت پردازش های گرافیکی مثل رندر و خروجی گرفتن رو افزایش میده.
سازگاری: فقط macOS
نیازمندی های سیستم: رم 4 گیگ، کارت گرافیک سازگار با Metal، فضای خالی 4 گیگ روی هارد
مزایا: یادگیری آسون، امکانات حرفه ای برای تصحیح رنگ و ویرایش صدا
معایب: فقط روی macOS اجرا میشه و بعضی کاربران ممکنه تایم لاین مغناطیسی (magnetic timeline) رو دوست نداشته باشن
قیمت: 299 دلار (خرید دائمی)
در انتها اگر این مطلب براتون مفید و کاربردی بود، خوشحال میشیم نظرات و تجربیاتتون رو با ما به اشتراک بگذارین.