
برترین فریم ورک های PHP در سال ۲۰۱۸
PHP یکی از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی سمت سرور و متنی است که در دهه ی اخیر این موقعیت را برای خود بدست آورده، به همین دلیل فریم ورک های زیادی برای آن وجود دارد و ما در این جا بهترین فریم ورک های PHP در سال 2018 را مورد بررسی قرار می دهیم.
هم اکنون محبوبیت و استفاده ی همه گیر از PHP باعث شده فریم ورک های زیادی برای آن ایجاد شوند که به برنامه نویسان تحت وب این قدرت را می دهد تا برنامه های پیچیده تر و امن تری بسارند. در نتیجه در این مقاله ما بهترین فریم ورک هایPHP در سال 2018 را مرور کرده و امیدواریم که این مقاله به شما در انتخاب بهترین فریم ورک های PHP کمک کند.
در ابتدا باید نگاهی کوتاه به این موضوع بیندازیم که یک فریم ورک PHP در حقیقت چیست و چرا به ظرفیت های کد نویسی در زمینه سرعت و امنیت، کمک شایانی می کند. یک فریم ورکPHP، معماری وبی است که روش های مختلفی را در خود جای می دهد و شامل یک سری سیاست های امنیتی و کد های قابل مصرف دوباره و COMPONENT هایی برای کد نویسی سریع برنامه های تحت وب می باشد. این فریم ورک ها مزیت های زیادی را برای کد نویس به همراه می آورند:
- کد نویسی سریع اعمال روش های کاربردی و مفید
- کد هایی با قابلیت استفاده مجدد که باعث می شود برنامه های تحت وب نوشته شده ساختاری منظم و قابل تغییر داشته باشند.
- الگو های طراحی MVC که کمک می کنند تا طراحی از منطق جدا باشد.
- روش های OOP وابزار آن که ظرفیت های کد نویسی را ارتقا می بخشند.
- جامعه برنامه نویس و سیاست های تست شده ی امنیتی و روش های مرتبط به آن که باعث ایجاد برنامه های قوی تر و با امنیت بیشتر می شوند.
بهترین فریم ورک های PHP برای سال 2018
در این جا لیستی از این فریم ورک ها ارائه می کنیم.
- 1- Lavarel
لاوارل محبوب ترین فریم ورک PHP می باشد . این فریم در سال 2011 معرفی شد و یک اکو سیستم بسیار بزرگ را در اختیار برنامه نویس قرار داده و باعث می شود برنامه نویسی سریع تر و ساده تر انجام شود.
به علاوه، ویژگی های آن کمک می کند تا اجرا و نوشتن سریع برنامه برای کد نویس امکان پذیر شود. موتور تمپلیت آن با نام Blade کمک میکند تا task های تکراری مثل کشینگ، ورود به برنامه، روتینگ، queuing و غیره امکان پذیر شوند. برنامه نویس ها می توانند از کد نویسی Homestead بدون دردسر لذت ببرند.

- 2- Symfony
” واقعا با ثبات ” ” عملکرد بالا ” ” با مستندات زیاد ” و ” ماژولار ” – این ها همه کلماتی است که برای توصیف این فریم ورک مورد استفاده قرار می گیرد. Symfony یکی دیگر از بهترین فریم ورک های PHP است که امکان استفاده از یک سری Componentها و کد های تکراری را به کاربر می دهد. به خاطر اکو سیستم بزرگ و جامعه ی بسیار فعال برنامه نویسان، مجموعهی عظیمی از Componentها، قابل استفاده مجدد هستند. به علاوه، کتابخانه های قابل استفاده مجدد PHP، امکان تکمیل Taskهای ورود به برنامه، روتینگ، پیکر بندی شئ ها، ایجاد فرم و غیره را فراهم می کنند.

- 3- Phalcon
Phalcon از معماری MVC استفاده می کند و فریم ورکی با Stack کامل PHP است که به عنوان افزونه ای برای C ( بر روی برنامه های C و C++) ساخته شد. به همین دلیل، همان سرعت، کاربری راحت و مستندات کاملی که آن دو برنامه دارند را در خود جای داده است.

- 4- FuelPHP
” انعطاف پذیر ” و ” Full Stack” کلماتی هستند که به بهترین شکل این فریم ورک را تشریح می کنند.FuelPHP فریم ورکی است که نه تنها الگو های MVC را پشتیبانی می کند بلکه خودش نسخه ی H<VC دارد. به علاوه، FeulPHP ماژولار است و می تواند با کمک یک سری ویژگی های Inline، فیلترنیگ URI و Output encoding، امنیت برنامه ها را بالا ببرد. این فریم ورک یک مکانیزم ورود به برنامه دارد و مستندات و ویژگی های مفید زیادی را در خود جای داده است.

- 5- فریم ورک Zend
Zend یکی دیگر از بهترین فریم ورک های PHP است که در سطح پروژه های پیچیده ی تجاری می باشد و دارای ویژگی های خوبی مثل ویرایش drag-drop است که از HTML ، Javascript، Css و سیستم خطایابی لحظه ای آنلاین PHP برخوردار است و ابزار های کد نویسی رمز نگاری را در خود جای داده است.

- 6- PHPPixie
این فریم که در سال 2012 ایجاد شد، هدفش معرفی فریم ورکی قوی برای PHP و سایت های فقط خواندنی بود. مثل FeulPHP این فریم ورک نیز از معماری HMVC استفاده می کند و بر پایه ی Component های مستقل ساخته شده است. این Component ها برای استفاده، بدون نیاز به خود فریم ورک، موجود هستند و کمترین وابستگی را در زمان تست دارند.

- ۷- CakePHP
این فریم ورک سرعت، اطمینان و امنیت را به لیست بهترین فریم ورک های PHP اضافه می کند. این یک فریم ورک مدرن و مناسب برای برنامه های تبلیغاتی تجاری میباشد. به علاوه این فریم ورک در یک دهه ی اخیر محبوبیت و احترام بالایی برای خود بدست آورده است. ویژگی های قوی آن مثل اعتبار سنجی، جلوگیری از SQL injection ، مستندات خوب، محافظت بین سایت CSRF، جلوگیری از XSS، جامعه ی برنامه نویس فعال و خیلی مزیت های دیگر می باشند که این فریم ورک را برای سال های جدید در بورس نگه خواهد داشت.

- ۸- Yii
فریم ورک Yii سریع، ایمن و با عملکرد بالا است و می تواند زمان کد نویسی را بسیار کاهش دهد و امکاناتش مثل MVC ،DAO ،I18/l10N، کشینگ و کنترل بر مبنای نقش، تست و غیره می باشند. به علاوه با وجود این که قدیمی ترین فریم ورک PHP است به خاطر این که کاملا شئ محور است از خیلی دیگر از فریم ورک ها سریعتر و از تکنیک بارگذاری Lazy استفاده می کند.

- ۹- Slim
در جستجوی یک فریم ورک که بتواند برنامه های ساده ولی قوی تحت وب نوشته و API های خوبی ایجاد کند هستید؟ به Slim سلام کنید. Slim یکی از بهترین فریم ورک های PHP است که طراحی آن بسیار ساده می باشد. لذا، برای برنامه های تحت وب که نیازی به فریم ورک های Full stack نیست بسیار مناسب می باشد.
به علاوه، این فریم توسط خیلی از کد نویس های PHP مورد استفاده است و از آن برای ایجاد API های RESTful و سرویس های تحت وب بهره می برند. این برنامه از ویژگی هایی شبیه به روتینگ URL، کشینگ HTTP سمت کاربری، رمز نگاری Cookie ،Session ها و غیره استفاده می کند.

- ۱۰- CodeIgniter
این فریم ورک برای کد نویس هایی ایجاد شده که نیاز به یک Toolkit شیک و ساده دارند تا برنامه های تحت وب با ویژگی های کامل بسازند. CodeIgniter یک فریمورک قوی PHP است که نصب آن سبک و بدون دردسر است و تنظیمات کمی دارد. این فریم ورک محدود به الگوی MVC نیست به این شکل که Model و View ها در آن به دلخواه هستند اما Controller ها الزامی اند.

نتیجه گیری:
امیدواریم که این لیست از بهترین فریم ورک های PHP برای شما مفید بوده باشند و بتوانید با بررسی ویژگی های هرکدام از این فریم ورک ها و امکانات پروژه خود، فریم ورک مورد نظرتان را انتخاب کرده و از آن استفاده نمایید.
شخصا با CakePHP و لاراول کار کردم اما همه جوره CakePhp رو به لاراول ترجیح میدم. مخصوص وقتی میخواییم پنل ادمین بزنیم . اما جامعه مجازی لاراول به مراتب پویاتر و فعالتر از کیک هست.